Ποιός είναι ο πιο μεγάλος χέιτερ του Ρόσσι εδώ μέσα τελικά?
ανανήψαντας
Haters εναντίον του Ρόσσι δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι είναι haters των φανατικών οπαδών του που ταυτόχρονα είναι και λίγο....ΟΥΓΚ!
νομίζω ο φίλος ο Arhagelos ο οποίος ξεπερνάει τα όρια κάποιες φορές αλλά νομίζω οτι όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση.
για παράδειγμα, είναι γενικά αποδεκτό να γυρίσεις και να πεις
"ο Χόρχε είναι το πουτ@νάκι του ΜΜ, και μαζί τον μπ@ρνουν κάθε βράδυ γιατί έτσι και αλλιώς φένεται οτι είναι αδερφες γιαυτό έκατσε στα τέσσερα ο ΜΜ πέρσι για να το πάρει το ΠΠ ο Χόρχες. Ουστ παλιό κουλάδια Loosers γκέουλες"
300 vroom θα πάρει η άνω τοποθέτηση
αν γυρίσει ο Arhagelos και τοποθετηθεί με τον ίδιο τρόπο για τον Γιατρό, τότε θα γίνει χαμός και οι αναφορές θα πάνε σύνεφο
ok λοιπόν....
http://www.moto.gr/forums/showthread...47#post2726247
ανανήψαντας
Έχω την εντύπωση πως ο Χορχε δεν αντέχει στη πίεση μιας μονομαχιας πλέον.
Αν πχ ήταν στην 7-8η θέση δε θα το παλευε και τόσο να φτάσει μπροστά. Ο Μαρκεθ θα το παλευε. Ο Ροσσι επίσης θα το παλευε. Εκεί είναι μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στους 2 οδηγούς της γιαμαχα και όχι μόνο.
Το γνωστό σενάριο γίνομαι καπνός και άντε να με πιάσετε, έχει και αυτό πίεση (και αποτέλεσμα) αλλά σαφώς λιγότερη μιας πάλης για προσπεράσεις.
Σε μια τέτοια θέση θα ήθελα να δω πως θα κινηθεί ο Χορχε πλέον.
Κάποιες στιγμές περισυ μου θύμισε τον K.R.Jr. Όσο έκανε καλές εκκινήσεις, έλεγε γειά. Μόλις έμπλεκε σε μάχη κότευε, έπεφτε η ψυχολογία και έμενε πίσω.
Η μηπως απλα ο Χορχες ειναι του 'μαζευε κι ας ειναι και ρωγες' γιατι στο τελος 'κανουν λογαριασμο';
Μια χαρα του βγηκε περσι
Το οποιο σκεπτικο βεβαια, ακυρωνει το θεαμα, αλλα τα τυπακια πανε για πρωταθλημα, οχι για πουλ-μουρ.
Καλα ο Ροσσις παει για το δευτερο πρωτευοντως (πια) κι αν του κατσει θα σηκωσει και την κουπα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Νομίζω είσαι άδικος. Θυμάμαι αγώνες με μάχες σώμα με σώμα και προσπεράσεις με επαφές.
Έμενε πίσω σε περιπτώσεις που έριχνε το φταίξιμο άλλου, όπως ζελατίνες κλπ.
Δεν είναι και Sykes!