Αν ο ροσσι είχε γείρει το μηχανάκι για να μπει στη στροφή στο ίδιο χρονικό σημείο με τον μαρκεζ, ο mm δεν θα είχε πέσει.
Τώρα γιατί δεν έγειρε είναι άλλη συζήτηση, αλλά πρωτίστως είναι λάθος του mm που έριξε το μηχανάκι για στροφή και έπεσε πάνω στο λάστιχο του vr.
χαλαρά παιδιά και γω με τον ρόσσι είμαι
τεχνηέντως (η εμπειρία που λέμε) φέρνει τον μικρό εκτός γραμμής καταρχάς (πριν την 5), τον κλείνει (και καλά κάνει) όταν πάει ο μικρός να του πάρει την εσωτερική και στην έξοδο μετά το τζατζάρισμα (το οποίο ο μικρός δεν μπορούσε να το αποφύγει εκτος και αν έπεφτε στα φρένα - σιγά μην το έκανε), βλέπει που είναι ο μικρός και το κρατάει όρθιο (επίτηδες κατ εμέ)....
βέβαια, ο μικρός στην 5, θα μπορούσε να πει κανείς οτι κάνει απόπειρα να μπει από την εσωτερική εμβολίζοντάς τον ευγενικά....
ο μικρός τσιμπάει και την πατάει....
πουτσ@@@@@@@@@
Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao:
έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για το συμβάν και μια από αυτές προβάλει τον διαφορετικό τρόπο που στρίβουν yamaha και honda.o MM τετραγωνίζει τη στροφή (point&shoot) και θέλει την rcv όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα πλαγιασμένη για να εκμεταλλεύεται το φρενάρισμα αλλά και την επιτάχυνσή της γι'αυτό και προσπαθεί να τη σηκώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.από την άλλη ο Ρόσσι εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της Μ1 μέσα στη στροφή κι αυτό απαιτεί διαφορετικές γραμμές από τη Honda.προς υπεράσπιση του Ρόσσι και ο Λοένθο την ίδια γραμμή είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι της πίστας.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σπύρο μου χαραμίζεσαι. Να σε προσλάβουν στη Dorna ρε φίλαι.
Πάμε λίγο να σοβαρευτώ και να πω την ταπεινή μου γνώμη:
-Ειμαι ο Ρόσσι
-Στο δεύτερο μισό του αγώνα ρίχνω 6 δέκατα σε κάθε γύρο στο μικρό.
-Στην αρχή του προτελευταίου γύρου προσπερνάω τον μικρό.
-Ένω τον προσπερνάω καθαρότατα ο άμυαλος πιστιρικάς έρχεται και με εμβολίζει
-Γυρνάω να δω what the fuck εγινε.
-Και σε κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζω να παίξω πουστιά να καθυστερήσω να ρίξω το μηχανάκι μου
με αποτέλεσμα να βγάλω το μικρό εκτός πίστας;;;;
-Παρόλο που ούτως η άλλως ΣΤΑΝΤΑΡ είμαι γρηγορότερος και έχω άλλους σχεδον δύο γύρους να χτίσω
διαφορά θα ρισκάρω να σκάσει ο ΜΜ στην πίσω ρόδα μου και να μου γαμήσει τον αισθητήρα του traction
control; Όλοι ξέραμε τι έπαθε ο Πεντρόζα στην Ισπανία από τον ίδιο οδηγό!
διακρίνω ένα υπεροπτικό υφάκι...? τι να κάνουμε... υπάρχουν και "οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι" σ' αυτό τον ντουνιά...
προσωπικά, παρά το "ταμπεραμέντο" τους, τους διαβάζω χωρίς να τους προσβάλλω.... αλήθεια, δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι...
+1 για τα παραπάνω.
αυτά αφορούν το "το γιατί δεν έγειρε είναι άλλη υπόθεση" που γράφω... βοηθάει πολύ αυτό αν το ξαναδει κανείς... https://www.youtube.com/watch?v=W8AT...tailpage#t=119
Χάνουμε την μπάλα παίδες. Ο ΜΜ παρόλο που τον γουστάρω με 1000, έχει τρελλό θέμα αν τον περάσει κάποιος.
Είτε με τον Lorenzo που τον έστειλε για χόρτα, είτε στην corkscrew, είτε στο qatar που έμεινε πίσω και για να περάσει έσπρωχνε όποιον ήταν μπροστά του, είτε στη Moto2. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και σεληνιάζεται έτσι, αλλά με τον Rossi ήταν απίστευτη μαλακία του. Αν ήθελε να ξαναπεράσει, θα μπορούσε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή (αν μπορούσε). Αυτός μόλις πέρασε ο rossi όρμηξε δυο φορές σε 20 μέτρα... επομένως το να λέμε οτι σήκωσε ο ένας το μηχανάκι πιο γρήγορα, του άνοιξε την γραμμή κλπ, είναι τραλλαλό ανάλυση. Εμαλακίσθει με τα δύο χέρια και τέλος.
Περιθώρια να το ξανακάνει δεν έχει πλέον. Επανάληψη του λάθους,θα σημαίνει πρωτάθλημα![]()
Βασικά, αυτό που βλέπω, είναι πως ο ΜΜ έπεσε μόλις ο ρόσσι σήκωσε το μηχανάκι. Όσο έστριβαν στην δεξιά, ο ΜΜ ήταν κολλημένος δίπλα του και δεν μπορούσε να το σηκώσει. Μόλις κατάφερε και το σήκωσε για να πλασαριστεί στην αριστερή, η ρόδα του ΜΜ χτύπησε πάνω του. Βλέπω κάτι άλλο?
Επρεπε να παραμείνει υπο δεξιά κλίση για να βγεί και αυτός έξω?
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 23/04/2015 στις 12:50.
εγώ πάλι βλέπω δύο διαφορετικές τακτικές.
Ο mm βιάζεται να πλαγιάσει, ο rossi το κρατάει παραπάνω.
Νομίζω ότι σε εκείνη τη στιγμή, ο mm έχει χάσει την ψυχραιμία του διότι δεν περίμενε να του συμβεί αυτό μετά από 20τόσους γύρους, πρέπει να είναι φουλ ένταση και τσαμπουκά να κρατήσει θέση, και το μυαλό κλειδώνει στο ότι πρέπει να κρατήσει τη γραμμή του θεωρώντας ότι και ο άλλος θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο παράλληλα με αυτόν, και προσπαθώντας έτσι να μην ανοιχτεί και ανοίξει διαφορά κάνει αυτόματα κίνηση χωρίς να περιμένει να δει τη γραμμή του άλλου.
γενικότερα το είχα ξαναπει νωρίτερα ότι η διαφορά τους είναι ότι ο mm λόγω ίσως ηλικίας, δεν διαχειρίζεται καλά την ένταση, τα συναισθήματα και κάνει λάθη και μλκίες...
ο rossi πάλι το 'χει τελειοποιήσει...!