δεν εχω μοτόρι καρντιά μου... (ακόμα...σε λίγο δεν θα χω να πλερώκω και το νοικι....)Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Για πέρνα και εσύ από το ταμείο να πληρώσεις τα χρωστούμενα σου και άσε τις εξυπνάδες![]()
![]()
δεν εχω μοτόρι καρντιά μου... (ακόμα...σε λίγο δεν θα χω να πλερώκω και το νοικι....)Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Για πέρνα και εσύ από το ταμείο να πληρώσεις τα χρωστούμενα σου και άσε τις εξυπνάδες![]()
![]()
Άπαξ και μπήκες και έγραψες εδώ μέσα πληρώνεις συνδρομή...άντε για να μην αρχίσω τα πρόστιμα!!!
Ζήτα την μανέτα από τον Bikerted...![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
....εχω και μανέτα και φλασάκια και μια τιτανίου Yoshi τσαλακωμένη...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άπαξ και μπήκες και έγραψες εδώ μέσα πληρώνεις συνδρομή...άντε για να μην αρχίσω τα πρόστιμα!!!
Ζήτα την μανέτα από τον Bikerted...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εεεεεε τότε εχεις μοτορι ρε φίλε...
Για πέρνα σε παρακαλώ από τα γραφεία να εξοφλήσεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εεεεεε τότε εχεις μοτορι ρε φίλε...
Για πέρνα σε παρακαλώ από τα γραφεία να εξοφλήσεις![]()
Βρε τζιμη σιγα-σιγα τους νεους μην τους χασουμε απο πελατες..![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Τι έγινε? σαν πολύ "φίλοι" γίναμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
[FONT=courier new]μην τους χασουμε???[/FONT]
500€ πρόστιμο![]()
![]()
![]()
Με την φορα που εχει παρει ο βοηθος τον βλεπω να μου ριχνει και μενα καμια 500αρα.
Μπραβο Τζιμαρα
ΑΞΙΟΣ!!!!!
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ε όχι και στον ευεργέτη μου να ρίξω πρόστιμο...είπαμε, σεβόμαστε κάποια πράγματα και κάποιους θεσμούςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Με την φορα που εχει παρει ο βοηθος τον βλεπω να μου ριχνει και μενα καμια 500αρα.
Μπραβο Τζιμαρα
ΑΞΙΟΣ!!!!!
![]()
![]()
![]()
:a32: :a32: :a32:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εσυ με τι ησουνα ωρε και δε σε ειδαμε???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε σεις είδα Γαλαξίδι την προηγούμενη Κυριακή πολλά μαζεμένα FJR ήταν κανένας "οικογενειάρχης"?![]()
![]()
οχι δεν ημουν με τα fjr μην αναρωτιεσαι ...
Κρέας έφαγες ή ψαρικά?![]()
![]()
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ε όχι και στον ευεργέτη μου να ρίξω πρόστιμο...είπαμε, σεβόμαστε κάποια πράγματα και κάποιους θεσμούς
![]()
Καλώς την, παντρεύτηκες ρε αχαΐρευτε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι...αλλα αν καποιος σου δινει τα κλειδια απο το μηχανακι σου + το πουστροτσαντακι σου δεν θεωρειτε ευεργετης???Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Καλώς την, παντρεύτηκες ρε αχαΐρευτε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
υ.γ. ωραιο το γκομενακι στην Αγ.Παρασκευη ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Po po po katantia....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ε όχι και στον ευεργέτη μου να ρίξω πρόστιμο...είπαμε, σεβόμαστε κάποια πράγματα και κάποιους θεσμούς
:a32: :a32: :a32:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tha kseraso re foysth moy...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Billyyyyyy.......+500,00Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Po po po katantia....
Tha kseraso re foysth moy...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!