Σελίδα 36 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Θα ηθελα να μοιραστω και μια ακομη σκεψη μου,την οποια δεν ειπα απο την αρχη γιατι την θεωρουσα σχετικα απιθανη ,αλλα θα την πω και ας μου "την πειτε".

Ο Τσιπρας καταθετει στην τροικα μετρα,τα οποια γνωριζει οτι πιθανοτατα δεν θα περασουνε απο τη σκληρη πτερυγα του κομματος του.Κανει σωου και την κοπαναει πριν τελειωσει την διαπραγματευση.Βαζει μπροστα το δημοψηφισμα,ενω παραλληλα με το κλεισιμο των τραπεζων δινει μια γευση πραγματικοτητας στους σκληροπυρηνικους του οχι.

Ψηφιζει ο Ελληνας το ναι ,το παει στους δραχμολαγνους ,τους τριβει την αποφαση του κυριαρχου Ελληνικου λαου στην μουρη ,προχωραει και με την δικη τους πλεον συναινεση στη ληψη των μετρων.Ουτε γατα ουτε ζημια ,εμεις ψηφισαμε αυτοι με βαρια καρδια κανουνε την επιθυμια μας πραξη (νεο μνημονιο η καπως αλλιως για να μην μας χτυπαει ασχημα στο αυτι)και ολοι ικανοποιημενοι.

Τον φανταζομαι σαν να τον βλεπω τωρα να λεει:Ο Ελληνικος λαος......παρολο που εμεις δεν το θελαμε.......μας εξουσιοδοτησε να λαβουμε ολα τα αναγκαια μετρα,για την παραμονη της χωρας στο ευρω και την Ευρωπη.Ως εκ τουτου και σε συνεργασια με τους θεσμους κλπ,κλπ...

Ρε λετε??????

Εγω θα αλλαξω πλευρο,αλλα μεχρι να το κανω για σκεφτειτε το.
    ήταν το πρώτο σενάριο που μου ήρθε στο νου 5 λεπτά μετά το διάγγελμα... Ειδυλλιακή εικόνα του Τσίπρα να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης υπέρ του όχι και εναντίον των "αιμοσταγών εκβιαστών" την ώρα που κλείνει το μάτι και παρακαλάει για το ΝΑΙ... Κολλάει όμως σε μια λεπτομέρεια.... Μετά ο Τσίπρας θα είναι και πολύ αποδυναμωμένος στην αποδοχή που έχει εσωτερικά, και πολύ απαξιωμένος στο εξωτερικό... Δύσκολα θα τον εμπιστευτουν οι ξένοι (και εμείς) να εφαρμόσει πιστά και by the book αυτά που θα έχει υπογράψει και που 5 ημέρες πριν τα θεωρούσε "υπέρτατη καταστροφή"... Εσύ θα τον εξουσιοδοτούσες ???

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    δεν θέλει καθόλου σκέψη...αλλώστε το έχουν πεί και καποίοι δικοί τους...αν βγεί το ΝΑΙ πρέπει να παραιτήθουν και να προκύρηξουν εκλογές...αν δεν το κάνουν τότε είναι πιο προδότες και απο τον Σαμαρά...
    Θα το κάνουν και θα βγουν με 20 μονάδες διαφορά να μου το δεις.Θα πάνε για αυτοδυναμία είναι τοσο τρομοκρατημένοι στη ΝΔ μη χαλάσουν
    τα συμφέροντα των αφεντικών τους που λαικίζουν και δείχνουν νοοτροπία πανικού οχι για το ευρο αλλά γιατι ξέρουν οτι υπάρχει μεγάλη κομματική διαφορά.
    Προσωπικά αν μου πεις Μνημόνιο με ΝΔ η Συριζα, θα προτιμήσω το δευτερο και ας είναι ίδια τα πράγματα έτσι ρε φίλε για το γαμώτο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Άκουσα και τον Καμμένο. Και δεν έχει σημασία που διαφωνώ τελειως με αυτά που λέει πως πρέπει να γίνουν, όταν τον άκουσα βούρκωσα κι εγώ μαζί του.
    Γιατί ούτε εγώ γουστάρω να υποδουλωθεί η χώρα μου.
    Λοιπόν όμορφα κι ωραία να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.
    Η Ελλάδα ήταν πάντα μια μικρή χωρά και ποτέ δεν είχε αυτό που λέμε ελευθερία.
    Πάντα άγονταν και φέρονταν από Άγγλους, Αμερικάνους, Γερμανούς και δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλο.
    Φυσικά η ιστορία είναι γεμάτη εφιάλτες. Ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ στους δυνατούς και να ξεπουλήσουν τα ιερά και όσια.
    Αν λοιπόν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ο κύριος λόγος δεν είναι ούτε το ευρώ, ούτε η ελεύθερη οικονομία ούτε τίποτε απ αυτά τα τεχνικά ζητήματα.
    Ο λόγος που φτάσαμε εδώ είναι ότι ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν ζήσαμε δημοκρατία .
    Θες με χούντες, θες με οικονομικά σκάνδαλα που διαγράφονταν, θες με φόνους σημαντικών ανθρώπων που άλλαζαν το ρου της ιστορίας
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ

Αν λοιπό θέλουμε να κάνουμε ένα βασικό βήμα προς την κάθαρση άκα προς την ελευθερία
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΙΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑI TΩΡΑ
    καθώς και σε κάθε είδους παραγραφή
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Θα το κάνουν και θα βγουν με 20 μονάδες διαφορά να μου το δεις.Θα πάνε για αυτοδυναμία είναι τοσο τρομοκρατημένοι στη ΝΔ μη χαλάσουν
    τα συμφέροντα των αφεντικών τους που λαικίζουν και δείχνουν νοοτροπία πανικού οχι για το ευρο αλλά γιατι ξέρουν οτι υπάρχει μεγάλη κομματική διαφορά.
    Προσωπικά αν μου πεις Μνημόνιο με ΝΔ η Συριζα, θα προτιμήσω το δευτερο και ας είναι ίδια τα πράγματα έτσι ρε φίλε για το γαμώτο
    αν κατάλαβα καλά μου λες οτι σε ενδεχόμενες εκλογες,αφού εχει προηγηθεί το ΝΑΙ, θα βγάλουν ξανα τον Τσίπρα???αν εννοείς αυτο, δεν θέλω να εκφραστώ...

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παλουκαρια ο,τι και να γίνει the game is over. Δεν πάει να ψηφιστεί ναι ή όχι πολύ φοβάμαι ότι Τελειώσαμε.. Τα λεφτά που ήταν να φαγωθούν φαγώθηκαν... Δυστυχώς η Ελλάδα έφτασε στην εξαθλίωση είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει και αν θα μπορούσε να είχε γίνει για να αποτραπεί αυτή η κατάσταση αλλά ή αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Καλή δύναμη σε όλους ο,τι κι αν ψηφίσετε... Ή κατάσταση μας θέλει ηρεμους και ψυχραιμους. Ας μην φαγωθουμε λοιπόν.

Ο,τι και να γίνει ο καθένας απ την πλευρά του θα το παλέψει να επιβιώσει με ο,τι θα μας αφήσουν.

Καλά κουραγια σε όλους!!!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    αν κατάλαβα καλά μου λες οτι σε ενδεχόμενες εκλογες,αφού εχει προηγηθεί το ΝΑΙ, θα βγάλουν ξανα τον Τσίπρα???αν εννοείς αυτο, δεν θέλω να εκφραστώ...
    Αφου θα έχει διώξει τη Σάρα και τη Μάρα απο το κομμα του ναι το πιστευω.
    Εντομεταξύ γελαω με τον Σαμαρα που θέλει να προκαλέσει σε τηλεοπτικό debate τον Τσίπρα..Οταν είχαμε εκλογές 5 φορές του είπε
    ο Τσίπρας για debate ο Αντωνάκης έκανε τη κότα..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Εντομεταξύ γελαω με τον Σαμαρα που θέλει να προκαλέσει σε τηλεοπτικό debate τον Τσίπρα..Οταν είχαμε εκλογές 5 φορές του είπε
    έλα ρε φίλε χαχαχαχαχαχα.... θέλει debate τώρα???????

ΝΤΙΜΠΈΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις απλούς Έλληνες να κατηγορούν απλούς Έλληνες ότι εξυπηρετούν
    συμφέροντα των πλουσίων, είναι φερέφωνα των καναλιών,ότι είναι γερμανοτσολιάδες, προδότες και σταρχιδιστές.
    Για μένα αυτό ήταν πάντα γνώρισμα του Έλληνα, να μην μπορεί να ακούσει αντίθετη γνώμη δυνατή, χωρίς να καταφύγει αμέσως στο «πρέπει να εξυπηρετείς σκοτεινούς σκοπούς» (Για να μην πώ το «Εσύ δεν είσαι Έλληνας», LOL). Είναι δείγμα τεράστιας, δηλαδή μιλάμε κατα-καρα-γιγαντιαίας κομπλεξάριας, και κάποια στιγμή πρέπει να κοιταχτεί. Ευτυχώς τελευταία βλέπω κάαπως να έχει ελατωθεί το φαινόμενο.

===

Τέσπα, εγώ βρίσκωμαι έξω απον χωρό, και δεν με παίρνει να πώ πολλά, αυτό μόνο: χαίρομαι που βλέπω (εκει που θα το περίμενε κανείς το λιγότερο) σε φόρουμ μοτοσυκλέτας, να γίνεται σοβαρή, ουσιαστική και προσγειωμένη συζήτηση, χωρίς τα διάφορα ευτράπελα των υποτιθέμενων «πολιτικών» ιστότοπων, από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να ακούσουν ο ένας τον άλλον, και να συνεισφέρουν όσο μπορούν σε κάποια λύση. Πρέπει ένα μπράβο, και μακάρι να παραδειγματιζονταν και άλλοι από το ήθος αυτού του χώρου!

Άν βρισκόμουν Ελλάδα και έπρεπε να ψηφίσω, θα το έβρισκα αρκετά δύσκολο. Βλέπω το point και τον δύο απόψεων. Ανεξαρτησία, ευθύνη για τον εαυτό μας (για μια έστω γαμμημένη φορα), αυτάρκεια, αξιοπρέπεια (που - ω του θαύματος - ΔΕΝ σημαίνει φράγκα στη τσέπη!) κλπ του ΟΧΙ, όπως και ευθγράμμιση με μια πιο Ευρωπαἰκή νοοτροπία και λιγότερο Ρωαμαιο-Βυζαντισμό, περιορισμός των σπαραξικάρδιων γραφικοτήτων, πιο όριμη οικονομική αντίληψη, κλπ του ΝΑΙ.

Τίθεται, αλήθεια, ερώτημα ανάμεσα στα δύο; Ή μήπως είναι ψευδεπιλογή; Έχει γούστο νά έχουν δίκιο οι Σταλίνες, και η πιό σωστή τοποθέτηση να είναι η αποχή (εκ των κυάμων, όπως θα έλεγε και ο Πυθαγόρας).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν όμορφα κι ωραία να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.
    Η Ελλάδα ήταν πάντα μια μικρή χωρά και ποτέ δεν είχε αυτό που λέμε ελευθερία.
    Πάντα άγονταν και φέρονταν από Άγγλους, Αμερικάνους, Γερμανούς και δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλο.
    Φυσικά η ιστορία είναι γεμάτη εφιάλτες. Ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ στους δυνατούς και να ξεπουλήσουν τα ιερά και όσια.
    Αν λοιπόν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ο κύριος λόγος δεν είναι ούτε το ευρώ, ούτε η ελεύθερη οικονομία ούτε τίποτε απ αυτά τα τεχνικά ζητήματα.
    Ο λόγος που φτάσαμε εδώ είναι ότι ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν ζήσαμε δημοκρατία .
    Θες με χούντες, θες με οικονομικά σκάνδαλα που διαγράφονταν, θες με φόνους σημαντικών ανθρώπων που άλλαζαν το ρου της ιστορίας
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ

+999
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

Παλαιό μέλος
    πουλο!!οχι θα βγει!
    Συριζα δεν θελατε?γιατι γκρινιαζετε..
    πρωτη φορα φασιστερα!!
    καλα ξεμπερδεματα σε ολους..
    https://www.youtube.com/watch?v=DV9Vr0EQcqA...

δηλαδή μου λές οτι ίσως ο ίδιος πού έλεγε θέλω Ευρώ και Ευρώπη θα ξαναψηφήσει αυτόν που ολοι κατηγορούνε οτι θέλει Δράχμη και Τρέλλα με κορδέλα???για να καθορίσει το μέλλον του???
    btw ποιούς θεωρείς Σάρα και Μάρα???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Παλουκαρια ο,τι και να γίνει the game is over. Δεν πάει να ψηφιστεί ναι ή όχι πολύ φοβάμαι ότι Τελειώσαμε..
    Δυστυχώς έχεις δίκιο... Μας δόθηκαν μερικά χρόνια όπου αν και επί της ουσίας χρεοκωπημένοι είχαμε χρηματοδότηση ώστε να κερδίσουμε χρόνο και στο διάστημα αυτό να φτιάξουμε τα κακώς κείμενα που μας οδήγησαν εδώ... Προτιμήσαμε να φαγωθούμε μεταξύ μας, να ανεβοκατεβάζουμε κυβερνήσεις, να παίζουμε blame games, και να μην μπορούμε να συννενοηθούμε ούτε για τα αυτονόητα... Δεν είναι τυχαίο που Μερκελ, Ολάντ κλπ ηγέτες τις ώρες αυτές κάνουν συμβούλιο-συζητήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων των χωρών τους για το Ελληνικό θέμα και εμείς με τα 2 πόδια στον γκρεμό αυτό δεν το έχουμε ακόμα καταφέρει στην χώρα μας... Εγώ προσωπικά δεν βλέπω με ποιόν τρόπο θα βγούμε από αυτό το τρελλό αδιέξοδο που βάλαμε τον εαυτό μας...
    Τελικά όπως και στα windows η λύση θα είναι το formatt - χρεοκωπία και εκκίνηση από το μηδέν... Πίκρα δηλαδή για πολλά-πολλά χρόνια... όσοι μπορείτε φύγετε τώρα που μπορείτε...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Φωτογραφικό συμπέρασμα, και αν δεν σου κάνει κόπο ανέλυσε το λίγο. Κάπως βαρύς χαρακτηρισμός, δεν νομίζεις;
    Δεν είναι φωτογραφικό το συμπέρασμα καθόλου. Δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ προσωπικά με κανέναν γιατί καταλύω την έννοια του διαλόγου που τόσο υποστηρίζω. Αν διαβάσεις αυτή την συζήτηση ή την άλλη εύκολα θα δείς άτομα φανατισμένα και απο τις 2 μεριές και τόσο κυνικές αναλύσεις που θα σε κάνουν ίσως να ξανασκεφτεις τα όσα έγραψες και εσύ όπως και έκαναν και μένα τα δικά μου λεγόμενα. Λόγω επαγγέλματος βλέπω ζωές να χάνονται τόσο ευκολα τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης και με έχουν κάνει υπέρμαχο κάποιων θέσεων που όταν βλέπω να αναλύονται με κοινούς οικονομικούς όρους τρελένομαι και σκέφτομαι οτι δεν είναι δυνατόν να έχουμε καταντήσει έτσι σαν λαός.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε ψύχραιμα λέμε, στην Κύπρο έγινε κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη σε εμάς και απ΄όσα ξέρω τουλάχιστον, το νησί ακόμα επιπλέει και οι Κύπριοι είναι όλοι ζωντανοί... δεν το γράφω για να χρυσώσω κανένα χάπι, ούτε για να υποτιμήσω τα γεγονότα, απλά ας είμαστε ρεαλιστές και με ενεργό link στην πραγματικότητα. Ψυχραιμία και λογική...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    ... Δύσκολα θα τον εμπιστευτουν οι ξένοι (και εμείς) να εφαρμόσει πιστά και by the book αυτά που θα έχει υπογράψει και που 5 ημέρες πριν τα θεωρούσε "υπέρτατη καταστροφή"... Εσύ θα τον εξουσιοδοτούσες ???
    Οι ξενοι ουτως η αλλως δεν τον εμπιστεονται.Στο εσωτερικο απ οτι βλεπω κανουν οτι τον εμπιστεονται αλλα δεν τον πολυεμπιστευονται.Οσο για το τελευταιο,κατηγορηματικα οχι,ουτε για να μου παρει ασπιρινες απο τον γνωστο Φαρμακοτριφτη.

Και για να αιτιολογησω το συμπερασμα μου,το οποιο ενδεχεται να εχει μεγαλη αποκλειση απο την πραγματικοτητα,το τελευταιο διαστημα βλεπω ανθρωπους που στην αρχη ελεγαν οτι τον ψηφισαν,τωρα να το παιρνουν αλλιως.Αυτο κατι μου λεει.

Οσο για μενα, ποτε δεν εμπιστευτηκα την ξυλινη ρητορικη των αριστερων πολιτικων,σε ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη.Αν και πιστευω οτι ο αριστερος τροπος σκεψης,ειναι η λυση σε πολλα προβληματα.

Κατι σαν τον χριστιανο που δεν παταει ποτε το ποδι του στην εκκλησια.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004