3-4 ωρες. Ο φορολογικος συντελεστης νομιζω πανω απο 20000 ευρω ειναι 40% το κρατος μας θελει να ξεκουραζομαστε,να μη δουλευουμε πολυ.
3-4 ωρες. Ο φορολογικος συντελεστης νομιζω πανω απο 20000 ευρω ειναι 40% το κρατος μας θελει να ξεκουραζομαστε,να μη δουλευουμε πολυ.
Πρωί 8.15 με 2.30 (το νωρίτερο)
Απόγευμα 18.00΄ με 03.00 (το νωρίτερο)
Συνοψίζοντας, 6 ώρες το πρωί και 9 το βράδυ = 15 ώρες ημερησίως, εκτός Σαββατοκύριακων που μειώνεται σε 10 ώρες...
Συνοψίζοντας και πάλι, 15 Χ 5 = 75 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και 20 ώρες Σαββατοκύριακο, σύνολο 95 ώρες...
Τώρα που το σκέφτομαι, για κοριτσάκι πολλές δεν είναι?
Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...
και έκατσες 6 χρόνια? εισαι πολύ μαζόχα αδερφάκη μου. :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Αυτην την στιγμη για καλο ή για κακο δεν δουλευω.
Τα τελευταια 6 χρονια και συγκεκριμενα μεχρι τον φεβρουαριο δουλευα στην βασικη μου δουλεια θεωρητικα απο της 09:00-
Στα γκουντις θα έπερνες τα ιδια και θα δουλευες 8ωρο.
Και έχω το βοηθό μου να μου λέει "ένα καφε δεν φχαριστήθηκα με το πασο μου σημερα! πολύ με τρεχεις ρε μαστορα!":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα το 8ωρο ειναι για μας τους λίγους τυχερους.![]()
Εξαρτάται απο το ποσό που αμοίβεσαι , αλλά πολλές είναι! σκέψου λίγο τον εαυτό σου, δεν ζουμε για να δουλεύουμε , δουλεύουμε για να ζούμε... και ας είμαστε και λίγο περιορισμένοι μην τα θέλουμε όλα, είμαστε που είμαστε υπερκαταναλωτές...Αρχικά δημιουργήθηκε από Trithen
Τώρα που το σκέφτομαι, για κοριτσάκι πολλές δεν είναι? [/B]
Tropeas: Εξαρτάται απο το ποσό που αμοίβεσαι , αλλά πολλές είναι! σκέψου λίγο τον εαυτό σου, δεν ζουμε για να δουλεύουμε , δουλεύουμε για να ζούμε... και ας είμαστε και λίγο περιορισμένοι μην τα θέλουμε όλα, είμαστε που είμαστε υπερκαταναλωτές...
Έχεις δίκιο, και συμφωνώ, μόνο ένα μήνα ακόμη θα συνεχίσω έτσι, να ξεχρεώσω το μηχανουλάκι μου... Ελπίζω... Γιατί παραπάνω, σίγουρα δεν θ' αντέξω, άσε που μου λείψατε κιόλας... Δεν έχω χρόνο για εσάς...
![]()
Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...
το...
ζούμε για να δουλεύουμε
είναι εκείνο που εχει βάλει σαν στόχο η παγκόσμια οικονομία των πολυεθνικών να επιβάλει.
αδιαφορώντας για τις κοινωνικοοικονομικές συνέπειες..
αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συρράξεις που θα επιφέρει..
και η ζωή συνεχίζεται...
Πραγματι φιλε, ειναι οπως τα λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και έκατσες 6 χρόνια? εισαι πολύ μαζόχα αδερφάκη μου. :hypnotize
Στα γκουντις θα έπερνες τα ιδια και θα δουλευες 8ωρο.
Και έχω το βοηθό μου να μου λέει "ένα καφε δεν φχαριστήθηκα με το πασο μου σημερα! πολύ με τρεχεις ρε μαστορα!":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα το 8ωρο ειναι για μας τους λίγους τυχερους.![]()
Εχω 3 φιλους που δουλευουν σε διαφορα υποκαταστηματα των Goodys και δουλευουν λιγοτερο απο εμενα και περνανε πειρσσοτερα απο εμενα.
Αλλα ηλπιζα σε αυτα που μου ελεγαν οτι καποια μερα θα με κανουνε "ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΓΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ" αλλα αρχι..α.
Δεν με κανανε τιποτα και με εδιωξαν και απο επανω.
Το ωραιο ειναι οτι λιγο πριν ερθουμε σε ριξει πηγα και βρηκα εναν απο τους μετοχους της εταιρειας και των λεω "τα τελευταια χρονια εχω εκπαιδευση μεχρι τωρα τουλαχιστον 5 Υπευθυνους Αγορων Πωλησεων για τα τμηματα των Μαυρων και της Πληροφορικης.
Εγω ποτε με το καλο θα παρω την αντιστοιχη θεση?".
Η απαντηση ηταν "Εισαι μικρος ακομη οταν μεγαλωσεις τοτε θα γινεις"
Των ρωταω σε "Ποσα χρονια περιπου εννοειται?"
Μου απανταει "Οταν θα γινεις 40 χρονων"
Υποσημειωση να σας ενημερωσω οτι εγω ειμαι αυτην την στιγμη 27.
Θα επρεπε να περιμενω αλλα 13 χρονια δηλαδη.
Γυρναω και του λεω για να μεταφερω της γνωσεις μου και την τεχνογνωσια μου σε αλλους ειμαι καταληλος οπως και να κανω παραγγελειες και αγορες αλλα για να παρω την θεση δεν ειμαι οκ.
Δεν μου απαντησε και εφυγα απο το γραφειο του και απο εκει γυρισε το μυαλο μου αναποδα.
Γιατι απο την στιγμη που πηγα μεχρι την στιγμη που ηταν να φυγω ολο μου λεγανε ψεματα για να με κρατησουνε στην εταιρεια δινωντας μου ψευτικες υποσχεσεις και ελπιδες.
Αυτα που δεν σας αναφερα ποιο πανω ειναι οταν ημουν πωλητης τον πρωτο χρονο ημουν ενας απο τους καλυτερους της εταιρειας.
Ηταν τοτε να γινει η συγχωνευση ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ Α.Ε. με την EXPERT γυρισαν και ειπαν οτι ειναι καλυτερα τωρα γιατι θα γινετε οι παλιοι πωλητες σε υπευθυνους τμηματων το οποιο δεν εγινε ποτε εκτος απο τους συγγενεις τον μετοχων.
Μετα τον αλλων χρονων που χωριστηκε η Expert με την Σαραφιδης Α.Ε. και ενωθεικε με την Κορασιδης Α.Ε. μας ειπαν ειναι καλυτερα γιατι καποιοι θα γινουμε διευθυντες καταστηματων και καποιοι αλλοι Υπευθυνοι Αγορων Πωλησεων που και παλι εγιναν συγγνεις και φιλοι των μετοχων της εταιρειας.
Μιλησα με τους μετοχους της εταιρειας για να σιγουρεψω καμια θεση ή τουλαχιστον αν υπαρχει ελπιδα για να γινω κατι αλλιως να μαζευα τα πραγματακια μου και να πηγαινα αλλου.
Μου λεει ο ενας μετοχος της εταιρειας "Μολις φυγει ο ενας απο τους δυο Υπευθυνους Αγορων Πωλησεων που εχεις εκπαιδευση θα παρεις εσυ την θεση του και απο τοτε ειμαι χαρουμενος και με την ελπιδα.
Επειδη καθε χρονο οι Υπευθυνοι Αγορων Πωλησεων αλλαζαν και εγω δεν γινομουν και οπως τους ρωτουσα μου λεγανε να αυτος ειναι συγγενεις του ταδε μετοχου ο αλλος ειναι του αλλου και ο παραλος του παραλου.
Αποτελεσμα να μην γινει ποτε τιποτα.
Παρα μονο να ερχονται ατομα που δεν ξερανε τι ειναι καν ενας υπολογιστης και τους χροιζανε Υπευθυνους.
Το ιδιο και στον τομεα με τα ηχοσυστηματα και της καμερες και της τηλεορασεις.
Εδω με επερναν τηλεφωνο για να τους πω τα χαρακτηριστικα των διαφορων μοντελων και της ρυθμισεις που μπορουν να δεχτουν ή τι αναβαθμισει μπορει να γινει για να δουνε αν θα κανουνε αγορες ή να ξερουνε τι θα πουνε στους αλλους πωλητες που δεν γνωριζαν για αυτα τα προιοντα.
Αφου ενα διαστημα ειχα δικο μου υπολογιστη με δικη μου τηλεφωνικη γραμμη και email για να κανω εγω της παραγγελιες στης εταιρειες μεσω δικτυου ή τηλεφωνικα και να εξυπηρετω ολους τους πωλητες της εταιρειας απο οποιο καταστημα και αν ηταν για να εχουνε ολοι της ιδιες γνωσεις με εμενα και για να μπορουν να κανουν πωλησεις και επισκευες με σιγουρια.
Πολλοι πωλητες που δεν ρωτουσαν για να μαθουν λεγανε ΜΑΛΑ..ΕΣ στους πελατες.
Το οποιο αυτο θα το γνωριζετε αν πατε και ρωτησετε εναν πωλητη για κατι εξειδικευμενο χαρακτηριστικο,απορια ή ερωτηση δεν θα ξερουν να σας απαντησουν.
Μιας και εγω οπως και τωρα ετρωγα ολη την ημερα μου μαθαινοντας για το καθε τι που ειχαμε στο μαγαζι μεσω δικτυου και μεσω περιοδικων και προσπεκτους που δεν το εκανε κανενας αλλος.
Τωρα για ποιο λογο με εδιωξαν και δεν με κρατησαν μιας και ημουν τοσο καλος? Η απαντηση ειναι μια και γνωστη:
"ΟΥΔΕΝΟΙΣ ΑΝΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ"
Λεφτα να βγαζουνε και δεν τους ενδιαφερει με ποιον τροπο και αν ειναι σωστος ή λαθος.
Να περνανε αυτοι καλα και οι αλλοι στα ΑΡΧΙ..Α τους.
Αυτα προς στιγμην και καλη συνεχεια.
08.15-19.30/20.00
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
...κι εγώ δουλεύω![]()
![]()
τον κόσμο
![]()
5-8 ώρες![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Trivolitsa...
Συντακτρια του περιοδικου free....
Γραφει για τις πυγολαμπιδες :smilea:
Πρωτα ζουμε και μετα γραφουμε:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
κορυφη!!! :rotflmao:![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
δηλ σε 3 με 4 ωρες καθαρίζεις είκοσι χιλιάρικα ???
τι δουλειά κάνεις??
και η ζωή συνεχίζεται...
Αν υπαρχει καμια ελευθερη θεση για να βγαλω λιγα χρηματα και εγω δεχομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
![]()
![]()
![]()