Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Θα σε βοηθήσω ψυχολογικά εγώ....Υπάρχουν και χειρότερα,δες την όποια θετική πλευρά της ιστορίας...Πχ δεν έμεινες άνεργος...

Το ίδιο έκαναν λοιπόν με ξαδέρφη μου που έχασε τον σύζυγο το καλοκαίρι σε τροχαίο ... Δεν της έφτανε ο πόνος της και που έμεινε με 2 μικρά παιδιά μόνη της,έπαθε το ίδιο με την δουλειά της ενώ η Commercial Value που ήταν να πάρει κάποια χρήματα να βγάλει καμιά υποχρέωση έκλεισε πάνω που είχε πάρει χαρτιά για πληρωμή...Τώρα,για το κερασάκι στην τούρτα,δεν θα της δώσουν και την σύνταξη χηρίας,περίπου 500Ε,που ΘΑ έπερνε αφού είναι μόλις ~40 και για την οποία μόλις τελείωσε το τρέξιμο μηνών και απίστευτης γραφειοκρατίας....

Oταν τ ακους ολα αυτα , καθε διαθεση για διαλογο και ειρηνικη διαδηλωση παει περιπατο...

Τ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ? το κρατος μας δουλευει , τα καναλια μοκο και μιλανε για email μαραγκων ...

Παλιομαλακες, τα πηρα πολυ ασχημα αλητες ...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ... ενώ η Commercial Value που ήταν να πάρει κάποια χρήματα να βγάλει καμιά υποχρέωση έκλεισε πάνω που είχε πάρει χαρτιά για πληρωμή...
    Άσχετο .Δεν ξέρω αν είναι σε αυτήν την κατηγορία αλλά δες αυτό .
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=102929

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μετα απο πολλες αναζητησεις,τηλεφωνα,χρυση ευκαιρια κλπ βρηκα "δουλεια" διανομη με φορτηγο.Πρωτη μερα πηγα σε 45 μαγαζια.Δευτερη σε 30.Την τριτη ηθελαν να παω σε 55 αλλα τους την ειπα και πηγα μονο σε 20 αλλα σ αυτα βαλε Μεγαρα,Κορινθο,Μαγουλα,Ελευσινα και βαλε.
    Καθε μερα ξεκιναγα στις 5 το πρωι και τελειωνα 4-5 το απογευμα.Σημερα μετα απο 20 μαγαζια (ο γυρος της Αθηνας με φορτηγο λεμε) ηθελαν να παω κι αλλα 15 εδω διπλα:Σουνιο,Λαυριο,Μαρκοπουλο κλπ.Αρνηθηκα κι εφυγα κατα τις 2 και μιση.Μετα απο καμμια ωρα μου εκανε αναπαντητη κληση ο λογιστης της εταιριας για να μου πει οτι θα με ειδοποιησουν ποτε να ξαναπαω.
    Εγω λεω να παρω κανα ουζι και να παω πρωι πρωι αυριο.

Ρε "εργοδοτες" βαλτε την κριση στον κωλο σας κι αντε γαμηθειτε πριν σας γαμησουμε εμεις(ναχουν ανοιξει λιγο τα πασα )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Καλά έκανες.
    Ψάξε βέβαια για κάτι καλύτερο.

Re: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    Παιδια καλημερα......τα εχω παρει στην κρανα......εχθες με φωναξε το αφεντικο στο γραφειο και μου ειπε οτι δεν βγαινει οικονομικα και πρεπει να δουλευω πλεον 5ωρο με 600ευρω και μισο ενσημο ΙΚΑ απο 8ωρο με 900ευρω και ολοκληρο ενσημο.........εαν δεν δεχτεις την μειωση απολυεσαι..........εφαγα κεραμυδα στο κεφαλι παιδια αλλα τι να κανω ο ερμος δεχτηκα.........οποτε απο σημερα ψαχνω για να φυγω απο το 5ωρο και να παω σε κανονικο 8ωρο...........πιστευω οτι καλως επραξα...τι λετε?

Α και κατι ακομη.......μου κλειδωσανε το ιντερνετ στην δουλεια και δεν μπορω να μπω πλεον σχεδον πουθενα......... (ξερει καποιος κανενα τροπο να το ξεκλειδωσω?)

Εαν καποιος εχει γνωστο που να ψαχνει επαγγελματια πωλητη αυτοκινητων (ναι ναι αυτος ειμαι εγω) παρακαλω να με βοηθησει............

Σας ευχαριστω!!!!
    esi eprepe na pis
    otan ine na me pidiksete
    kapotes na ferno ego?
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

εκει στα αυτοκινητα γινεται παζαρι στο μισθο??
    ενας γνωστος μου ειναι ανεργος εδω και μηνες και θα παει να ζητησει 1000 πρωτο μισθο σε τμημα ανταλλακτικων.......(εχει προυπηρεσια )

και του λεω "δλδ πας στο αφεντικο και του λες ,θελω ενα χιλιαρικο?"
    μου λεει..."εδω στα αυτοκινητα ειναι αλλιως ,ρωταει το αφεντικο ποσα θες ..........κατω απο 950 δεν θα δεχτω"

του λεω " εισαι μαλακας ,θα βρει ατομο με λιγοτερα ,χωρις να ξερει καλα την δουλεια μεν"

λιγο περιεργο μου ακουστηκε ........

Αδερφε για το αν εκανες καλα ή οχι το ξερεις εσυ και... η τσεπη σου!

Εντελως φιλολογικα παντως για μενα δεν εκανες καλα γιατι ετσι σιγα-σιγα αν ΟΛΟΙ υποχωρουμε, στο τελος θα καταντησουμε (οπως ειπε πολυ ευστοχα ενας φιλος παραπανω) να πληρωνουμε και τις καποτες οταν μας γ@μ@νε!

Εκει που εγω προσωπικα θα ημουν ανενδοτος ειναι οτι απο τη στιγμη που το αφεντικο σου εκρινε οτι το 5ωρο ειναι αρκετο για τη δουλεια που κανεις (ειναι αραγε?), ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΟΥ
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Αδερφε για το αν εκανες καλα ή οχι το ξερεις εσυ και... η τσεπη σου!

Εντελως φιλολογικα παντως για μενα δεν εκανες καλα γιατι ετσι σιγα-σιγα αν ΟΛΟΙ υποχωρουμε, στο τελος θα καταντησουμε (οπως ειπε πολυ ευστοχα ενας φιλος παραπανω) να πληρωνουμε και τις καποτες οταν μας γ@μ@νε!

Εκει που εγω προσωπικα θα ημουν ανενδοτος ειναι οτι απο τη στιγμη που το αφεντικο σου εκρινε οτι το 5ωρο ειναι αρκετο για τη δουλεια που κανεις (ειναι αραγε?), ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΟΥ
    Ετσι για την ιστορια παντως, το ιδιο ετυχε και σε εμενα στην προηγουμενη δουλεια μου πριν απο ενα χρονο και επελεξα να χαρω το καλοκαιρακι με 7 χιλιαρικα στην τσεπη, απο το να με εκμεταλευτει ετσι το πρωην αφεντικο μου μιας και ημουν σιγουρος οτι στην δουλεια μου οχι 5 αλλα ουτε 15 ωρες δεν εφταναν στο γραφειο!

Και επειδη ως γνωστων η τυχη βοηθα τους τολμηρους, το Σεπτεμβριο βρηκα καινουργια δουλεια και μαλιστα πολυ καλυτερη απο αυτην που αφησα!

Ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα!
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος
    Παιδια εχω νεοτερα απο το μετωπο........εχθες με ΞΑΝΑκαλεσε στο γραφειο να συζητησουμε παλι το θεμα ωραριο και μισθος.........επειδη εδιωξε τον αλλο πωλητη μου προτεινε να γυρισω στο 8ωρο με τα αντιστοιχα χρηματα και να μην αλλαξει την συμβαση του 5ωρου λογω οικονομικων δυσκολιων........δηλαδη να χασω ολα τα δικαιωματα..........δεχτηκα αλλα με κρυα καρδια και δεν ξερω ακομη ποσο θα αντεξω...........
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

να γυρισω στο 8ωρο με τα αντιστοιχα χρηματα...

... και να μην αλλαξει την συμβαση του 5ωρου λογω οικονομικων
    Nα δουλεύεις δηλ 8ωρο ,να πληρώνεσαι για 8ωρο και να είσαι ασφαλισμένος για 4ωρο ;

Από όσο λίγα γνωρίζω δεν παίζει 5ωρη ημιαπασχόληση .4ωρη είναι ...και είναι όλα μισα.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Παιδια εχω νεοτερα απο το μετωπο........εχθες με ΞΑΝΑκαλεσε στο γραφειο να συζητησουμε παλι το θεμα ωραριο και μισθος.........επειδη εδιωξε τον αλλο πωλητη μου προτεινε να γυρισω στο 8ωρο με τα αντιστοιχα χρηματα και να μην αλλαξει την συμβαση του 5ωρου λογω οικονομικων δυσκολιων........δηλαδη να χασω ολα τα δικαιωματα..........δεχτηκα αλλα με κρυα καρδια και δεν ξερω ακομη ποσο θα αντεξω...........
    Δηλαδή θα δουλεύεις 8ωρο, θα πληρώνεσαι 8ωρο αλλά θα'χεις σύμβαση για 5ωρο;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Παιδια καλημερα......τα εχω παρει στην κρανα......εχθες με φωναξε το αφεντικο στο γραφειο και μου ειπε οτι δεν βγαινει οικονομικα και πρεπει να δουλευω πλεον 5ωρο με 600ευρω και μισο ενσημο ΙΚΑ απο 8ωρο με 900ευρω και ολοκληρο ενσημο.........εαν δεν δεχτεις την μειωση απολυεσαι..........εφαγα κεραμυδα στο κεφαλι παιδια αλλα τι να κανω ο ερμος δεχτηκα.........οποτε απο σημερα ψαχνω για να φυγω απο το 5ωρο και να παω σε κανονικο 8ωρο...........πιστευω οτι καλως επραξα...τι λετε?

Α και κατι ακομη.......μου κλειδωσανε το ιντερνετ στην δουλεια και δεν μπορω να μπω πλεον σχεδον πουθενα......... (ξερει καποιος κανενα τροπο να το ξεκλειδωσω?)

Εαν καποιος εχει γνωστο που να ψαχνει επαγγελματια πωλητη αυτοκινητων (ναι ναι αυτος ειμαι εγω) παρακαλω να με βοηθησει............

Σας ευχαριστω!!!!
    επειδη τωρα το διαβασα, πιστευω πως αν σε εδιωχνε θα υποχρεωνοταν να σε δωσει αποζημιωση και συγχρονως να πληρωνει το ποσοστο που καθε εργοδοτης δινει για το επιδομα ανεργιας (περιπου 70% του τελευταιου σου μισθου) για 1 χρονο.

Το να σε κοψει τις ωρες απασχολησης αρα και το μισθο και εσυ να το δεχθεις, θεωρητικα βγαινει κερδισμενος αν σε διωξει, επειδη θα πληρωνει το 70% του κομμενου πια αλλα και δεκτου μισθου.

Τωρα αν βρεις αλλη δουλεια θα ειναι 100% κερδισμενος γιατι δε θα δωσει ουτε γιουρο. !!!

Τελικα σ' επιασε κοροϊδο.

καλο κουραγιο τωρα !

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Δηλαδή θα δουλεύεις 8ωρο, θα πληρώνεσαι 8ωρο αλλά θα'χεις σύμβαση για 5ωρο;
    μπλακ γιουροπουλα ! ε ρε γλεντια !

Παλαιό μέλος
    5ωρο=600ευρω συν ασφαλεια
    8ωρο=900ευρω συν ασφαλεια για 5ωρο

Αρα ουσιαστικα +300 ευρω...

καλυτερα θα σου βγει το 5ωρο+μια δευτερη εργασια αφου ετσι κι αλλιως δε σε ασφαλιζει και μη σου πω θα βγαζεις και πολυ περισσοτερα σιγουρα 400 ευρω συν και λιγοτερες ωρες...

Δεξου αλλα τραβα και μια αναρρωτικη τον αυγουστο να κανεις και διακοπες... ΦΡΑΠΑ να περασεις.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 19:38
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:30
  3. Ομορφη +odige μου Χρόνια Καλά και Ευτυχισμένα....
    από Nostra στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 19:19
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ