Σελίδα 37 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    σε αυτο εχεις δικιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    .

Καλα εκανε και εφαγε τις μπιστολιες του.

..

[B]ΒΟΥΛΩΣΤΟ @ΡΧΙΔΙ!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Ολα αυτα τα βλεπει η ευρωπη και γελαει με εμας...

απο την στιγμη που δεν παραγουμε τιποτα και ο τουρισμος ειναι η βιομηχανια μας....

μαλλον ανεργοι θα μεινουμε ολοι.....

αντε...οποιοι εχουν ενα οικοπεδακι να το γυρισουν στην αγροτια....
    Μια χαρα! επιστροφη στην φυση, μποστανι, κοτες, καμια κατσικα για γαλα....αυταρκεια και να πα να γ@μηθουνε ολοι και ολα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εχει ξεφυγει η κατασταση στην Αθηνα...

ξεφυγε και εδω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΚΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ>>>> ΜΑ ΟΟΟΛΟΙ αυτοι ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ( και τα ΜΑΤ και τα παιδακια ) σε λιγες μερες θα στολιζουν δεντρο και θα ειναι για ψωνια στο εμπορικο με την ΜΑΜΑ η την ΓΥΝΑΙΚΑ..........

:a029: :a029: :a029:
    αυτό ειναι το θέμα μας ρε φιλαρακι? σοβαρεψου....

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.

Τα πιθανα σεναρια ειναι 2....Παραιτηση και εκλογες ή εκτακτη αναγκη...Εχει χαθει δυστυχως καθε ελεγχος...

Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....

Μηπως λεω μηπως δεν ειναι και αυτο τυχαιο??????????????
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Copy/paste

[Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.

Τα πιθανα σεναρια ειναι 2....Παραιτηση και εκλογες ή εκτακτη αναγκη...Εχει χαθει δυστυχως καθε ελεγχος...

Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....]

Ειναι κατι που επρεπε να γινει απο καιρο με τοσα σκανδαλα και οικονομικη κατρακυλα...Ηρθε και η τραγωδια του πιτσιρικα και εσκασε το καζανι,μερικως....Πιστεψε με αν δεν υπηρχε ο φοβος των μπαχαλιστων θα ειχε πολυ κοσμο σημερα κατω....

καθε απογευμα ξυπνω
    το τρακτερ μου βαζω μπρος....

παιρνω σβαρνα τα μπουζουκια
    τις ταβερνες τα κουτουκια
    και το χαραμα γυρνωωωωωωω.....

Πεινα σου λεώ!!!!!

Με τις υγιες σου Φιλιππε

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Copy/paste

[Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.

Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....]
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά καλά,το 3ο σενάριο ξέχασαν,λέει για σύσταση μιας ειδικής επιτροπής......

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...

ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΩΡΑ...

Ετσι ειπαν και ετσι λεω..Το σχολιο για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι δικο μου..Δεν νομιζω οτι η παραιτηση μιας κυβερνησης μια τετοια νυχτα θα εξυπηρετουσε κατι...Το τι θα γινει θα το μαθουμε αυριο κατα τις 9:30-10:00 το πρωι,ισως και νωριτερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    είπα να μην γράψω τίποτα σε φορουμ για μηχανες αλλα δεν αντεξα ... καταρχήν ο καθένας που λέει την αποψή του ειτε μας αρέσει ειτε οχι ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ. ειτε αναρχικός ειτε ακροδεξιος ειτε οτι θελει καινα.... είναι . οτι και να δηλώνει είναι αυτό που πιστεύει και εκπροσωπεί . Αρα γιατι πρέπει να βρίζεται και να προσπαθείται να δηλώσετε πως οι ξένες απόψεις αφού δεν συμφωνούν με τις δικές μας ειναι και λάθος .. ???
    Ολοι οι ανθρωποι δενείναι ιδιοι οπως και τα δακτυλα του χεριού μας . ενα παιδί σκοτώθηκε απο σφαίρα και δεν δικαιολογείται αυτό απο κανένα . ουτε ομως δικαιολογούνται οι καταστροφές στο ονομα ενος θανάτου . εμεις απλά μπορούμε να λέμε απόψεις εδώ . απόψεις ομως που καταλήγουν σε υβρις λόγω οτι δεν συμφωνούν με τα δικά μας θέλω εκτιμώ πως δεν αρμόζει στο επίπεδο κανενός μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αποψε πρεπει να βγει ο στρατος.
    Οπλα στα οπλα..
    The only easy day was yesterday.

Αυτη την στιγμη η τηλεοραση δειχνει οτι η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ!!
    Τα παιδια αυτου του γαμημενου τοπου υψωνουν το αναστημα τους και φωναζουν για το μπουρδελο που επικρατει, για μια ψυχη που χαθηκε.
    Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!Δινουν τρυανταφυλλα στους μπατσους και αυτοι υψωνουν τις ασπιδες και τα γκλοπ.Εφαγα τα χαστουκια μου μολις ακουσα οτι η νεολαια ξερει για το ασφαλιστικο.
    Ευχαριστω τα παιδια που με εβγαλαν απο τον καναπε και δεν εχω κατι πραγματικα καλο για να τα αξιωσω...

Αχρηστος, αδυναμος, αναξιος για την δουλεια που επελεξε ο μπατσος.Δεν εχει σημασια αν θα σαπισει στα υπογεια του κορυδαλλου, η τιμωρια του θα ειναι οταν συνειδητοποιησει τι εκανε.
    Να παει στο διαολο και αυτος και οι ομοιοι του, και ας μαθουν επιτελους οτι οι νεοι αυτου του τοπου ΞΥΠΝΗΣΑΝ.
    Εγω απο σημερα μεσα στην οργη και την αγανακτηση μου εχω μια ελπιδα για το παιδι που μεγαλωνω.Ισως τα παιδια μας καταφερουν οτι δεν μπορεσαμε εμεις.Επρεπε καποιος να γινει μαρτυρας για να αφυπνηστουμε.
    Δεν με νοιαζει η κυβερνηση, τα γουρουνια της βουλης, οι γνωστοι-αγνωστοι , οι φωτιες και οι καταστροφες ειναι ενα αλλο θεμα.
    Ο μπατσος σκοτωσε ενα παιδακι.Αυτο εχει σημασια και αυτο πρεπει να μας μεινει.
    Ενα παιδακι με ολη την ζωη μπροστα του χωρις στοιχεια αναρχιας και αυτονομησης.
    Απλα ενα παιδακι.Καλο ταξιδι Αλεξη.
    Αυριο καθε ανθρωπομορφο τερας ας κανει στην ακρη για να φωναξουν αυτα τα παιδια αυτο που κρυβουν στην καρδια τους.Ας κρυφτει στο καβουκι του και να μην βγαλει αχνα.

υ.γ. Προς καποιους πονηρους:δεν ειμαι αριστερος ουτε καν επαναστατης.
    υ.γ2. αυτη την στιγμη ο αναπληρωτης γ.γ. ειδ.φρουρων παραδεχεται οτι ''ο νταης συναδελφος''
    δεν αντικατοπριζει την εικονα του σωματος.

Τα συλληπητηρια μου στους γονεις του αλεξη.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων