Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Κλείνουν τα μαγαζιά σου λέει μετά...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Xrider... όντως παίζει πολύ μαϊμού, ειδικά αν είναι αγορά απο Κίνα κτλ... αλλά σε όσα αντικείμενα έχω πάρει απο εκεί , μια χαρά ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ ΗΤΑΝ...

π.χ. Blackberry 9500 storm (κινητό) με όλα τα συμπράκαλα του σε ζελατίνες κιόλας, ήρθε με 150 ευρώ όταν είχε εδω πέρα 400 ευρώ!!!!

Οπότε σου λέω οτι ναι μεν παίζουν μαϊμούδες, αλλά μην το έχουμε σαν δικαιολογία για τα εδώ απίθανα που συμβαίνουν... άλλωστε μαϊμούδες έχει και στην εδώ αγορά και πολλές φορές ακόμα και σε τρόφιμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Xrider... όντως παίζει πολύ μαϊμού, ειδικά αν είναι αγορά απο Κίνα κτλ... αλλά σε όσα αντικείμενα έχω πάρει απο εκεί , μια χαρά ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ ΗΤΑΝ...

π.χ. Blackberry 9500 storm (κινητό) με όλα τα συμπράκαλα του σε ζελατίνες κιόλας, ήρθε με 150 ευρώ όταν είχε εδω πέρα 400 ευρώ!!!!

Οπότε σου λέω οτι ναι μεν παίζουν μαϊμούδες, αλλά μην το έχουμε σαν δικαιολογία για τα εδώ απίθανα που συμβαίνουν... άλλωστε μαϊμούδες έχει και στην εδώ αγορά και πολλές φορές ακόμα και σε τρόφιμα.

Gandalf
    Καλα για Ελλαδα δεν το συζηταω....πανε με ενα κομματι να βγαλουν τα λεφτα ολης της χρονιας.

Πριν λιγο καιρο κοιταγα για ενα κρανος και μου το εδινε ο αλλος 150ευρω παραπανω αποτι να το επαιρνα απο μαγαζι στην Ιταλια...ημουν σε σκεψη να του πω,ρε φιλε θες να σου φερω εγω το κρανος και να στο δωσω 50ευρω λιγοτερα απο αυτα που ζητας (θα εβγαζα 100ευρια στο κρανος)...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Δεν γινεται να εξηγηθουν απο εδω καποια πραγματα,βασικα ουτε απο κοντα μπορεις να καταλαβεις και πολλα... Πρεπει να κανει το ιδιο το ατομο την κινηση να ανοιξει μαγαζι για να τα δει απο μεσα.
    Παντος πιστεψε με,κι εγω μαγαζι εχω και πολλες παρεες μου επισης,τραγικα δυσκολα τα πραγματα και δεν μιλαω για τωρα,απο παντα.
    Δηλαδή δεν μπορείς να αναφερθείς σε ένα προϊόν που κάνει π.χ. 1 ευρώ στην πηγή του και φτάνει σε μένα 10 και να μου εξηγήσεις πού πάνε τα 9; Πώς τον φραπέ που έχει κόστος 20 λεπτά εγώ καλούμαι να τον πληρώσω 5 ευρώ; Διάβασε τί λέω παραπάνω, το κείμενό μου έχει πολύ συγκεκριμένο μήκος κύμματος...
    Τέλος (1) η περηφάνια μου και ο εγωισμός μου δεν μου επιτρέπουν να δεχθώ αμαχητί ότι υπάρχουν έννοιες που μπορεί να ξέρεις εσύ που είσαι μέσα στο εμπόριο και δεν μπορώ να καταλάβω εγώ που είμαι απ'έξω (...και δεν είμαι και τελείως απ'έξω, είμαι ο τελευταίος κρίκος της αλυσσίδας...) Οπότε, κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να καταλάβω. Αλήθεια...
    (2) Δεν μπορείς - δεν σου το επιτρέπω - να μου λες αφού δεν τα ξέρεις από μέσα, μη μιλάς (αλλά σκάσε και πλήρωνε). Όσο δεν υπάρχει αντίλογος, διατηρώ το δικαίωμα να λέω ό,τι θέλω, όπως και όποτε το θέλω. Και να ενεργώ αναλόγως. Αν μου εξηγήσεις/αναλύσεις και προσδιορίσουμε το πρόβλημα τότε κέρδος θα έχεις κι εσύ.

ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!

Μ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
    Δηλαδή δεν μπορείς να αναφερθείς σε ένα προϊόν που κάνει π.χ. 1 ευρώ στην πηγή του και φτάνει σε μένα 10 και να μου εξηγήσεις πού πάνε τα 9; Πώς τον φραπέ που έχει κόστος 20 λεπτά εγώ καλούμαι να τον πληρώσω 5 ευρώ; Διάβασε τί λέω παραπάνω, το κείμενό μου έχει πολύ συγκεκριμένο μήκος κύμματος...
    Τέλος (1) η περηφάνια μου και ο εγωισμός μου δεν μου επιτρέπουν να δεχθώ αμαχητί ότι υπάρχουν έννοιες που μπορεί να ξέρεις εσύ που είσαι μέσα στο εμπόριο και δεν μπορώ να καταλάβω εγώ που είμαι απ'έξω (...και δεν είμαι και τελείως απ'έξω, είμαι ο τελευταίος κρίκος της αλυσσίδας...) Οπότε, κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να καταλάβω. Αλήθεια...
    (2) Δεν μπορείς - δεν σου το επιτρέπω - να μου λες αφού δεν τα ξέρεις από μέσα, μη μιλάς (αλλά σκάσε και πλήρωνε). Όσο δεν υπάρχει αντίλογος, διατηρώ το δικαίωμα να λέω ό,τι θέλω, όπως και όποτε το θέλω. Και να ενεργώ αναλόγως. Αν μου εξηγήσεις/αναλύσεις και προσδιορίσουμε το πρόβλημα τότε κέρδος θα έχεις κι εσύ.
    παπ
    ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!

Μ.
    Δεν ειχα ποτε μαγαζι αλλα ορισμενα πραγματα ειναι αυτονοητα.
    Οταν παιρνεις μια φραπα,πληρωνεις,τον καφε,την ζαχαρη,το νερο,τον σερβιτορο που σε σερβιρει,το ενοικιο του μαγαζιου,τα δημοτικα τελη,τα ρευματα,το ΦΠΑ και αλλα...
    Στην Ιταλια εχει 1 ευρω ενας εσπρεσο ομως τον πινεις στο "ποδι" σαν σφηνακι και εφυγες...αν καθησεις σε τραπεζι γινεται 2ευρια και 0.50-1 ευρω το ποτηρακι του νερου,αν κανεις οτι καθεσαι για ωρα μονο με αυτα...ερχεται ο σερβιτορος σου παιρνει τον καφε και το νερο που ηπιες και με πλαγιο τροπο εννοει η παρε κατι ακομα η σηκω φυγε...γιατι αν ο καθενας του κατσει με 2 ευρω σε καθε τραπεζι για 1-2 ωρες...το μαγαζι φαληρισε...ειναι αυτο που λενε ο χρονος ειναι χρημα!!
    Αυτο φανταζομαι οτι ισχυει και σε αλλα μαγαζια.

Οταν καποιος πουλαει απο το ιντερνετ δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω να πληρωσει!!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Οταν καποιος πουλαει απο το ιντερνετ δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω να πληρωσει!!
    Μην το λες... δεν ισχύει αυτό... και ΟΑΕΕ θα πληρώσεις και Φπα και λογιστή και όλα... αλλιώς είσαι παράνομος.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Μην το λες... δεν ισχύει αυτό... και ΟΑΕΕ θα πληρώσεις και Φπα και λογιστή και όλα... αλλιώς είσαι παράνομος.
    Μεσω ebay σιγουρα δεν πληρωνεις τιποτα εκτος απο αυτα που σου κραταει το ebay.
    Απο σελλιδα που ειναι μονο ψηφιακο μαγαζι δεν ξερω τι πληρωνεις και τι οχι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προς διευκρίνηση και το ανέφερα και πριν... τα μαγαζιά που πήρα έχουν και κανονική έδρα/βιτρίνα και αποθήκη, απλά έχουν και online σελίδες όπως και αρκετά πλέον στην Ελλάδα.

Μην ψάχνουμε δικαιολογίες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    προς διευκρίνηση και το ανέφερα και πριν... τα μαγαζιά που πήρα έχουν και κανονική έδρα/βιτρίνα και αποθήκη, απλά έχουν και online σελίδες όπως και αρκετά πλέον στην Ελλάδα.

Μην ψάχνουμε δικαιολογίες.

Gandalf
    Gandalf

ειναι πολλα που "παιζουν" στην μεση οπως το ΦΠΑ...στην Αγγλια ηταν 17%,σε αλλες χωρες λιγοτερο,σε αλλες καθολου,στην Ελλαδαρα 23% για να γουσταρουμε ...εχω "ακρη" -μαγαζι απο το Σαν Μαρινο που δεν εχουν καθολου φορο- για κολωνιες & γιαλια ηλιου...π.χ αρωμα σε ιταλικα μαγαζια των 70 ευρω απο εκει το πηρα αν θυμαμαι καλα 30ευρω -υπαρχει το μαγαζι,με βιτρινα και αποθηκα αλλα ειναι αφορολογητα-

Οπως και να το κανουμε απο το νετ εχει καποιος μια πολυ πιο επισκεψιμη βιτρινα αποτι να ειχε το μαγαζι στην ερμου και μαλλον ΚΑΙ γιαυτο μπορει να πουλαει φτηνοτερα γιατι πουλαει περισσοτερο..

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Και μετά σου λέει ... σκυλίσια ζωή ...
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2008, 09:05
  2. Καλοκαιρινό μπάνιο σου λέει μετά!
    από Kizoku στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 10:31
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2004, 23:49
  4. Δημοσιογραφια Σου Λενε Μετα...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 18:39
  5. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ