Σελίδα 36 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τι πουλάνε όμως ?
    Το θάνατο!!! Όπως και η βιομηχανία ποτών!!!

Τσιγαροποτοαπαγόρευση τώρα λέμε!!!

Αλλά είπαμε τα ναρκωτικά δε φτάνουν για όλους. Κάτσε να γίνει καλό ντιλ να μπει και η κυβέρνηση στο παιχνίδι γιατί μόνο με τη μαφία δουλειά δε γίνεται, και τότε που θα φτάνουν και θα περισσεύουν, θα αγοράζουμε τα γάρα έτοιμα στριμμένα σε πακέτα των 20 από τα περίπτερα στην τιμή που παίρνουμε τώρα τα πριονίδια του κάθε καρέλια

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί κι αυτό ('οχι ότι δεν ξέρουμε δηλαδή)

http://www.philenews.com/el-gr/Eidis...orgi-sto-pasok

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Τι ακριβώς προσδοκείτε φίλτατε..??

Στο τέλος θα δικαιωθούν όσοι ισχυρίζονται - λίαν βασίμως - ότι επί 25 χρόνια (από εποχής Οικουμενικής) σοβαρά διώκονται ΜΟΝΟ Πασόκοι...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Τι ακριβώς προσδοκείτε φίλτατε..??

Στο τέλος θα δικαιωθούν όσοι ισχυρίζονται - λίαν βασίμως - ότι επί 25 χρόνια (από εποχής Οικουμενικής) σοβαρά διώκονται ΜΟΝΟ Πασόκοι...
    Λέω μωρέ...λέω

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δυστυχώς, μάλλον όχι δυστυχώς, απλά είναι γεγονός ότι έχουμε εγκλωβιστεί ως μονάδες και ευρύτερα κοινωνικά σύνολα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, που λειτουργεί με άδικους και καταπιεστικούς κανόνες. Υπάρχει μια εξαρτημένη σχέση μεταξύ των μελών που συγκροτούν αυτά τα σύνολα η οποία βασίζεται στην ύλη. Πιστεύω ότι ζούμε μια μεταβατική περίοδο όπου το σύστημα αυτό καταρέει και πρόκειται να αντικατασταθεί από κάτι νέο. Το πως θα επέλθει και θα συντελεσθεί αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να το ξέρει κανείς, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμβεί. Ακόμα και αν δεν σκαμπάζει κανείς από οικονομικοκοινωνιολογικοπολιτικά, μπορεί να αντιληφθεί το ότι χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ολοκληρωτική και εφ όλης της ύλης αναθεώρηση των πραγμάτων. Τα αδιέξοδα ακόμα και σε "ευημερούντες" κοινωνίες, είναι πάρα πολλά πλέον, για να κάνει κάποιος πως δεν τα βλέπει. Δυστυχώς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την επιφάνεια των πραγμάτων, ενώ το θέμα χρίζει πολύ πιο ουσιαστικής εξέτασης, από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με βάση τους συσχετισμούς που αναπτύχθηκαν με το γνωσιολογικό και επιστημονικό γίγνεσθαι παρελθόντων ετών. Όπως και πριν από πολλά χρόνια, στην εποχή του διαφωτισμού, όπου αμφισβητήθηκε η έννοια του Θεού, προκειμένου να κάνουμε ένα εξελκτικό βήμα μπροστά, έτσι και τώρα έχουμε την ίδια ανάγκη, ίσως περισσότερο από ποτέ. Τότε ήταν εξαιρετικά δύσκολο, στις μέρες μας, το να αμφισβητούμε τον Θεό δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο, έχουμε ένα τεράστιο υπόβαθρο για να στηριχτούμε και να το χρησιμοποιήσουμε ως δεξαμενή επιχειρημάτων. Αυτό που δεν καταλάβαμε τότε και το οποίο ούτε και σήμερα καταλαβάινουμε, είναι ότι αμφισβητώντας τον Θεό αναλλαμβάνουμε εμείς το πόστο του. Και κάπως έτσι γίναμε όλοι Θεοί για την πάρτη μας, Θεοί επι των άλλων, Θεοί επί του ίδιου του πλανήτη. Ξιπασιά και απληστία δηλαδή. Τώρα έχουμε ως είδος να αντιμετωπίσουμε το υπέρτατο εμπόδιο για την εξέλιξη μας, να αμφισβητίσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς μας και την υλιστική πραγματικότητα πάνω στην οποία βασίσαμε όλο μας τον πολιτισμό μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο απ΄όλα. Γιατί έρχεται σε σύγκρουση με εμάς τους ίδιους και δεν είναι καθόλου μα καθόλου βολικό. Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε.

Θα μου πεις αυτή η μαλακία που έγραψες, δεν θα μου πληρώσει αύριο το λογαριασμό της ΔΕΗ + το χαράτσι, δεν θα διαλύσει την πηχτή κίνηση που με περιβάλλει ελέω απεργίας στο μετρό, ούτε θα με βγάλει μέσα από τη μιζέρια μου. Ε, το ξέρω, αλλά εγώ τι να σου κάνω; Αν δεν κάνεις εσύ κάτι, μην περιμένεις από εμένα, όπως εγώ δεν περιμένω από εσένα, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο. Τώρα θέλει προσωπική "δουλειά", έχεις δει ποτέ κάμια κάμπια να γίνεται πεταλούδα με την βοήθεια άλλων; Άμα φυτρώσουμε τα πλουμιστά φτερά μας, μετά τα πάντα θα είνα πιο εύκολα για όλους μας.

Νομίζω ότι στο 25λεπτο βιντεάκι που ακολουθεί, τα λένε πολύ καλύτερα και αναλυτικότερα απ΄ότι τα λέω εγώ. Δεν έχει υπάρξει κατά τη γνώμη μου πιο προβοκατόρικη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, απορρώ πως την επιτρέψανε, αλλά μάλλον δεν χαμαπαριάσανε τίποτα, όπως δεν χαμπαριάζανε και οι χουντικοί ποιους εννοούσε ο Ξυλούρης ως "οχτρούς" που "μπήκαν στην Πόλη":

http://www.ert.gr/webtv/et3-erevniti...fia-23-07-2012

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Χυμ πολύ σωστά αυτά που γράφεις …. Βέβαια ,υπάρχει και παράγοντας (πολύς) χρόνος για το πότε θα γίνει η «κάμπια πεταλούδα»
    Στις σημερινές κρίσιμες συνθήκες , δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για τον περισσότερο κόσμο ή/και θέλει χωρίς να «κουραστεί» μια «άμεση λύση»…
    Φοβάμαι ότι το άμεσο που θα γίνει (μόλις ξεπουληθούν τα πάντα) είναι να μας ξαναδοθεί το τυρί του «βολέματος» και των δανείων για να ξανακτίσουμε το αμερικανικό όνειρο μας και εμείς ευχαριστημένοι θα ατενίζουμε το μέλλον ελπίζοντες να ζήσουμε ξανά τις τιμημένες μέρες της πλαστικής μας ευμάρειας…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

να προκαλουσε οργη μονο στο πασοκ καλα θα ταν

http://athenseveryday.blogspot.com/2...post_3237.html

Είπα να μη το σχολιάσω το θέμα, αλλά δεν αντέχω να ακούω να χαρακτηρίζουν κουταμάρες κάποιες θέσεις με χρήση κουταμάρων ως επιχειρήματα

«Αυτό που λέει ο Κουράκης είναι μια πολιτική κουταμάρα. Είναι σαν να λέμε ότι αυτοί που δεν έχουν παιδιά δεν θα πρέπει να πληρώνουν για τα σχολεία ή όσοι δεν έχουν προβλήματα υγείας δεν θα πρέπει να πληρώνουν για νοσοκομεία. Είναι δυνατόν να λέμε τέτοιες απόψεις τη στιγμή που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες αυτής της κρίσης» ανέφερε ο Μητροπολίτης Ανθιμος.
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4785305

Δηλαδή, εφόσον δεν έχω παιδιά και δεν έχω πρόβλημα υγείας, πληρώνω για ποιο λόγο;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΗΠΩΣ;

Βέβαια από την άλλη δεν έχει κι άδικο. Πληρώνοντας τους παπάδες, σε περίπτωση που όταν τα κακαρώσω βρεθώ μπροστά σε ένα μεγάλο "STOP, υποχρεωτική πορεία προς τα κάτω" στη πύλη του παραδείσου, μπορώ να υποβάλω ένσταση με υπέύθυνη δήλωση ότι μέρος των φόρων που έχω πληρώσει μισθολόγησε τους αντιπροσώπους Του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αυτό που λέει ο Κουράκης είναι ντιρκτίβα ΕΕ...
    Άρα ΘΑ ΓΙΝΕΙ κι ας λέει ότι θέλει ο άλλος.

(και στη Γερμανία είναι έτσι και στην Ιταλία)

Αυτό που λέει ο Κουράκης είναι ντιρκτίβα ΕΕ...
    Άρα ΘΑ ΓΙΝΕΙ κι ας λέει ότι θέλει ο άλλος.

(και στη Γερμανία είναι έτσι και στην Ιταλία)
    Αφού θα φύγουμε από την ΕΕ :a13:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αυτό που λέει ο Κουράκης είναι ντιρκτίβα ΕΕ... Άρα ΘΑ ΓΙΝΕΙ κι ας λέει ότι θέλει ο άλλος. (και στη Γερμανία είναι έτσι και στην Ιταλία)
    Όπως με τα 2Τ ε; Στην Ιταλία το Βατικανό είναι αυτόνομο κράτος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όπως με τα 2Τ ε; Στην Ιταλία το Βατικανό είναι αυτόνομο κράτος.
    Οι εξηγήσεις που ζητήθηκαν για τα 2Τ υπάρχουν όλες εκεί που πρέπει οπότε δε βλέπω το λόγο της φατσούλας.

Στην Ιταλία το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος αλλά ο παπάς στη Σικελία είναι Ιταλός πολίτης.
    Στην φορολογική δήλωση λοιπόν του κάθε Ιταλού και γερμανού υπάρχει ένα κουτάκι που όταν το τσεκάρεις το 4/1000 πάει στην Εκκλησία.
    Δεν πληρώνεις έξτρα αυτά τα λεφτά αν το τσεκάρεις.
    Η εκκλησία από την άλλη σου εξασφαλίζει γάμους κηδείες βαφτίσια και κάποια σχολεία - παιδικούς σταθμούς.
    Στην Γερμάνια αν δε τα πληρώσεις δεν έχεις πρόσβαση σ αυτά. Στην Ιταλία είναι πιο λάσκα .
    Όπως και να χει ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους θα γίνει ότι κι αν λένε οι παπάδες ή οι πιστοί.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Όπως και να χει ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους θα γίνει ότι κι αν λένε οι παπάδες ή οι πιστοί.
    Ο διαχωρισμός πρέπει να γίνει κι έχει ήδη αργήσει...

Η εκκλησία πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, τελεία και παύλα...

Ακόμη θυμάμαι τον Γρηγόρη (παλιός γνωστός μου), που επειδή τα έφαγε στις ποτάνες και έκλεισε το βενζινάδικο που είχε, έγινε παπάς...

και πρέπει εγώ και όλοι να τον πληρώνουμε...

ήμαρτον....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Ο διαχωρισμός πρέπει να γίνει κι έχει ήδη αργήσει...

Η εκκλησία πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, τελεία και παύλα...

Ακόμη θυμάμαι τον Γρηγόρη (παλιός γνωστός μου), που επειδή τα έφαγε στις ποτάνες και έκλεισε το βενζινάδικο που είχε, έγινε παπάς...

και πρέπει εγώ και όλοι να τον πληρώνουμε...

ήμαρτον....

Φάνη στην Ελλάδα οι νόμοι της ΕΕ ήταν πάντα λάστιχο. Ότι μας έκανε κέφι κάναμε.
    Τώρα όμως το κόλπο έχει αλλάξει γιατί οδηγάει άλλος.
    (πάνω από 20 χρόνια πριν έπρεπε να έχει γίνει)

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ω! τι βλέπουν τα πανέμορφα μάτια μου, μέσα σε 36 σελίδες βρέθηκε η λύση. επιτέλους! σταματάμε να πλερώνουμε παππάδες και ξεχρεώσαμε, πως δεν το'χα σκεφτεί; yaaaaaay

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ