Σελίδα 36 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 535 από 535

Θέμα: Ζάτουνα από επαρχιακό, Κυριακή 2 Μαρτίου, 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες...
    μα όχι Νικο μου τι ειναι αυτά που λές

(όντως ειναι φοβερή φωτό )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Και αυτή (του οπερατέρ) καλή είναι (πολύ καλή) αλλά δυστυχώς λίγο... "προφανής" και υπερβολικά "συναισθηματική". Ακροβατεί επικίνδυνα στο να γίνει κλισέ.

Αυτή που εννοούσα είναι του Daemon: με τον thou-vou και τον road-spirit έξω από το καφενείο, και τους gcrook και operater μέσα. Μου αρέσει πάρα πολύ, χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί, και αυτό είναι πάντα ένα καλό δείγμα ότι ο φωτογράφος έχει ξεφύγει από τα κλισέ... να είχε μόνο λίίίγο πιο προσεγμένο κάδρο...

Απο την μια είναι η αρμονία: δυό μορφές αριστερά και δύο δεξιά η οποία όμως σπάει (και δεν γίνεται βαρετή) καθώς οι μορφές είναι τοποθετημένες τελείως διαφορετικά: είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).

Και ενώ σε έχει χτυπήσει αυτή η αρμονία---και η ρήξη της---κατακούτελα συνειδητοποιείς ότι ο Κρούκης φωτογραφίζει κοιτώνας σχεδόν κατάματα τον φωτογράφο. Αυτό αμέσως και ενστικτωδώς, σου φέρνει στο νου ένα τρίτο επίπεδο που βρίσκεται έξω από την φωτογραφία: υπονοείται αλλά δεν αποτυπώνεται...

Μετά είναι οι εκφράσεις των μορφών οι οποίες έχουν μια απόλυτη φυσικότητα που μεγιστοποιεί την "φωτογραφικότητα" του έργου: Δεν πρόκειται για μια στημένη σκηνή αλλά για ένα κομμάτι του χρόνου που πάγωσε, αποκρυσταλλώθηκε στο χαρτί, και έκτοτε απέκτησε την δική του ύπαρξη έξω από το συνεχές που το παρήγαγε...

Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά πάντως μου άρεσε...
    Εγω το εκανα ολο αυτο?

Ε.. αμα το εχεις..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    μα όχι Νικο μου τι ειναι αυτά που λές

(όντως ειναι φοβερή φωτό )
    ακομα να περασει???

:a51:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. Νικολα σορυ αλλα τα ηθελε το κολον σου....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tmpphpkxn9by.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	123247

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    ωραιες φωτο, μπραβο,
    δεν σταματησα να χαμογελαω οσο τις εβλεπα
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Και αυτή (του οπερατέρ) καλή είναι (πολύ καλή) αλλά δυστυχώς λίγο... "προφανής" και υπερβολικά "συναισθηματική". Ακροβατεί επικίνδυνα στο να γίνει κλισέ.

Αυτή που εννοούσα είναι του Daemon: με τον thou-vou και τον road-spirit έξω από το καφενείο, και τους gcrook και operater μέσα. Μου αρέσει πάρα πολύ, χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί, και αυτό είναι πάντα ένα καλό δείγμα ότι ο φωτογράφος έχει ξεφύγει από τα κλισέ... να είχε μόνο λίίίγο πιο προσεγμένο κάδρο...

Απο την μια είναι η αρμονία: δυό μορφές αριστερά και δύο δεξιά η οποία όμως σπάει (και δεν γίνεται βαρετή) καθώς οι μορφές είναι τοποθετημένες τελείως διαφορετικά: είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).

Και ενώ σε έχει χτυπήσει αυτή η αρμονία---και η ρήξη της---κατακούτελα συνειδητοποιείς ότι ο Κρούκης φωτογραφίζει κοιτώνας σχεδόν κατάματα τον φωτογράφο. Αυτό αμέσως και ενστικτωδώς, σου φέρνει στο νου ένα τρίτο επίπεδο που βρίσκεται έξω από την φωτογραφία: υπονοείται αλλά δεν αποτυπώνεται...

Μετά είναι οι εκφράσεις των μορφών οι οποίες έχουν μια απόλυτη φυσικότητα που μεγιστοποιεί την "φωτογραφικότητα" του έργου: Δεν πρόκειται για μια στημένη σκηνή αλλά για ένα κομμάτι του χρόνου που πάγωσε, αποκρυσταλλώθηκε στο χαρτί, και έκτοτε απέκτησε την δική του ύπαρξη έξω από το συνεχές που το παρήγαγε...

Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά πάντως μου άρεσε...

Νίκο, μήπως συχνάζεις στον Φωτογραφικό Κύκλο και κάνεις παρέα με τον Ριβέλλη???

υ.γ. Μούρλια η ανάλυσή σου, carry on
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

..... είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).

σε τι παράλληλα σύμπαντα πάει και πίνει φυγοκεντριζόμενο αυτό το παιδί ????

Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά πάντως μου άρεσε... [/B]
    σου άρεσε η φωτό, ή σου άρεσε αυτό που είπες που μπορεί να ειναι μπούρδες, ή σου άρεσε που μπορεί να είπες μπούρδες? (ειναι δυο διαφορετικά πράματα, διαφορετικά επίπεδα)

ωraies ολες οι φωτο...

θα παιξει ciao αποψε;

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ωraies ολες οι φωτο...

θα παιξει ciao αποψε;
    Απόψε έχει επαναστατικό ΔΣ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	stalorg.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	91,0 KB 
ID:	123264

Απόψε έχει επαναστατικό ΔΣ...

Στο οποίο με βλέπω να καθυστερώ λιγάκι!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

foveri volta fainetai oti kanate,eho paei sta meri ekei alla me alli diadromi...bravo panta teteia

Σελίδα 36 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536

Παρόμοια θέματα

1. Βούλα - Λαύριο από χώμα / Κυριακή 28/11
    από kordix στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 186
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2010, 14:25
  2. Λ. Δόξας, Φενεός, Γκούρα. Κυριακή 23 Μαρτίου 2008
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:01
  3. παρασκευή 7 μαρτίου 2008
    από cityfly στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια