Βάλε να δουλέψει λίγο το ακροφύσιο για το αφρόγαλα Μήτσο,αυτό θα βγάλει τον αέρα και θα έρθει το νερό .
Βάλε να δουλέψει λίγο το ακροφύσιο για το αφρόγαλα Μήτσο,αυτό θα βγάλει τον αέρα και θα έρθει το νερό .
Καλά τα λέτε κύριοι αλλά ας κάνω ένα Moka pot
appreciation post με μια αρκετά καλή εκχύλιση για εμάς τους οπισθοδρομικούς![]()
upate:
Τελικά η μηχανή αν και επανήλθε με τις οδηγίες σας, η πλακέτα της ψόφησε μετά από 4 περίπου χρόνια "σκληρής" (6-7 καφέδες ημερησίως, μόνο εγώ πίνω) εργασίας.
Στο εξουσιοδοτημένο που την πήγα, ζητούσαν...70 ευρώ
Πήρε λοιπόν την άγουσα για τον κάδο και αγοράστηκε με συνοπτικές τούτη δω στην προνομιακή (νομίζω) τιμή των 80 ευρωπαϊκών....
Πολύ ανώτερη από την παλιά, ρύθμισα και τον χρόνο εκχύλισης στα γούστα μου (lungo.....) Θα παίξω και με άλλες μάρκες καφέδων σε βάθος χρόνου και θα επανέλθω.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μεγειά Δημήτρη και καλές καφεδάρες!
Αλλά ρε συ θα στο ξαναπώ, καλός - χρυσός ο καφεδάκος αλλά μην πίνεις τόσους πολλούς καθημερινά, είναι υπερβολή!
Άντε να πάρεις και έναν μύλο να παιδεύεσαι και ασχολείσαι περισσότερο με κάθε παρασκευή και να σε βοηθήσει να τους μειώσεις - λίγους και καλούς![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σας φαίνονται πόλοι 6-7 εσπρεσοι την ημέρα?
Νταξει, δεν είναι λίγοι, αλλά δεν είναι και πολλοί...
Εγώ βέβαια,εδώ και χρόνια πίνω μόνο 1 καφέ τη μέρα, και αν...
Αλλα παλαιότερα έπινα πολύ περισσότερους από 6-7
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μεγειά και καλές καφεδάρες Νίκο
Περιμένουμε εντυπώσεις!