Ναι κάνε χαρούλες εσύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι με θυμισες!
![]()
![]()
Ναι κάνε χαρούλες εσύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι με θυμισες!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά που ν'αρχίσω να γράφω και τις εντυπώσεις...:rotflmao:
Ενημερωτικά λοιπόν από σήμερα βρίσκεται στα χέρια μου η μικρή, αρκεί να πω ότι την παράλαβα στις 16:00 και κάτι και κατάφερα μόλις να την αποχωριστώ (23:30 μιας και το ρολόι δείχνει Γουτεμάλα..). Φωτό; Ποιες φωτό; Που χρόνος για φωτό; Λίαν συντόμως θα έχει κι απ'αυτές πάντως, προς το παρόν αύριο την καβαλάω από νωρίς και πάω Ηράκλειο να φορτώσω τη λεγάμενη Νο2, από Δευτέρα που θα κατέβουμε απ'τη σέλα θα έχει και φωτό!
![]()
Να είστε όλοι καλά για τις ευχές, δεν είχα σκοπό να σας πρήξω αλλά τι να κάνω που διαλέγω μοντέλα που προκαλούν ταραχές..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε χαζε, δεν κανει να βαλεις δικαβαλο πριν τη στρωσεις!
![]()
4-5000 χλμ δλδ!
:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ναι κάνε χαρούλες εσύ...
κανω και τπτ αλλο! αυτο το ονομα με σημαδευει λεμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καστε να του ευχηθω κι απο δω και ειναι και ευαισθητος... παω σε αλλο ποστ ομως
ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΕ!
ΑΦΟΥ ΕΣΥ Κ@ΥΛΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ, ΣΤ @@ΔΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΜΕ!
Σ ΑΓΑΠΑΩ!
![]()
![]()
μετατοστρωμαποσοπιοχαμηλαθαπεσωπειτεμουμονοβερσυςδ ενεχωκαβαλησειακομα
![]()
![]()
Μάκη καλοριζικη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να φτιάξουμε μία, τόσα κυκλοφορούν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω μαζί σου για την κατηγορία.....
αλλα να σου πω να ειναι μονο για κατόχους ΤΑ, κρυφό για ολους τους άλλους κοινούς θνητους!!!
να αλληλοκραζομαστε μεταξυ μας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραιοςςςςς![]()
![]()
Γραψε καμια εντυπωση μετα τα πρωτα χλμ συμβιωσης
Πατε για γαμο ήήήήήήήήή..........?????
Αγρατζουνιστο να μεινει οπως ειναι
τελικά υπάρχουν και χειρότεροι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τελικά υπάρχουν και χειρότεροι![]()
ναι, συμφωνω, αλλα αυτοι πανε και καμμια βολτα!
![]()
Να είστε καλά όλοι παιδιά!
Για το πόσο θα συμβιώσουμε με τη δεσποινίδα θα το δείξει ο χρόνος, οι εντυπώσεις που μου άφησε την πρώτη μέρα και μέσα στα 140κάτι χιλιόμετρα που γράψαμε ήταν πολύ καλύτερες από τις αναμενόμενες! Κατ'αρχήν δεν το πήρα καινούργιο, είναι ενός χρόνου και είχε ήδη γράψει 9600 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της, πράγμα που μου έδωσε την ευκαιρία να τη δουλέψω όσο θέλω χωρίς στρωσίματα κλπ κλπ. Είναι πολύ πιο σταθερή σε κάθε ταχύτητα απ'το 650άρι (το οποίο είχα στην κατοχή μου 2,5 χρόνια πριν το CBF), σφιχτό, μαζεμένο, ευέλικτο, άνετο. Ότι ακριβώς έψαχνα δηλαδή! Όλα δείχνουν ότι θα τα πάμε καλά, μόλις μπει η μεγαλύτερη ζελατίνα και οι βάσεις για τις πλαϊνές βαλίτσες και θα είμαστε κομπλέ, τότε θα μπορεί να μου δώσει και μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητές της στο ταξίδι. Προς το παρόν και μέχρι τα 140χλμ/ώρα που είδα στο κοντέρ της, όλα καλά!
Κάτι θα πω και κράξτε άμα θέλετε, εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι το μηχανάκι αδικείται από τον κόσμο κι είναι κρίμα που κρίνεται απ'τα 60 του άλογα και το πλαίσιο εποχής Africa Twin '90κάτι, όσοι το οδηγήσατε πιστεύω θα συμφωνήσετε. Απ'την άλλη καταλαβαίνω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά της ζυγαριάς που κουβαλάει ένα V-Strom η οποία όπως είναι λογικό, παίρνει και το μεγαλύτερο βάρος ανάμεσα σ'αυτά τα δυο. Κάπου όμως υστερεί το ένα και κάπου το άλλο, αυτά τα δυο μηχανάκια κάνουν πολλά πράγματά καλά, κανένα όμως απ'τα δύο δεν γίνεται τέλειο κάπου. Είναι τίμια, απλά και αποδεκτά από τον πολύ κόσμο. Μια αρκετά καλή συνταγή.
Εντάξει κι εγώ έχω να του ρίξω πολύ δούλεμα στο μέλλον, καλό κWλόπαιδο είμαι και του λόγου μου...![]()
Κατά τ'άλλα.. θα φροντίσω να το χαρώ όσο μπορώ!![]()
![]()
Καλοριζικη και καλοταξιδη πραγματικα το πιο ωραιο χρωμα που βγαζει για αυτο το μοντελο στην υγεια σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ναι, τη "βόλτα" που κάνει το ΚΤΕΛ καμιά 10αριά φορές τη μέραΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ναι, συμφωνω, αλλα αυτοι πανε και καμμια βολτα!
![]()
![]()
Ψαρακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Προς το παρόν και μέχρι τα 140χλμ/ώρα που είδα στο κοντέρ της, όλα καλά!
![]()
![]()
![]()
Οχι Μακη, δεν αδικείται καθόλου απο τον κόσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[...]Κάτι θα πω και κράξτε άμα θέλετε, εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι το μηχανάκι αδικείται από τον κόσμο [...]
Το οτι η χονδα κατάφερε μετα απο κυοφορία και παραφιλολογία ετών, έχοντας έτοιμο κινητήρα, να φτιαξει ενα μηχανακι με λογική περασμένης δεκαετίας σε όλα του, δεν πρέπει να το ρίξουμε στον κοσμο...
Δες μονο τις χουφτες και τους καθρέφτες, σαν αισθητικη. Θυμίζουν ξεθωριασμένα νυφικα που έβγαλε η γιαγια απο τη ντουλάπα να τα αερίσει...
Σορρυ, αλλα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais