Σελίδα 37 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝΤΙΚ Προβολή μηνύματος
    Α ξεχασα να αναφερω οτι χθες μου στειλαν αστυνομια για το ροτβαιλερ, γιατι λεει φοβουνται να περασουν απο τον δρομο!!!

Τι ηλίθιοι είναι ; Έχω και εγώ ένα ροτβάιλερ θηλυκό... Είναι ψυχούλα, πολύ ήρεμο, έξυπνο και πολύ ποιο καλό από πολλές ράτσες σκυλιών, ακούει στις εντολές πάντα χωρίς να δυσανασχετεί και χωρίς να είναι εκπαιδευμένο, φαντάσου ότι τα κανίς τα έχουν για καλά σκυλιά και είναι από τα αιμοβόρα και κακά σκυλιά ... ευτυχώς που είναι μικρόσωμα.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύτηκε δε ο άνθρωπος χα χα χα τα έχασε από την βρώμα λέμε
    Πείτε το όπως θέλετε! Έγώ μύριζα σαν ασβός και τα μαλλιά μου έγιναν ξανθά σε μία νύκτα χαχα. Μιλάμε για βρώμα, όχι παίξε/γέλασε! Εννοείται ότι πέταξα και τη σκηνή .. δεν ξεμύριζε με τίποτα!
    Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 09/01/2015 στις 08:56.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Πείτε το όπως θέλετε! Έγώ μύριζα σαν ασβός και τα μαλλιά μου έγιναν ξανθά σε μία νύκτα χαχα.
    Λες και τον Ξηρό να τον ψέκασε γατί και να ξάνθυνε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τις γάτες δεν τις συμπαθούσα ιδιαίτερα,και ποτέ δεν είχα.
    Μέχρι πριν λίγο καιρό, που τα παιδιά μού, μου κουβαλησαν στο σπίτι έναν κεραμιδογατο γκρι με μαύρες ρίγες.
    Στην αρχή έμενε στην αποθήκη μαζί με το σκυλακο τον μικρό.Αρχισαν τα κρύα και ο γατούλης με ακολουθούσε όταν κατέβαινα να βάλω ξύλα στο λέβητα.
    Σύντομα μετακόμισε μόνος του εκεί.
    Αφού του έκανα τα απαραίτητα εμβόλια - χαπάκια - ξεψυλισμα ,άρχισα να τον συμπαθώ.
    Κατεβαίνω στο λέβητα ανοίγω την πόρτα, και αυτός στα πόδια μου.
    Κάθομαι μέχρι να ανάψει καλά, χτυπάω το χέρι μου στα γόνατα, και πηδάει πάνω στα πόδια μου.
    Χτες κοιμήθηκε στα γόνατα μου.
    Πλέον ο Ρούντι - έτσι τον ονόμασαν τα παιδιά μου- είναι φιλαράκι,περναμε αρκετή ώρα μαζί, και ευτυχώς με το κανίς- τεριε που έχω εδώ, δεν μαλώνουν. Πολλές φορές μάλιστα τρώνε μαζί!!!!
    Το ροντβαιλερ τον έχω πάει προσωρινά να ξεχειμωνιασει στο πατρικό μου.
    Όταν τον ξαναφερω θα δούμε.
    Για την ώρα ο Ρούντι είναι μια χαρά, του εφτιαξα και φωλιτσα και είναι άρχοντας.
    Φώτο προσεχώς.
    Αυτά είναι! Σε κέρδισαν κι εσένα!

Ελπίζω να τα πάνε καλά και με το μεγαλο.
    Δημητρη, ενα σου λέω... Μιλάμε για αγάπη!

Κι αν τύχεις σε γατί-σκύλο όπως ετυχα κι εγώ παλι, θα ριξεις πολύ γέλιο! Εγώ πετάω μπαλάκια και παιχνιδακια και παει και μου τα φέρνει πίσω! Είναι απιστευτος ο μικρός!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20150109_123758.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	66,7 KB 
ID:	329653

Παλαιό μέλος
    σήμερα είχα το πρώτο close-call με σκύλο (έχω κατοικίδιο).

Φανάρι κάθομαι στην ΧΑΝΘ ,από απέναντι τρέχει ένας σκύλος περνάει δρόμο και έρχετε κατά πάνω μου την ψυλιάζομαι και είμαι χαλαρός γαύγιζε μόνο, και ερχόταν όλο και πιο κοντά κουνούσε ουρά όμως,οπότε του έλεγα εγώ "τι είναι βρε κτλ κτλ" με χαμηλό τόνο. Πλησίασε και άλλο με μύρισε ,ήμουν ήρεμος το κοιτούσα αυτό έφαιρνε βόλτες γύρω από την μηχανή και εμένα.
    Ώσπου είδα να κάνει απότομη κίνηση για δάγκωμα,τότε πετάγομαι από την μηχανή, αριστερά πάει από τα δεξιά,βαράω κόφτη τίποτα,εκείνο να θέλει να πλησιάσει άσχημα το πόδι μου. (Δεν το κλώτσησα ούτε καν κινήθηκα απειλιτικά) απλά φώναζα έεεεε ήρεμα κάτσε κτλ. μπας και μια στις 10 κόψει γκάζια.

Αμ.Δε,ανάβει πράσσινο και ανεβαίνω γρήγορα στην μηχανή να ξεκινήσω και εκείνη την στιγμή έρχετε για το πόδι μου ακριβώς μιλάμε στην γάμπα την τραβάω κάπως ,ούτε και εγώ κατάλαβα πως και με αρπάζει στο παπούτσι και το "σκίζει όλο"μιλάμε για μπότα οικοδομής παιδιά,το έσκισε σαν ριζόχαρτο,αν με είχε πιάσει σίγουρα την είχα κάτσει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνουμε ; (Έβαλα φωνές ,κουνιόμουν δεν το άφησα από τα μάτια μου, ενώ στην αρχή ήμουν ήρεμος μετά φώναζα, ξεκίνησα και με δάγκωσε).

Τώρα ίσως από τα νεύρα μου θα το πώ αυτό,αλλά αν το ξαναδώ την επόμενη φορά και φοράω μπότα μηχανής και το κλωτσήσω στον κώλο να του γίνει καινούργιος θα φταίω ; (Δεν μιλάω για κλώτσημα κεφάλι κτλ.)

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Gixxerακιας θα 'τανε και δεν ψηθηκε με το Honda!

Δεν ξερω τι φρικες τρωνε τα σκυλια με τις μηχανες και τα ποδηλατα αλλα ειναι πολυ συχνο φαινομενο δυστυχως.
    Αν δεν μπορεις να το αποφυγεις με ταχυτητα ωστε να μην σε αρπαξει αυτο που προτεινω ειναι να κανεις σιγα σιγα στο πλαϊ τη μηχανη και να κατεβεις. Μετα κινησου απειλιτικα με ανοιχτα τα χερια προς το μερος του σκυλου αφηνωντας του ομως περιθωριο να υποχωρει.
    Αν δεν υποχωρει (σχεδον απιθανο) αφησε το να ηρεμησει και να απομακρυνθει μονο του χωρις να του γυρισεις πλατη ομως.
    Θα μυρισει λιγο απο δω, λιγο απο κει, θα βαρεθει και θα φυγει (προς αναζητηση αλλου οχηματος ).
    Γενικοτερα το κολλημα το τρωνε με το οχημα και οχι με εσενα οποτε πολυ απιθανο να σου επιτεθει αν δεν εισαι πανω στη μηχανη.

bonus: https://www.youtube.com/watch?v=QTUQsieovso
    MADE IN JAPAN 日本製

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος

Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνουμε ; (Έβαλα φωνές ,κουνιόμουν δεν το άφησα από τα μάτια μου, ενώ στην αρχή ήμουν ήρεμος μετά φώναζα, ξεκίνησα και με δάγκωσε).

(Δεν μιλάω για κλώτσημα κεφάλι κτλ.)
    Εγώ κάνω την κίνηση οτι θα πάρω πέτρα και με το που σκύψω αρχίζουν και κόβουν. Βέβαια έπεσα μια φορά σε μια τριάδα με τσοπανόσκυλα που δεν καταλάβαιναν τίποτα και με «έσωσε» ο τσοπαναρέος.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Gixxerακιας θα 'τανε και δεν ψηθηκε με το Honda!

Δεν ξερω τι φρικες τρωνε τα σκυλια με τις μηχανες και τα ποδηλατα αλλα ειναι πολυ συχνο φαινομενο δυστυχως.
    Αν δεν μπορεις να το αποφυγεις με ταχυτητα ωστε να μην σε αρπαξει αυτο που προτεινω ειναι να κανεις σιγα σιγα στο πλαϊ τη μηχανη και να κατεβεις. Μετα κινησου απειλιτικα με ανοιχτα τα χερια προς το μερος του σκυλου αφηνωντας του ομως περιθωριο να υποχωρει.
    Αν δεν υποχωρει (σχεδον απιθανο) αφησε το να ηρεμησει και να απομακρυνθει μονο του χωρις να του γυρισεις πλατη ομως.
    Θα μυρισει λιγο απο δω, λιγο απο κει, θα βαρεθει και θα φυγει (προς αναζητηση αλλου οχηματος ).
    Γενικοτερα το κολλημα το τρωνε με το οχημα και οχι με εσενα οποτε πολυ απιθανο να σου επιτεθει αν δεν εισαι πανω στη μηχανη.

bonus: https://www.youtube.com/watch?v=QTUQsieovso
    ήμουν πάνω στην μηχανή σταμάτησα στο φανάρι ,δεν ήμουν με ταχύτητα ή κάτι τέτοιο και ήταν κεντρικό φανάρι δεν μπορώ να φύγω με κόκκινο.
    Από εκεί και πέρα κατέβηκα και προσπάθησα αλλά αυτό ερχόταν όλο και πιο απειλητικά. Τι φωνές τι χτύπημα ποδιού τίποτα εκεί να έρθει πάνω μου και ήταν και τεράστιο ρε γμτ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Εγώ κάνω την κίνηση οτι θα πάρω πέτρα και με το που σκύψω αρχίζουν και κόβουν. Βέβαια έπεσα μια φορά σε μια τριάδα με τσοπανόσκυλα που δεν καταλάβαιναν τίποτα και με «έσωσε» ο τσοπαναρέος.
    Τι πέτρες ; εδώ κάτω κατέβηκα και μέ έγραψε στα @@ του, με έσκισε το πόδι κάτω το παπούτσι σκέψου ήταν οικοδομής εργατικό παπούτσι ,πολύ επιθετικό σκυλί αν φορούσα σπορτέρ θα με είχε κόψει κομμάτι.

Ξανά λέω, ότι αν το ξανα πετύχω ξέρω λόγω ζωικής που σπουδάζω,ότι αυτά σε σταμπάρουν και θα είναι χειρρότερα ,και οσο και αν περίεργο ακουστεί μας έχουν πεί ότι την επόμενη φορά πρέπει όντως να το χτυπήσουμε άσχημα,γιατί θα μας κάνει χειρρότερη ζημιά.

Το ρωτάω όμως εδώ,γιατί δνε με παίρνει η καρδιά να το χτυπήσω,σκέψου οτι με δάγκωσε και δεν το βάρεσα προσπαθούσα να αποφύγω σε στάση άμυνας ώστε να μην χρειαστεί αλλά πάλι με άρπαξε.

Απ'ότι έχω ζήσει εγώ, το θέμα είναι να σε δει να παίρνεις κάτι από κάτω. Πάρε κάτι και ρίχ'του το. Μέχρι να το ρίξεις έχει φύγει(τις περισσότερες φορές). Ούτε εγώ μπορώ να χτυπήσω ζώο αλλά αν δεν τρομάξει δε θα σε αφησει.

Παλαιό μέλος
    Απ'ότι έχω ζήσει εγώ, το θέμα είναι να σε δει να παίρνεις κάτι από κάτω. Πάρε κάτι και ρίχ'του το. Μέχρι να το ρίξεις έχει φύγει(τις περισσότερες φορές). Ούτε εγώ μπορώ να χτυπήσω ζώο αλλά αν δεν τρομάξει δε θα σε αφησει.
    από κάτω να πάρω τι ;στο φανάρι ήμουν στο κέντρο της πόλης ... (που είναι οι πέτρες των αναρχικών όταν τι θες!)

Αυτή είναι η Ήρα

Όνομα:	006.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	83,5 KB 
ID:	331991
    και ο Ρόκι

Όνομα:	12032014236.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	87,2 KB 
ID:	331992

Παλαιό μέλος
    σαν το από κάτω το δικό σου στην 2ή φωτογραφία ήταν αλλά πιο μεγαλο και σκούρο μαύρο.

Ε τότε φιλαράκι έπεσες στο 10% των περιπτώσεων που έλεγα. Ο Ρόκι όταν σηκώνεται στα δύο ερχόμαστε μούρη με μούρη και είμαι 1,80

Παλαιό μέλος
    Ε τότε φιλαράκι έπεσες στο 10% των περιπτώσεων που έλεγα. Ο Ρόκι όταν σηκώνεται στα δύο ερχόμαστε μούρη με μούρη και είμαι 1,80
    όταν κατέβηκα από την μηχανή και έκανα εναλλάξ αριστερά δεξιά για να μην του δώσω χώρο,σκέψου ότι είμαι 1,83 περίπου σαν εσένα και η κεφάλα του έφτανε στην λεκάνη μου ΑΝΕΤΑ! Για αυτό κατάφερε και έκανε τέτοια ζημιά.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    όταν κατέβηκα από την μηχανή και έκανα εναλλάξ αριστερά δεξιά για να μην του δώσω χώρο,σκέψου ότι είμαι 1,83 περίπου σαν εσένα και η κεφάλα του έφτανε στην λεκάνη μου ΑΝΕΤΑ! Για αυτό κατάφερε και έκανε τέτοια ζημιά.
    Αχου το μωρε το γλυκουλινι!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF