ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΝ ΦΤΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
fate tin skoni mou.xa!
τα φτερα βαφοντε μαυρα ματ.υπαρχει ειδικο ασταρι για προσφυση σε νικελ,μπρουτζο η χαλκο.δεν ταιριαζουν ομως με τιποτα.
τα πλαινα καπακια ειναι νικελ,μαζι με τιμονι και καβαλετα...
ενας αγραφος κανονας(που εχω παραβει πολλες φορες)οριζει για το χρωματισμο μοτοσυκλετων:2 κυρια χρωματα και ενα ουδετερο...ας πουμε κυρια το μπορντω και το ασπρο και ουδετερα τα αλουμινια και νικελ.
εκτοςκαι αν αλλαζα χρωμα σε ολα τα νικελ και τα εκανα ηλεκτροστατικη ματ...το κοστος ομως παλι...
Θα πω μια μαλακία (είμαι ο πλέον άσχετος με χρωματισμούς κλπ. αλλά τόσο πολύ νίκελ δεν μου κάθεται και τόσο καλά), ίσως να μην έβαφες όλο το φτερό σε όλη την επιφάνεια αλλά μόνο μια ρίγα ας πούμε να σπάσει η πολλή γυαλάδα, κάτι να κάνεις τέλος πάντων να φανεί το υπόλοιπο μηχανάκι που τώρα είναι χαμένο μέσα στα νίκελ.
Εσύ είσαι ο μάστουρας εσύ ο καλλιτέχνης, εσύ να βρεις και τη λύση (ξέρω ξέρω να πάμε να γ@μηθούμε, αυτό θέλεις να πεις)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κατα την γνωμη μου τα νικελ ειναι αρκετα αλλα δεν ειναι πολλα! ισως ετσι δειχνουν επειδη ειναι μικρος ο ογκος του σκελετου! εμενα προσωπικα επειδη το μηχανακι ειναι custom τα υπαρχοντα νικελ μ αρεσουν!![]()
Συγχαρητήρια φανταστική δουλεια έως τώρα!!
Θα πω την γνώμη μου για το πως θα το έκανα εγω δίνοντας σου ιδέες..
1.Το μπροστά φτερό θα το σταθεροποιούσα με μια γέφυρα και θα το κόντυνα αρκετά όπως στα scrambler.
2.Το πίσω φτερό θα το σταθεροποιούσα με ντίζα που θα ήταν κολλημένη στο ψαλίδι και εσωτερικα του φτερού όπως στα custom harley και σίγουρα δεν θα το έκοβα περαιτέρω.(δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό, αν έχεις κουρμπαδόρο ή όχι)
3.Το φανάρι που έχει τοποθετηθεί στο γτερό θα το έβαζα κάτω από την σέλα(δεν θα φαίνονται και καλώδια.
4.Την πινακίδα συμφωνω απόλυτα για το πλάι και χαμηλά.
Το τιμόνι είναι ωραίο αλλά νομίζω ότι δεν ταιριάζει να βάλεις όργανα ίσως δίπλα όπως στην κατασκευή του cub αν θυμάμαι καλά.
Ότι και να αποφασήσεις πάντως η δουλειά σου είναι εξαιρετική.![]()
Τι κανεις παλι ρε φιλε!!!! Εχω μεινει αφωνος...για αλλη μια φορα
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W