Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Ταξιτζής με μαχαίρι

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
    2)αμα τον αγνοησω, θα συμβαλω στο να παραμεινει ζωο και να βασανιζεται για παντα με το χαζο μυαλο που κουβαλαει...
    Μπα..
    Μερικες φορες η αγνοια ειναι ευτυχια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
    τσαμπα η εξοδος. ...εχασε το sex του... :rotflmao: :rotflmao:

DONT.EVER.DO.THAT.TO.A.MAN.-

:rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Μπα..
    Μερικες φορες η αγνοια ειναι ευτυχια..

said Joe R. and then he died...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Kαλά ρε μάστορες που το ξεθάψατε αυτό το ποστ?2 χρόνια πριν είχε γίνει!!
    :hypnotize
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Από τότε μου έχουν τύχει άλλα δύο ακυρα περιστατικά με ταξιτζηδες... ενας με ακολουθούσε κιολας για να μου κανει τσαμπουκα... αντε γεια με τους ψυχανώμαλους ρε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Το σωστο ειναι να φευγεις και να δινεις τοπο στην οργη αλλα διαβαστε και μια περιπτωση με εναν κολλητο μου (κουμπαρος γαρ).

Ο φιλος εχει πολυ τσαγανο ,ειναι τερατακι,(τουμπανο) αλλα ποτε μα ποτε δεν προκαλει και μαλιστα επειδη εχει γνωση της δυναμης του προσπαθει να αποφευγει τους καυγαδες.

Εχουμε βγει παρεα βραδακι και ειναι αυτος μπροστα με την κοπελια του και εγω πισω σε αποσταση περιπου 50 μετρα.

Κατεβαινουμε την λ. Συγγρου δεξια λωριδα με σχετικα χαμηλη ταχυτητα, και πεταγεται ενας κιτρινιαρης απο εναν καθετο δρομο που ευτυχως ο φιλος προλαβε και τον ειδε και πατησε φρενο και κορναρε λιγο επιμονα.

Ο κιτρινιαρης σταματησε στην μεσαια λωριδα με χειροφρενο και κατεβηκε μαζι με αλλους δυο φιλους του (δεν ηταν πελατες μαλλον παρεα ηταν) και ζηταγαν τα ρεστα απο τον φιλο μου ο οποιος επειδη ειχε και την κοπελα μαζι του κοιταγε να αποφυγει τον τσαμπουκα.

Σταματαω κι εγω απο πισω παρακολουθωντας την φαση περιμενοντας οτι θα τελειωνε γρηγορα και θα φευγαμε.

Ξαφνικα αρχιζουν να τον ταρακουνανε οπως ηταν επανω στην μηχανη και βλεπω την κοπελα να πηδαει και να τρεχει προς εμενα ο φιλος πεταει την μηχανη κατω (τραιουμφ 1200) να βγαζει το κρανος και τους αρχιζει και τους τρεις σε κατι κλωτσιδια κρανιδια και μπουνιδια που δεν εχω ξαναδει.

Πηγα να τους χωρισω αλλα δεν προλαβα τους ειχε ξαπλωσει και τους τρεις και ειχε πεσει επανω στον ταριφα και του τραβαγε το σκουλαρικι απο το αυτι και του το εσκισε.

Εντωμεταξυ ειχε μαζευτει και κοσμος μπολικος, φωναξανε αστυνομια και μεχρι να ερθει η αστυνομια μου ξεφουρνισε γιατι εγινε ολη αυτη η φαση...

Την ωρα που βριζοντουσαν ο ταριφας του εδειχνε τον σουγια που ειχε στην τσεπη και του ελεγε οτι θα τον σουβλισει και αυτον και την κοπελια...

Στο δικαστηριο εγω ειχα παει μαρτυρας και ο ταριφας επειδη ειχε ξανακανει κατι παρομοιο καταδικαστηκε και πληρωσε μπολικα για εξαγορα.

Ο φιλος αθωωθηκε.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

Την ωρα που βριζοντουσαν ο ταριφας του εδειχνε τον σουγια που ειχε στην τσεπη και του ελεγε οτι θα τον σουβλισει και αυτον και την κοπελια...

Στο δικαστηριο εγω ειχα παει μαρτυρας και ο ταριφας επειδη ειχε ξανακανει κατι παρομοιο καταδικαστηκε και πληρωσε μπολικα για εξαγορα.

Ο φιλος αθωωθηκε.

Κι αυτός ο μούλος κυκλοφορεί ελεύθερος ,ανάμεσά μας και "σίγουρα" σωφρονισμένος

:a57: ελληνική δικαιοσύνη
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Ο ιδιος και οδικηγορος του υποστηριζαν οτι επειδη ηταν ο κλασικος ελβετικος σουγιας τον ειχε μαζι για την καθημερινη χρηση. π.χ.να ανοιγει κονσερβες...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Αμα σας τα λέω είμαι κακός,φασίστας κλπ κλπ...Δεν υπάρχει αρχή και τέλος εκεί έξω στο τρελλοκομείο που λέγεται Αθήνα μάγκες καταλάβετέ το...

Βέβαια αν μου έβγαζε εμένα πχ μαχαίρι θα έβγαζα κάτι άλλο που θα τον έκανε να καταπιεί το μαχαίρι και να κλαίει σαν πουτανίτσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos

:rotflmao: σωστός...παραγράφηκε και το αδίκημα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    δυτυχως εξω κυκλοφορουν πολυ ψυχανομαλοι!!!
    και εγω παντως ειμαι της αποψης να μην ασχολεισαι!!!δεν προκειται να βγει τιποτα!!!αυτοι δεν βαζουν μυαλο με τιποτα!!!πιο σιγουρο ειναι να σου βγει σε κακο παρα σε καλο!!!!

Είναι Απλό

Σε παρόμοιες περιπτώσεις ...μην ασχολειθήτε!!

απλά ενα p.m. σε μένα με την πινακίδα του...

και θα γίνει η σχετική έρευνα

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Τρια περιστατικα...

α. Πριν αρκετα χρονια ηταν ενα παλικαρι απο τους πρωταθλητες στην Ελλαδα σε καποια πολεμικη τεχνη. Κατεβαινει με την τουριστικη μηχανη του τη Συγγρου. Η μεσαια και η δεξια λωριδα σπανιο βεβαια, πηγμενες. Την ωρα που κατεβαινει απο την αριστερη χαλαρα ενα αυτοκινητο ακριβο ξεμπλοκαρει απο τη μεσαια λωριδα και παει να βγει μπροστα του. Το παιδι κορναρει και τελικα περναει με ελιγμο. Ο τυπος αρχιζει να βριζει και παιρνει στο κατοπι το παλικαρι. Ουτε λιγο ουτε πολυ δεν ξερω πως και ποση ωρα μετα βρεθηκανε στην Πειραιως. Σε φαναρι σταματαει ο τεραστιων διαστασεων τυπος το κουτι του και κατεβαινει και στολιζει με ονοματα το παλικαρι και το ταρακουναει. Το παλικαρι κατεβαινει απο τη μηχανη, βγαζει το κρανος, στεκεται μπροστα του και του λεει να σταματησει, να μπει στο αυτοκινητο του και να φυγει. Σαν κινηματογραφικη ταινια με τον Τσακ Νορρις ο τυπος προσπαθει να τον χτυπησει και το παιδι τον αποφευγει. Δεν τον ακουμπησε, τον απεφυγε ομως.

β. Πριν καποιο καιρο γυριζω απο Πειραιως με τη μηχανη και σε καποιο σημειο βρισκεται πισω μου ενα Καγιεν. Με κλεινει σε καποιο σημειο και αρχιζει να τρεχει σαν παλαβος. Απο Γρηγοριου Λαμπρακη στριβει Μεραρχιας. Συνεχιζω, μπαινω απο Σκουζε [μαλακεια μου αλλα το πατησα πολυ το γκαζι μεσα στο στενο και βγαινω τελικα μπροστα του στην Ηρωων Πολυτεχνειου. Καθομαι μες στη μεση και πηγαινω με πεντε. Οταν αρχισε να παταει και ν' αφηνει το γκαζι για να με προκαλεσει. Παω ακομα πιο αργα κι εκει που εχει απελπιστει και κοιταει να με περασει απο τα δεξια, αμολαω το γκαζι κι αντε γεια.

γ. Την περιοδο με τα χιονια στην Αθηνα τη θυμαστε; Πρωτο βραδυ εχω αφησει τη μηχανη και τελικα ακινητοποιουμαστε στη Χατζηκυριακου με το αυτοκινητο της κοπελας μου. Μαζι μας ενας κυριος σε αλλο αυτοκινητο. Εχουμε κατεβει και κοιταμε να βρουμε ενα τροπο να φυγουμε. Απο τη Χατζηκυριακου πανω ακουμε κατι σπινιαρισματα. Αναμεσα στα διαφορα αυτοκινητα που ειχαν μεινει καταμεσης της λεωφορου περνουσε με σπινιες ενα Ραγκλερ. Το οποιο οταν εφτασε σ' εμας που σημειωτεον τα ειχαμε ακινητοποιησει στην ακρη του δρομου, περασε ξυστα απο μας με τον κωλο του λιγα εκατοστα απο μας. Αν το πετυχω πουθενα το κωλοπαιδο αυτο θα μετανιωσει την ωρα που γεννηθηκε.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Είναι Απλό

Σε παρόμοιες περιπτώσεις ...μην ασχολειθήτε!!

απλά ενα p.m. σε μένα με την πινακίδα του...

και θα γίνει η σχετική έρευνα
    Αυτό το λες σοβαρά? Θα ενδιαφερείς δηλαδή? Και αν επιτρέπεται, με ποια ιδιότητα?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Αυτό το λες σοβαρά? Θα ενδιαφερείς δηλαδή? Και αν επιτρέπεται, με ποια ιδιότητα?
    Σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι πρέπει να ενδιαφερόμαστε ...δεν ζούμε σε ζούγκλα! και προπαντώς δεν μπόρει ο καθένας να κάνει οτι θέλει εις βάρος κάποιου άλλου.

Ναι αν χρειαστεί ίσως μπορέσω να βοηθήσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Απο τη Χατζηκυριακου πανω ακουμε κατι σπινιαρισματα.
    Ρε λες να ήταν αυτός;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00367_(675_x_506).jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	90,9 KB 
ID:	136094
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παιδια του φευγατου η μανα ποτε δεν κλαιει.

Δε ζουμε σε ταινια ουτε ειμαστε ο Ραμπο η ο Σβαρτζενεκερ...

Αμα μαλακιζεται ο αλλος δεν ειναι αναγκη να συμετασχουμε στη μαλακια του γιατι αν η στραβη συμβει τοτε δε διωρθωνεται τιποτα...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF