Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 224

Θέμα: Αρχάριος για Gsxr-1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ειχα 600αρι naked

Τωρα εχω 1250

Οταν οδηγησα πρωτη φορα το cbr600rr ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ κοντεψα να κανω κακα μου απο την διαφορα στο γκαζι.

Παρε ενα 600αρι η το 750... στην εμφανιση οι διαφορες ειναι μικρες και θα γλυτωσεις πρωτα το κεφαλι σου και μετα την τσεπη σου.

Re: Re: Re: Re: Αρχάριος για Gsxr-1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πού τα οδήγησες, πόσα χλμ έκανες, τί ωρα ήταν, τί εποχή ήταν, τι δρόμος ήταν, ποσες φορές τα έχεις οδηγησει, φοραγες εξοπλισμο...

Ασε τα τηλέγραφήματα και πες τι εμπειρία έχεις εαν θες βοηθεια

Οκ οκ , μην βαράτε!...

Λοιπόν έχω οδηγήσει αρκετές φορές και τα 2 μέσα στην πόλη, δικάβαλο και μη...Επίσης μια φορά σε ταξίδι προς Ναύπλιο όπου το οδόστρωμα ανά περιοχές είναι και καλό και κακό. Μέση ταχύτητα στο ταξίδι σε πορεία 120-140 km/h. Μέγιστη 200km/h-στιγμιαία για να δω την άισθηση...Εποχή: χειμώνα και καλοκαίρι. Το ταξίδι ήταν περίπου Μάρτη μήνα.
    Πάντα με φουλ εξοπλισμό, κράνος, μπουφάν γάντια.
    "Εγρήγορση και Επαγρύπνηση"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
    Οκ οκ , μην βαράτε!...

Λοιπόν έχω οδηγήσει αρκετές φορές και τα 2 μέσα στην πόλη, δικάβαλο και μη...Επίσης μια φορά σε ταξίδι προς Ναύπλιο όπου το οδόστρωμα ανά περιοχές είναι και καλό και κακό..Εποχή: χειμώνα και καλοκαίρι. Το ταξίδι ήταν περίπου Μάρτη μήνα.
    Πάντα με φουλ εξοπλισμό, κράνος, μπουφάν γάντια.

Κάτι μΕ λέει ότι δε θες να απαντήσεις, αλλά βαριέμαι να ψάχνω το τσιγκέλι. Τέλος πάντων, αν σου τα δώσαν φίλοι σου για να κάνεις 10 βόλτες και κάλυψες καμια τριακοσαριά χιλιόμετρα, μάλλον ούτε 600άρι ss θες.
    Τώρα αν από την αρχή ήθελες το 600 και μας λες για το 1000 για να σου πούμε πάρε 600 και να φύγεις χαμογελώντας, καλά το πας..
    safety doesn't happen by accident

starship crew member
    ολα τα 600αρια εχουν πανω απο 100 αλογα και μια τελικη των 250+... και μπορουν να πανε το ιδιο γρηγορα με τα 100αρια-περιπου ε! μην αρχισουμε τις κοντρες τωρα...αν ξερεις τι κανεις και δεν υπερβαλεις εισαι το ιδιο ασφαλης και με τα δυο. πρεπει να δοκιμασεις για να μαθεις και να τους ακους ολους αλλα να κανεις οτι εσυ αποφασιζεις! ισως με το 600 να μαθεις ευκολοτερα και σε συντομοτερο χρονο, αλλα βαλε λιγο τρελα που λες οτι σου λειπει και παρε αυτο που γουσταρεις για να περασεις καλα, γιατι και τα δυσκολοτερα παιρνιουνται πιο ευχαριστα αν εισαι μ' αυτο που σ'αρεσει !!! καλα να περνας
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Κάτι μΕ λέει ότι δε θες να απαντήσεις, αλλά βαριέμαι να ψάχνω το τσιγκέλι.
    +1050

Τελος κι απο μένα, ο,τι είχα να πω το είπα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Κάτι μΕ λέει ότι δε θες να απαντήσεις, αλλά βαριέμαι να ψάχνω το τσιγκέλι. Τέλος πάντων, αν σου τα δώσαν φίλοι σου για να κάνεις 10 βόλτες και κάλυψες καμια τριακοσαριά χιλιόμετρα, μάλλον ούτε 600άρι ss θες.
    Τώρα αν από την αρχή ήθελες το 600 και μας λες για το 1000 για να σου πούμε πάρε 600 και να φύγεις χαμογελώντας, καλά το πας..
    Δεν κρύβω κάτι ούτε επιδιώκω κάτι... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
    Δεν έχω κάνει πάνω απο 1000 km νομίζω...

+1050

Τελος κι απο μένα, ο,τι είχα να πω το είπα

Μα τι θέτε να σας πώ που δεν έιπα;!... Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι αποφεύγω να απαντήσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk

Πόσες σελίδες με ΟΧΙ και ΜΗ πρέπει να γραφτούν, για να καταλάβεις πως είναι άκρως επικίνδυνο αυτό που πας να κάνεις?
    Μπορεί να οδηγείς 1000αρι ένα χρόνο και να μην πάθεις τίποτα. Το κακό με αυτά τα μηχανάκια είναι πως περιμένουν όσο χρειαστεί, να κάνεις το λάθος. Και όταν το κάνεις, είναι έτοιμα να σου δείξουν με τον χειρότερο τρόπο, πως δεν συγχωρούν λάθη.

υ:γ: Όταν νομίσεις πως το έμαθες, τότε την πατάς.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
    Μα τι θέτε να σας πώ που δεν έιπα;!... Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι αποφεύγω να απαντήσω...
    ακου φιλος.

εγω ειμαι μαζι σου.παρτο και αυτο το λεω γιατι εχω μια εντυπωση οτι εχεις τα μυαλα μεσα στο κεφαλι σου.

απλα να ξερεις οτι το γκαζι ειναι πολυ και ανεκμεταλευτο ακομα και σε ελεγχομενο περιβαλον.ποσο μαλλον στον δρομο.

σιγουρα δεν ειναι συνετο για εναν απειρο οδηγο να παει σε 1000 αλλα δεν εισαι ανηλικος.ισως σε πολλες περιπτωσεις να τρομαξεις τοσο που να πηγαινεις πιο κουλ απ οτι αν πηγαινες και με ενα 600αρι στριτ.ξερω γω.

οτι και να γινει εδω ειμαστε να βοηθησουμε αν και οποτε το ζητησεις.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ακολουθεί ποστ με μπυρες και "σ' ευχαριστω φιλε, αυτο ήθελα να ακουσω, καλους δρομους"

:wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Φίλε μου, πιστεύω ότι έχεις διαβάσει πολλά προηγούμενα πόστ του τύπου "νέος με 1000άρα".

Πες ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Reinmeister για την προσφορά που σου έκανε, και αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που λες, κάντο.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Έχω καλυφθεί απο τη συζήτηση μας και ευχαριστώ όλους για την σημασία σας. Απλά κάνω κουβέντα.
    Σίγουρα θα το σκεφτώ πριν προβώ στην τελική αγορά, άλλα ο έρωτας δεν περνάει πάντα με έρωτα..χαχαχα

Ο ρειν με ενθουσίασε με την πρότασή του.

ακολουθεί ποστ με μπυρες και "σ' ευχαριστω φιλε, αυτο ήθελα να ακουσω, καλους δρομους"

:wacko:
    Το κέρασμα πάει σε όλους, όπως είπα νωρίτερα δεν ψάχνω κάποιον να μου χαϊδέψει τα αυτιά...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    ολα τα 600αρια εχουν πανω απο 100 αλογα και μια τελικη των 250+... και μπορουν να πανε το ιδιο γρηγορα με τα 100αρια-περιπου ε! μην αρχισουμε τις κοντρες τωρα...αν ξερεις τι κανεις και δεν υπερβαλεις εισαι το ιδιο ασφαλης και με τα δυο. πρεπει να δοκιμασεις για να μαθεις και να τους ακους ολους αλλα να κανεις οτι εσυ αποφασιζεις! ισως με το 600 να μαθεις ευκολοτερα και σε συντομοτερο χρονο, αλλα βαλε λιγο τρελα που λες οτι σου λειπει και παρε αυτο που γουσταρεις για να περασεις καλα, γιατι και τα δυσκολοτερα παιρνιουνται πιο ευχαριστα αν εισαι μ' αυτο που σ'αρεσει !!! καλα να περνας
    Έλα, παραδέξου το... έχεις γραφείο κηδειών έτσι...

Παλαιό μέλος
    1000αρα και απειρος, κατα 90% ασχημες συνεπειες. Αν το παρεις, πολυ μεγαλη προσοχη. Εγω ειμαι 22 με τα μυαλα στα καγκελα που λεει ο λογος και τετοια αγορα δεν κανω. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ohlins για GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2005, 21:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •