mafioze κου-κου ειμαι μεσα παρε τηλεφωνο αυριο να μου πεις η γραψε που και ποτε για να παρω εναν φιλο ακομα οκ .
![]()
![]()
mafioze κου-κου ειμαι μεσα παρε τηλεφωνο αυριο να μου πεις η γραψε που και ποτε για να παρω εναν φιλο ακομα οκ .
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
τελικά σιγα σιγα πρέπει να σας γνωρίσω και απο κοντα εσας τους κρεμασμένους γιατι ζηγώνει η ώρα της μονιμης παντόφλας και για μένα.![]()
Moto-οικογενειάρχες,
εύχομαι
καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια σας, μικρά και μεγάλα! :a07:
Αγιασμός αύριο!
Μεταξύ μας καλά είχα ησυχάσει τα τελευταία μηνάκια,
τώρα θα πρέπει να ξανακάνω κάθε πρωϊ τον ταξιτζή και μάλιστα με την ψυχή στο στόμα για να προλάβω........
...........το κουδούνι του σχολείου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτά τα ολίγα από εμένα!
Εύχομαι να τα πούμε λίαν συντόμως![]()
![]()
![]()
........
Mafioze κοίτα τα πμ σου.
ρε σεις ... αλλος ενας πατερας απο δω ... προσφατως δυο αγοριων ... παιδες συγκινηθηκα που σας διαβασα .. να ξερετε οτι εχετε αλλο ενα μελος στην παρεα σας ... μενω κοντα στο Γαλαξιδι οποτε με χαρα θα σας υποδεχθω στην επομενη βολτα σας ...
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Καλοσορισες φιλε στην παρεα μας θα χαρουμε αφου εισαι απο γαλαξιδι εχω τον γειτονα σου goumis.?Παντα ορθιος φιλε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
"ηρθε και ο δευτερος ... πρωτη φορα θα τρεξει μηχανακι στον εξαωρο με τρεις οδηγους με το ιδιο επιθετο .... σε καμια δεκαπενταρια χρονακια ...θα ειμαι 45 .... με παιρνει ????"
Αν σε παιρνει λεει???
Ανετα!!!![]()
![]()
47 εδω και ολα καλα![]()
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ρε σεις ... αλλος ενας πατερας απο δω ... προσφατως δυο αγοριων ... παιδες συγκινηθηκα που σας διαβασα .. να ξερετε οτι εχετε αλλο ενα μελος στην παρεα σας ... μενω κοντα στο Γαλαξιδι οποτε με χαρα θα σας υποδεχθω στην επομενη βολτα σας ...
Να σου ζησουν τα αγορια πατριδααααα!!Απο που ακριβως;Εγω ειμαι απο Κιρρα αλλα
μενω Αθηνα![]()
![]()
Παιδια Καλησπερα!!!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα.Αν και δεν ειμαι καν ακομα παντρεμενος,(αυτο το εγραψα για οσους δεν το ξερουν) μπορω να πω οτι καμια φορα οταν σας διαβαζω φανταζομαι και εμενα στην θεση σας![]()
.Δυσκολα πραγματα αλλα και ομορφα ταυτοχρονα..Οσο ζω μαθαινω..Οταν κανονησετε βολτα μεσα ειμαι.Ημερομηνια και ωρα θελω και φυγαμε..
![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καλοσορισες φιλε στην παρεα μας θα χαρουμε αφου εισαι απο γαλαξιδι εχω τον γειτονα σου goumis.?Παντα ορθιος φιλε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως σας βρηκα πατεραδες .. διαβαζα τις σελιδες σας και γελαγα ... λες και καποιος περιεγραφε τον τροπο που εγω βγαινω βολτα ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Αν σε παιρνει λεει???
Ανετα!!!![]()
![]()
47 εδω και ολα καλα![]()
[/B]
λες ε ??? ο ενας θα ειναι 17 και ο αλλος 15 ... θα με παιζουνε αραγε εμενα ???
ειμαι απο Πατρα , αλλα λογω δουλειας μενω Ερατεινη ... σας περιμενω παιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
Να σου ζησουν τα αγορια πατριδααααα!!Απο που ακριβως;Εγω ειμαι απο Κιρρα αλλα
μενω Αθηνα![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Θάνος...πάει το XX??Θα γίνεις enduras και εσύ σαν το Peskandritso?Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καλημερα και καλη .....σχολικη χρονια σε ολους τους μπαμπαδες.
Καλα χλμ για οσους γινονται ταξιτζηδες το πρωι πριν χτυπηση το κουδουνι και το απογευμα...
Χεχεχε, ΚΑΙ ο Θανος αλλα ΚΑΙ ο Inpas εξεφρασε την επιθυμια για κατι πιο χωματινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θάνος...πάει το XX??Θα γίνεις enduras και εσύ σαν το Peskandritso?
Μεγάλη αλλαγή ρέ φίλε.
(Μη σας πω οτι ψιλοβλεπω και τον μαφιοζο σε λιγα χρονακια)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλημέρα κι από μένα παιδιά. Είμαι 50 παντρεμένος με γιο 17 στην τρίτη λυκείου και κάτοχος Africa twin. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.
Εγώ ευτυχώς δεν έχω προβλήματα του στυλ που πας γιατί μας αφήνεις και τέτοια. Μάλιστα χαίρονται όταν με βλέπουν τις Κυριακές να φεύγω για... μηχανάδα!
Ευτυχώς!!! Βλέπουν πόσο χαρούμενο με κάνει αυτό και δεν μου το στερούν. Μάλιστα τώρα πια, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του από τα διαβάσματα παίρνω μαζί και το μικρό
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Χεχεχε, ΚΑΙ ο Θανος αλλα ΚΑΙ ο Inpas εξεφρασε την επιθυμια για κατι πιο χωματινο.
(Μη σας πω οτι ψιλοβλεπω και τον μαφιοζο σε λιγα χρονακια)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέρμα τα καγκουριλίκια δλδ με τα μεγάλα street?![]()
![]()
Λές η ηλικία να είναι ανάλογη με την απόσταση της μηχανής απο το έδαφος? Αν είναι έτσι μας βλέπω στα 50 να οργώνουμε τα βουνά με τίποτα YZ.!!![]()
![]()
![]()
Άξιος christostr...!!!:a19: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Εγώ ευτυχώς δεν έχω προβλήματα του στυλ που πας γιατί μας αφήνεις και τέτοια.