Σελίδα 39 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προς Viking
    ο χαλιας που λες ειναι ο νικος γκατσος που εγραψε τους στιχους και το τραγουδι λεγεται "κεμαλ"
    διαβασε ολοκληρο το τραγουδι και θα καταλαβεις οτι το μηνυμα ειναι εντελως αντιθετο απο αυτο που απομονωσες και προβαλλεις εδω
    για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη
    φιλικα γιαννης

λεω να ανοίξω κι εγώ...

...ενα θρεντ για τα γνωστα γεγονοτα..

Αισθάνομαι μ@λ@κας, όλος ο κόσμος ανοιγει ενα θρεντ, λέγονται τα ίδια και τα ίδια και πέφτουν οι γνωστοι (και ασφαλείς) καυγάδες.

Ουτε που ξέρω ποσα έχουν ανοιχτεί. Και να 'θελα να γράψω κατι δε θα ΄ξερα που.

Συνεχίστε, έχει πλάκα, πιστεύω την Κυριακή που γυρνάω στο μπανανιστάν θα έχουμε γυρίσει στα ίδια.

με τις υγείες σας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ρε φούστη μου...Τόση ώρα περνάτε τόσο ωραία σε αυτό το πόστ και το ανακάλυψα μόλις τώρα....
    Να φανταστείς νιώθω πολύ χάλια(ς) που σε 2 λεπτά πρέπει να φύγω...

Επανασταση ΤΩΡΑ

κιτ κομπρεσορα για ολα τα παπια και οχι μονο για τα
    1000αρια σας κουφαλες καπιταλες!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αρχηγε ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ εχει χαθει ο ελεγχος, παντα ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ χανοταν...

Δεν διαβασες τα σημαδια στα pixels της τηλεορασης;

Βατοπεδι, κριση, νεοι φοροι, σκανδαλα επι σκανδαλων...ειχε βουλωσει ο κοσμος...

Μια χαρα τους εκατσε το εγκλημα αυτο, το ξεραν οτι θα γινει της πουτ@ν@ς...

Οσο πιο πολλα καψουν και λεηλατησουν οι επαναστατημενοι τοσο καλυτερα...τωρα που υποσχθεθηκε και αποζημιωσεις ο χοντρουλης ολα μελι-γαλα...

Και το κλιμα θα αντιστραφει, και τα Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης θα εχουν θεματολογια για κανα μηνα και η κυβερνηση θα βγαλει ενα προφιλ προνοιας....λουκουμι σΕ λεω...

διατηρώ καποιες ελπίδες οτι δεν θα γίνει έτσι αυτή τη φορά...... οι μαθητές δεν θα ξεχάσουν τόσο εύκολα

ρε συ

θα φυγεις για εξω....ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...

καλα εισαι τελειως μ@λ@κ@ς.......

εντω ενε αφριγκι......

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    προς Viking
    ο χαλιας που λες ειναι ο νικος γκατσος που εγραψε τους στιχους και το τραγουδι λεγεται "κεμαλ"
    διαβασε ολοκληρο το τραγουδι και θα καταλαβεις οτι το μηνυμα ειναι εντελως αντιθετο απο αυτο που απομονωσες και προβαλλεις εδω
    για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη
    φιλικα γιαννης
    Φίλε Γιάννη,προφανώς ειρωνεύομαι,προφανώς έχω ακούσει όλοκληρο το τραγούδι,προφανώς ξέρω ποιος το χει γράψει και προφανώς το μήνυμα είναι σαφές.Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις πάντως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΠΛΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
    "Την πληροφορία έρχεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter ! Αντιεξουσιαστές έσπασαν κατάστημα όπλων και έχει ξεκινήσει το πλιάτσικο στην Ομόνοια ! Νεαροί κρατούν σπαθιά και τουφέκια !
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!

Και όχι μόνο...μέσα στην αναμπουμπούλα είδα και κάτι gay να έχουνε πάρει στο κατόπι κάτι μαύρους....Μα την Παναγία σας λέω....υπάρχουν μάλιστα και αποκλειστικά πλάνα από "εγκριτους" μαχόμενους δημοσιογράφους... σκέτη καταστροφή ρε φούστη μου...

ειμαι μαθητης
    και μαχομαι για καλυτερη ποιοτητα

κολοχαρτου στις τουαλετες.......

εχει αρχίσει και με κοβει....

Εγω ρε παιδια, δεν ειμαι τοσο καλος ανθρωπος οπως εσεις και τα βλεπω διαφορετικα τα πραγματα.

Εγω λοιπον οταν κατεβενα στα εξαρχεια ετρωγα κατι φοβερα σουβλακια σ ενα μαγαζι που δεν θυμαμαι το ονομα του και μετα εμπαινα και σε κανενα ροκ κλαμπ, ακουγα κανενα τραγουδακι, και επαιρνα το παπακι που ειχα σαν πιτσιρικας και πηγενα στο σπιτακι μου.

Αν καμια φορα δεν κουβαλουσα κρανος και με σταματαγανε με γραφανε η μου εκαναν μια συσταση και πηγαινα στο σπιτακι μου.

Αυτο ακριβως κανανε και ο αλλοι φιλοι μου.

Ισως θα επρεπε να πεταω αντικειμενα και να διαπληκτιζομε με εργαζομενους αστυνομικους στα 16 μου για να χαιρω της εκτιμησεως σας, αλλα συγχωρεστε με που δεν νοιωθω οτι οι μπατσοι ειναι ανθρωποι και οχι γουρουνια δολοφονοι.

Συγχωρεστε με που επειδη σεβομε τους εργαζομενους αστυνομικους και δεν σεβομε τα κακομαθημενα τσογλανια γινομε το κοκκινο πανι, για τους Ταυρους της δημοκρατιας.

Για μενα φταινε οι γονεις του παιδιου μετα το παιδι και τελευταιος φταιη ο αστυνομικος, που κατα πασαν πιθανοτητα ηταν ψυχοπαθεις και ηθελε γιατρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Τι να κανουν τα ματ,αφου εχει χαθει ο ΕΛΕΓΧΟΣ της καταστασης.
    Και στην τελικη,η εκπαιδευση τους φτανει μεχρι ενα σημειο.Απο κει και επειτα μην απορησετε η σας φανει περιεργο αν μεχρι αυριο το πρωι εχουμε καποιον ΑΘΩΟ νεκρο αστυνομικο..
    Δεν πειραζει,θα πανε μαρτυρες υπερασπισης του δραστη και θα πουνε οτι σκονταψε και καταλαθος εξοστρακιστηκε μια ζαρντινιερα η οποια χτυπησε πανω σε ενα οπλο και αυτο απο μονο του γυρισε σημαδεψε,εκπυρσοκροτησε και πετυχε τον ατυχο ΜΑΤατζη ο οποιος εβγαζε το ψωμακι του με κλωτσιες σε περαστικους και χημικα σε ανηλικα.

Τοσα χρονια εχουμε αθωους πολιτες νεκρους λες να γυρισει ο τροχος σημερα?Δεν νομιζω,απλα σου αρεσει να κινδυνολογεις και εμενα να ειρωνευομαι.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....
    Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αρχηγε ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ εχει χαθει ο ελεγχος, παντα ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ χανοταν...

Δεν διαβασες τα σημαδια στα pixels της τηλεορασης;

Βατοπεδι, κριση, νεοι φοροι, σκανδαλα επι σκανδαλων...ειχε βουλωσει ο κοσμος...

Μια χαρα τους εκατσε το εγκλημα αυτο, το ξεραν οτι θα γινει της πουτ@ν@ς...

Οσο πιο πολλα καψουν και λεηλατησουν οι επαναστατημενοι τοσο καλυτερα...τωρα που υποσχθεθηκε και αποζημιωσεις ο χοντρουλης ολα μελι-γαλα...

Και το κλιμα θα αντιστραφει, και τα Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης θα εχουν θεματολογια για κανα μηνα και η κυβερνηση θα βγαλει ενα προφιλ προνοιας....λουκουμι σΕ λεω...

Φιλε μου συμφωνω και επαυξανω,ομως το θεμα ειναι τι πρεπει να γινει για να αποκατασταθει η ταξη τωρα.
    Πριν απο μια ωρα ηρθε ενας γνωστος,σχεδον κλαμμενος,και μου ειπε πως του εσπασαν το ταξι,δηλαδη το μεροκαματο του.Εγω ενοιωσα πολυ ασχημα γιατι δεν μπορω να τον βοηθησω με τον τροπο μου
    The only easy day was yesterday.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΣΤΑ

ΒΟΡΕΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ!!!!!!

Ξεσηκωμός........

ολοι στον αγωνα

λευτερια στην βορεια μυκονο....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων