Με το καλό αύριο ή Δευτέρα παραλαμβάνω απο αμμοβολή!![]()
Με το καλό αύριο ή Δευτέρα παραλαμβάνω απο αμμοβολή!![]()
φροντησε να βγαλεις και φωτο για τουσ υδονοβλεψιες και με πληροφοριες σχετικες
οπως
ειδος αμμο βολης -μεγεθος κοκκου -κοστος τεμαχια και οτι αλλο......................
![]()
Συνεχισε τα πας μια χαρα.Θα συμφωνησω οτι πρεπει να γινει πλαστικοποιηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο στο μελλον.Εγω πηρα το δικο μου Ντεποζιτο φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια και ευτυχως δεν εγινε ζημια στο χρωμα εξω.Η πεταλουδα(εμπρος φτερο) θελει κατεβασμα
Ναι για το δικο μου ντεποζιτο αλλα να κανεις και εσυ το ιδιο πριν το βαψιμο.Επισης μιλαω για το κατω μερος του εμπρος φτερου σου εχω βαλει φωτο να δεις πως πρεπει να ειναι
Η αλήθεια είναι οτι η επιφάνεια με τις γρατσουνιές απο τον τροχό κτλ έστρωσε αρκετά με την αμμοβολή!
Μια χαρα ειναι ολα τα κομματια.
αν αργησεις να κανεις φαναρτζοδουλεια,ριξε ενα σπρευ ψυχρο γαλβανι γιατι θα αρχισουν να οξειδωνοντε πολυ γρηγορα...
καλη συνεχεια![]()
ομορφα πραγματα
αλλα αν δεν ενοχλει καλα Θα ηταν και μια ενδυκτικη τιμη της αμμοβολης
το τεποζιτο αν τελικα ειναι να το κανεις παλστικοποιηση καντην τωρα καλιτερα να αργισεις λιγο παρα να βιαστεις και να ψαχνεσε μετα
Γνωμη μου την κανεις που την κανεις τελεια τη δουλεια της μπεμπας ΕΕΕΕ... να μην της κανεις και μια πλαστικη επεμβασουλα ?
ετσι θα εχεις το κεφαλη σου ισυχο για πολυ καιρο
ΑΑΑΑΑ και που εισαι χωρις να θελω να προσβαλω ΚΑΝΕΝΑΝ
μιλα με τον Κωστα απο το βαφειο της ηλεκτροστατικης για το αν εχει θεμα με το γαλβανισμα που ειπε ο σοφος μαστορο σπυρος ποιο πανω
εχω την εντυπωση ( δεν βαζω το χερι μου στη φωτια) οτι αν τα περασει μεσα στα μπανια δεν θα εχεις θεματα με σκουριες και ας
το σιγουρο ειναι οτι η σκουρια δεν ειναι συμαχος με την ηλεκτροστατικη
αντε μπενεις στα ωραια τωρα τσακο και μια![]()
![]()
Σούπερ, μια χαρά καθαρίσανε !!!
καλή συνέχεια μαν.
![]()