Ενω με τις εσπρεσιερες τον ΠΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Οι τσαγιέρες πάντα κερνούν αγόρι μου...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το σκισαμε....![]()
Ενω με τις εσπρεσιερες τον ΠΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Οι τσαγιέρες πάντα κερνούν αγόρι μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Το σκισαμε....![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ενω με τις εσπρεσιερες τον ΠΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!
![]()
![]()
Το σκισαμε....![]()
Εγώ ως καλός συμφορουμίτης και οδηγός... σταματάω! (Να λέτε ότι μας περάσατε και κα θεωρείτε τους εαυτούς σας γρήγορους).![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Τελικα εκτος απο μενα υπηρχε και αλλος "τραυματιας".. Μολις βγηκε η αποφαση γιατι κοπαναγε τοσο πολυ το Domi στο τελος της εκδρομης.. Κοκορακια βαλβιδων..![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Γύρω στις 7 το βράδυ επιστρέφω από τη βόλτα μου .Πριν τα διόδια της Κορίνθου δεξιά πίσα σκοτάδι βλέπω αλάρμ αναμένα.Πλησιάζοντας βλέπω ένα CBF 250 και πίσω του ένα Transalp.Σταματάω λίγο πιο μπροστά τους δίπλα από ένα Tiger ..."Ολα καλά?" ρωτάω και ο Κάπτεν μου δείχνει το CBF .Μάλλον ήταν η lilipoua "Εκανε ενα μπουυυυυυυυυ και σταμάτησε" μου λέει η κοπελιά "Βενζίνη θέλει" της λέω "γύρνα ρεζέρβα να πάτε μέχρι το βενζινάδικο" "Εχει ρεζέρβα ?" ρωτάει ...μόλις της το γύρισα με μισή μιζιά πήρε.
Ο κάπτεν λέει "ευχαριστούμε" και απαντάω "ωραίος ο Τίγρης σου" βαζω πρώτη και φεύγω.
Ο Bavarian με το Super Tenere
Μπραβο Νικο...για αλλη μια φορα εδειξες την αγνη και αμολυντη ψυχη σου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Μπράβο παίδες!![]()
Ρε μπαγασα εχεις δικιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε Ανδρέα, αν αυτή ή φωτογραφία είχε λιιιίγο καλύτερο κάδρο... θα ήταν για πολλά!
![]()
Τωρα την κοιταξα πιο προσεκτικα![]()
(Θα λεω οτι εγω την εστησα)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πολύς και καλός κόσμος!
Πάντα Τέτοια!!!!
moto.gr is alive and rules!!!!!!
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε μπαγασα εχεις δικιο!
Τωρα την κοιταξα πιο προσεκτικα![]()
(Θα λεω οτι εγω την εστησα)![]()
Βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω?![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Οτι τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
![]()
Ρε, θα μου πειτε η θα με σκασετε?![]()
μη δινεις σημασια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οτι τι?![]()
Ρε, θα μου πειτε η θα με σκασετε?![]()
θα μου περασει..
τοσες μερες θελω να γραψω αλλα εχω πρασινισει απο τη ζηλεια μου για τη βολτα σας
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω?![]()
Αν εννοουν την φωτο σου που εισαι μεσα απο το τζαμι ειναι απο τις πιο εκπληκτικες που εχω δει......
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Καλα αυτο το ξερω, αφου ειμαι εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Αν εννοουν την φωτο σου που εισαι μεσα απο το τζαμι ειναι απο τις πιο εκπληκτικες που εχω δει......
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα λενε αυτη που ειναι α κροοκις μεσα απ'το τζαμη και βγαζει φωτο και ο Φωτης του σκαλιζει το αυτι μαλλον..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Καλα αυτο το ξερω, αφου ειμαι εγω![]()
Αλλα λενε αυτη που ειναι α κροοκις μεσα απ'το τζαμη και βγαζει φωτο και ο Φωτης του σκαλιζει το αυτη μαλλον..![]()
Ααααααστους να λενεεεεεεεε αστους να πουουουουν αυτοι δεν ξερουν να ποζαρουουουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Και αυτή (του οπερατέρ) καλή είναι (πολύ καλή) αλλά δυστυχώς λίγο... "προφανής" και υπερβολικά "συναισθηματική". Ακροβατεί επικίνδυνα στο να γίνει κλισέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
![]()
![]()
![]()
Αυτή που εννοούσα είναι του Daemon: με τον thou-vou και τον road-spirit έξω από το καφενείο, και τους gcrook και operater μέσα. Μου αρέσει πάρα πολύ, χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί, και αυτό είναι πάντα ένα καλό δείγμα ότι ο φωτογράφος έχει ξεφύγει από τα κλισέ... να είχε μόνο λίίίγο πιο προσεγμένο κάδρο...
Απο την μια είναι η αρμονία: δυό μορφές αριστερά και δύο δεξιά η οποία όμως σπάει (και δεν γίνεται βαρετή) καθώς οι μορφές είναι τοποθετημένες τελείως διαφορετικά: είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).
Και ενώ σε έχει χτυπήσει αυτή η αρμονία---και η ρήξη της---κατακούτελα συνειδητοποιείς ότι ο Κρούκης φωτογραφίζει κοιτώνας σχεδόν κατάματα τον φωτογράφο. Αυτό αμέσως και ενστικτωδώς, σου φέρνει στο νου ένα τρίτο επίπεδο που βρίσκεται έξω από την φωτογραφία: υπονοείται αλλά δεν αποτυπώνεται...
Μετά είναι οι εκφράσεις των μορφών οι οποίες έχουν μια απόλυτη φυσικότητα που μεγιστοποιεί την "φωτογραφικότητα" του έργου: Δεν πρόκειται για μια στημένη σκηνή αλλά για ένα κομμάτι του χρόνου που πάγωσε, αποκρυσταλλώθηκε στο χαρτί, και έκτοτε απέκτησε την δική του ύπαρξη έξω από το συνεχές που το παρήγαγε...
Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά πάντως μου άρεσε...