Εδώ είναι που κλαίμε για τα ηλεκτρικά;
Πλημμυροπαθές μεκανάκ, κολύμπησε για ώρες την παρασκευή. Δεν είναι δικό μου.
Λύσιμο, πλύσιμο. Βγήκαν προβολέας, φλας, φανάρι, όργανα, καθαρίστηκε τεπόζιτο, στέγνωσε σύστημα φλοτέρ/φίλτρου κλπ, η αντλία βενζίνης νομίζω δεν είναι εμβαπτισμένη (γιατί που να πάρει δεν έχω το σέρβις μάνιουαλ ακόμα).
Βγήκε μπουζί, έδωσα και γύρισε με τη μίζα να βγάλει τα νερά από την μπουζότρυπα, όλα ΟΚ μέχρι εδώ. Βγήκαν νερά -κυρίως- λάδια δευτερευόντως από τα κάρτερ. Μπήκαν φρέσκα λάδια. Μετά κατάλαβα ότι κάπου έχει ένα βραχυκύκλωμα και στραγγίζει την μπαταρία, ΜΠΙΝΙΑ. Οι ασφάλειες όλες ΟΚ όμως.
Και τώρα αρχίζει το τζόκερ χωρίς τζακ ποτ. Άνοιξα βολάν για να δω πηνία (θένκ γιου Αλέκο), νερά και λάδια και "μαγιονέζα"... Το άφησα ανοιχτό να στραγγίξει και να στεγνώσει. Με πολύμετρο στο μπάζερ, τα πηνία ανά δύο δοκιμάζοντας, βραχυκυκλώνουν. Λογικό θα μου πείτε, αφού ήταν τίγκα στο νερό. Αλλά έχει και άλλο βραχυκύκλωμα γιατί πάλι με τα πηνία εκτός σύνδεσης, θετικός πόλος και σασί, μπαζεράκι σφυρίζει. ΜΠΙΝΙΑ. Δεν το κάνει με το κλειδί στο off οπότε φαντάζομαι ότι δεν φταίει η κλειδαριά.
Σκέφτομαι, ρελέ μίζας; Αλλά αν είχε κολλήσει δεν θα γυρνούσε η μίζα με το κουμπί της κανονικά, θα έπαιρνε αμέσως με το που θα έβαζες μπαταρία. Ρελέ φώτων ή και φλας; Υπάρχει περίπτωση να τα έχει παίξει από τα νερά ο ανορθωτής; (δεν νομίζω δηλαδή γιατί εκεί που είναι τρώει όλα τα νερά από την εμπρός ρόδα, αν ήταν θα τα είχε παίξει τόσα χρόνια). Άλλο κάτι; Έλα ιδέες λέμε μέχρι να βρω το manual και να το κάνω βίδες όλο, μου έχει τσακίσει τα νεύρα το άτιμο... Δεν θα της περάσει της μπινιάς!
Θα την βγάλω, χωρίς πλάκα, δεν το σκέφτηκα.
Δεν έχω βγάλει και το πίσω φανάρι γιατί μου φάνηκε στεγνό, αλλά θα φύγει και εκείνο.
Ο διακοπτης του ποδοφρενου που εδραζεται;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καπάκι στην εμπρός βαλβίδα έχεις?