μια χαρα ολα συνεχισε ετσι
![]()
![]()
Το Αυτι του Ελεφαντα ωραιος μ'αρεσεις.Μια χαρα εγιναν μ'αρεσει γιατι βλεπω ενθουσιασμο.Τωρα οσο αναφορα τα δικα μου φτερα εχουν επισκευαστει στο παρελθον πριν απο 15 χρονια και δεν χρειαστηκαν παρα πολλα το μπροστα ηταν μια χαρα το πισω ηταν χαλια ειδικα εκει στο μεντεσε οκ τελειωσαν ολα αυτα και τωρα ειμαι σε φαση βολτας.Αντε με το καλο και εσυ.
μπραβο ρε τζωρτζ πολυ καλη να πω? λιγο θα ειναι...τεσπα εξαιρετικη δουλεια λοιπον.... αψογα ολα....ανυπομονω να δω την συνεχεια
..without engineers, science is just philosophy..
Στο εξωτερικό αναφέρονται στο συγκεκριμένο φτερό elephants ear καπου το διάβασα και μου μεινε!
και εμένα το πίσω μικρό κομμάτι του φτερού είναι πιο χάλια απο όλα!
Σκέφτομαι βόλτα και σαλεύω! το καλό είναι οτι την πήγα μία καλή πριν τη λύσω και αυτό μου δίνει όρεξη να τελειώσει σύντομα! (Το καλοκαιράκι δλδ!)
Παίδες ευχαριστώ για το καύσιμο που μου δίνετε με τα λόγια σας εδω μεσα και απο τα ΠΜ!
Το Σάββατο θα λιώσουμε με τον Πάνο (ΨΑΡΑΚΑ) όποιος άλλος θέλει να λερωθεί ας περάσει!
Τελευταία τροποποίηση από Da.Vintage; 18/04/2013 στις 21:05.
Πολυ γιαλαδα!!!
Φαινεται να εγινε καλη δουλεια!
![]()
ειναι πολυ μεγαλη η χαρα οταν παραλαμβανεις τα πραγματα φρεσκοβαμενα.
καλη συνεχεια![]()
πρωτα φιλε... οταν βλεπεις το χρωμα πανω στο μεταλλο ετσι να γυαλιζει ...ειναι το κατι αλλο... δεν ξερω αν εχεις αναφερθει πριν... απο κινητηρα πως εισαι? θα κανεις κατι ?
..without engineers, science is just philosophy..