Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 133

Θέμα: Δάνεια-Τράπεζες και κατασχέσεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    τι εννοεις με αυτην την λογικη?σε μια οικονομικη αγορα συμφεροντων,οπως ειναι αυτη που εχουμε στην Ελλαδα,τα αγαθα και το χρημα εχουν συγκεκριμενο κοστος.εσυ μπορει να θες να δωσεις κωλο για να παρεις μηχανη,εγω προτιμω να δουλεψω για 5 χρονια και με ο,τι εχω μαζεψει να την παρω.η να παρω δανειο τα μισα λεφτα οχι ολο το ποσο.εχεις πολλες επιλογες.αν ομως θελεις δανειο,εχεις ορους.δεν σε υποχρεωνει κανεις.τα ειπα και πριν αυτα.
    η λογικη μου δεν οδηγει στην νομιμοποιηση των τοκογλυφων για πολλους λογους.αυθαιρετα επιτοκια και διαρκεια αποπληρωμης,βιαιοι τροποι πιεσης και υπενθυμισης χρεους(πολυ πιο βιαιοι απο τα τηλεφωνα,εστω και τα απαραδεκτα τηλεφωνα που εκαναν οι τραπεζες μεχρι πριν 2 χρονια).

αυτο με τον μισθο δεν προκυπτει απο την λογικη μου και ειναι καπως απλοικη απαντηση για οενα συνθετο κοινωνικοοικονομικη θεμα οπως ο δανεισμος.αλλο θεμα η εργασια και αλλο ο δανεισμος(ειδικα ο δανεισμος για καταναλωση και οχι για στεγαση,που ειναι ενα ακομα τρικ των τραπεζων τα στεγαστικα δανεια)
    Στο θεμα που αναφερεις για τον δανεισμο ανεφ πορων συμφωνω, προσπαθεις να στρεψεις την συζητηση εκει ομως, δυστυχως το 90% των ανθρωπων που δανειζονται σημερα, κ ειδικα στην κατασταση που βρισκομαστε σαν κρατος, ειναι για να ζησουν.

Για να βγαλουν τον μηνα, αν το θελεις.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    τι εννοεις με αυτην την λογικη?σε μια οικονομικη αγορα συμφεροντων,οπως ειναι αυτη που εχουμε στην Ελλαδα,τα αγαθα και το χρημα εχουν συγκεκριμενο κοστος.εσυ μπορει να θες να δωσεις κωλο για να παρεις μηχανη,εγω προτιμω να δουλεψω για 5 χρονια και με ο,τι εχω μαζεψει να την παρω.η να παρω δανειο τα μισα λεφτα οχι ολο το ποσο.εχεις πολλες επιλογες.αν ομως θελεις δανειο,εχεις ορους.δεν σε υποχρεωνει κανεις.τα ειπα και πριν αυτα.
    η λογικη μου δεν οδηγει στην νομιμοποιηση των τοκογλυφων για πολλους λογους.αυθαιρετα επιτοκια και διαρκεια αποπληρωμης,βιαιοι τροποι πιεσης και υπενθυμισης χρεους(πολυ πιο βιαιοι απο τα τηλεφωνα,εστω και τα απαραδεκτα τηλεφωνα που εκαναν οι τραπεζες μεχρι πριν 2 χρονια).

αυτο με τον μισθο δεν προκυπτει απο την λογικη μου και ειναι καπως απλοικη απαντηση για οενα συνθετο κοινωνικοοικονομικη θεμα οπως ο δανεισμος.αλλο θεμα η εργασια και αλλο ο δανεισμος(ειδικα ο δανεισμος για καταναλωση και οχι για στεγαση,που ειναι ενα ακομα τρικ των τραπεζων τα στεγαστικα δανεια)
    Εννοει οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αμυνες,παρασυρονται απο διαφημησεις των τραπεζων και προχωρανε στην ευκολη λυση και πιστεψε με ειναι πολλοι αυτοι,τοσοι που δεν γινεται να τους αγνοησουν οσοι σκευτονται σαν και εσενα η και εμενα.
    Γιαυτο υπαρχει το κρατος που θεσπιζει νομους,που ηταν λοιπον οταν δημηουργηθηκε ολη αυτη η υπερχρεωση των νοικοκυριων με τις τραπεζες και τους ενδιαμεσους των τραπεζων να δανειζουν ασυστολα και χωρις να τηρουνται οι προυποθεσεις για το αν εχει την δυνατοτητα η καθε κυρα φροσω και κυρ τακης να αποπληρωσουν καποτε?
    Καταλαβαινω το σκεπτικο σου και συμφωνω και εγω ειμαι της λογικης οτι δανειζομαι μονο οταν ειναι απολυτη αναγκη και μπορω να τα βγαλω περα μετρωντας και τις στραβες που θα μου τυχουν,αλλα δυστυχως δεν ειναι ολοι το ιδιο,δεν μπορω ομως να τους κατηγορησω.

Γιαυτο επιμενω να δειτε το βιντεο που εχω βαλει
    ΕΔΩ

και να καταλαβετε οτι οι τραπεζες δανειζουν χρημα που δεν υπαρχει στην ουσια και ποιο σωστα δανειζουν χρημα τοσο οσο και το χρεος που υπαρχει απο τους δανειοληπτες

Λαθος διπλοποσταρισμα παρακαλω να σβηστει

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Στο θεμα που αναφερεις για τον δανεισμο ανεφ πορων συμφωνω, προσπαθεις να στρεψεις την συζητηση εκει ομως, δυστυχως το 90% των ανθρωπων που δανειζονται σημερα, κ ειδικα στην κατασταση που βρισκομαστε σαν κρατος, ειναι για να ζησουν.

Για να βγαλουν τον μηνα, αν το θελεις.
    πολυ δυσκολο να βγει δανειο καταναλωτικο τωρα πια.ειδικα με το πιστωτικο ιστορικο των περισσοτερων.αν θυμασαι το '99,με την φουσκα του χρηματιστηριου,ολοι παλι ηθελαν λαγο απο το καπελο.παλι φεσωθηκαν για να παρουν μετοχες και ρευστοποιουσαν συνεχως.τοσα καινουργια αμαξια στην γειτονια δεν ειχα ξαναδει σαν το '99.μετα ολοι κλαιγανε.και τοτε τρικ ηταν.δεν ειχε κανεις εγγυηση.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    Εννοει οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αμυνες,παρασυρονται απο διαφημησεις των τραπεζων και προχωρανε στην ευκολη λυση και πιστεψε με ειναι πολλοι αυτοι,τοσοι που δεν γινεται να τους αγνοησουν οσοι σκευτονται σαν και εσενα η και εμενα.
    Γιαυτο υπαρχει το κρατος που θεσπιζει νομους,που ηταν λοιπον οταν δημηουργηθηκε ολη αυτη η υπερχρεωση των νοικοκυριων με τις τραπεζες και τους ενδιαμεσους των τραπεζων να δανειζουν ασυστολα και χωρις να τηρουνται οι προυποθεσεις για το αν εχει την δυνατοτητα η καθε κυρα φροσω και κυρ τακης να αποπληρωσουν καποτε.
    Καταλαβαινω το σκεπτικο σου και συμφωνω και εγω ειμαι της λογικης οτι δανειζομαι μονο οταν ειναι απολυτη αναγκη και μπορω να τα βγαλω περα μετρωντας και τις στραβες που θα μου τυχουν,αλλα δυστυχως δεν ειναι ολοι το ιδιο,δεν μπορω ομως να τους κατηγορησω.

Γιαυτο επιμενω να δειτε το βιντεο που εχω βαλει εδω
    και να καταλαβετε οτι οι τραπεζες δανειζουν χρημα που δεν υπαρχει στην ουσια και ποιο σωστα δανειζουν χρημα τοσο οσο και το χρεος που υπαρχει απο τους δανειοληπτες.
    το βιντεο το εχω δει.γι αυτο οπως ειπα σε 2 ποστ μου,η κριση ειναι κοινωνικη.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    Δάνειο φίλου 6000.
    Ελάχιστη καταβολή 120 ευρώ.
    Μετά 6 χρόνια χρωστάει ακόμα 2000.
    Ρε είμαστε καλά;
    Και υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που σου λένε "...γιατί δεν πληρώνεις.Αφού
    υπόγραψες."
    Γιαυτό μας....
    ποια τράπεζα αν επιτρέπεται?
    Made in Greece...

Eurobank.Ανοιχτό δάνειο.

Eurobank.Ανοιχτό δάνειο.
    η καλυτερα ανοιχτο γ@μησι,ποσους εχει βαλει στο λουκι η συγκεκριμενη κολοτραπεζα...
    ,ηταν κοινο μυστικο σε ολους ,οταν σε αποριπταν οι υπολοιπες τραπεζες εκει σου διναν δανειο με τρελλα επιτοκια και ορους εξωφρενικους,τωρα...ουτε μεταφορα υπολοιπου απο αλλες καρτες δεν κανουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Eurobank.Ανοιχτό δάνειο.
    Με το συμπάθειο, αλλά μόνο ένας αφελής θα πάει να πάρει ανοιχτό δάνειο.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα του φίλου, μην χάνεις τον χρόνο σου ψάχνοντας μεταφορά δανείου, εκτός και είσαι συνεπής μέχρι στιγμής και δεν φαίνονται ληξιπρόθεσμες οφειλές. Εννοείται ότι οι αυτά που σου είπε η υπάλληλος για να δικαιολογήσει την απόρριψη της ρύθμισης (περί τρίτου μέρους) είναι μαλακίες. Το 3ο μέρος (δηλαδή ο έμπορος) έχει λάβει τα χρήματα του, και η χρηματική οφειλή είναι μόνο σε ΄σένα και την τράπεζα.
    Ξαναπήγαινε και ζήτα ρύθμιση οφειλών, είτε περιόδου χάριτος για 6μήνες-1 χρόνο, είτε για παράταση του χρόνου αποπληρωμής (περισσότεροι τόκοι μεν, μικρότερη δόση).
    ΜΗΝ αφήσεις απλήρωτη δόση πέραν των 90 ημερών, φροντίζοντας όπως είπε ο AUFBACHT να βάζεις έστω και ένα μέρος της δόσης.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Απο τα πιο θλιβερά θρεντ, εκτός φυσικά αυτων που αναφέρονται σε τραγικά δυστυχήματα.
    Η γνώμη μου για όσους έχουν εγκλωβιστεί και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις δόσεις του δανείου τους είναι να συνεχίσουν να καταθέτουν κάποιο μικρό ποσο δηλώνοντας αδυναμία.
    Προσοχή, όχι άρνηση, αυτό σημαίνει κακοπιστία και συνεπάγεται άλλου είδους νομική αντιμετώπιση.
    Πιστεύω , ελπίζω, ότι οι τράπεζες θα αναγκαστούν σε κάποιο συμμάζεμα των τόκων και επαναδιαπραγμάτευση , το λεγόμενο "κούρεμα" .
    Αυτο θα αναγκαστούν τελικά να κάνουν προκειμένου να χάσουν πιο λίγα και όχι απο φιλανθρωπία.
    Ηδη τα μισά περίπου δάνεια αντιμετωπίζουν πρόβλημα (Η πληροφορία απο φίλο διευθυντή τράπεζας όμως ελέγχεται).
    Βλέπετε το να κατασχέσεις 1 ή 2 αυτοκίνητα είναι εφικτό, όταν όμως τα αυτοκίνητα είναι χιλιάδες τότε εκτός του ότι σου είναι άχρηστα , με δεδομένο το κάθισμα της αγοράς, πρέπει να πληρώσεις κιόλας για χώρο αποθήκευσης φύλαξης κλπ (χώρια την απαξίωση λόγω παλαιότητας) και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.
    Οπως και νάχει το πράγμα , αγάντα αδέρφια και προσοχή στην υγεία σας , μη ξεχνάτε και τα χειρότερα γύρω μας.

Banned Το avatar του/της WebD
    Όταν μίλησα για ασθένεια δεν αναφερόμουν μόνο σε μένα. Εγώ στ' @@ μου δεν έχω οικογένεια και παιδιά να σέρνω μαζί μου!! Ότι κι αν πάθω θα το πάθω μόνος μου.

Υπάρχουν όμως χιλιάδες που είτε από σοβαρή ασθένεια, είτε από κάποιο ατύχημα, είτε γιατί μείνανε χωρίς δουλεία λόγω κρίσης αδυνατούν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Και σίγουρα οι περισσότεροι δανείστηκαν από ανάγκη κι όχι για χαβαλέ!

Αυτοί στους οποίους αναφέρεστε με τα διακοποδάνεια ή με τα ακριβά αυτοκίνητα δε νομίζω να τραβάνε και κανένα ζόρι. Είναι γνωστά λαμόγια! και ακόμη και τώρα στην κρίση θα βρουν τρόπο την βγάλουν καθαρή.

Ο μεροκαματιάρης όμως που πρέπει να πληρώσει νοίκι και έχει και παιδιά να μεγαλώσει τι θα κάνει; Θα δανειστεί από γνωστό; Τόσο εύκολο νομίζεται ότι είναι; Ή μήπως τυχαία έγιναν οι τράπεζες αυτό που είναι;

Χρόνια τώρα μας πηδάνε στην λιτότητα... ξαφνικά μας πλασάρανε την ευρωπαϊκή προοπτική, να σου και το στημένο χρηματιστήριο, να σου και η αλλαγή του νομίσματος με την αύξηση στο τριπλάσιο όλων των αγαθών... φτάσαμε σε μια χώρα καταχρεωμένη!!!!

Και το πρόβλημα στο τραπεζικό σύστημα δεν είμαι εγώ κι εσύ.... αλλά τα δικά τους λαμόγια!!! Να μην αναφέρω ονόματα γνωστών "επιχειρηματιών" που φτιάξανε μεγάλες εταιρείες με δανεικά και ξαφνικά βάρεσαν πτώχευση!! είναι θέμα χρόνου να βαρέσει λουκέτο γνωστή αλυσίδα ρούχων που φτιάχτηκε πάνω σε μια δανεική φούσκα!

Τώρα λοιπόν καλούμαστε να πληρώσουμε τον λογαριασμό για το πάρτι τους!!! Αλλά για να μην αντιδράσουμε... μας πιπιλάνε τα μυαλά για τον δήθεν ανεύθυνο λαό που σπαταλούσε δανεικά λεφτά, για τους δημόσιους υπαλλήλους ότι είναι πολλοί και ακριβοπληρωμένοι κι άλλες τέτοιες μπαρούφες για να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω.

Εγώ κουράστηκα και δεν ασχολούμαι άλλο μαζί τους... είμαι και πάλι άνεργος και τα παραμύθια τους δεν θα μου πληρώσουν το νοίκι. Δεν είμαστε όλοι τεμπέληδες, ούτε σπάταλοι, ούτε ακριβοπληρωμένοι. Όποιοι είναι κάτι από τα παραπάνω ας πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    για οσους ειναι εγκλωβισμενοι απο τους τοκογλυφους ας κανουν τον κοπο να διαβασουν τις απαντησεις στο παρακατω μπλογκ(ειναι πολλες αλλα αξιζει τον κοπο μιας και ειναι μπλογκ δικηγορου που ασχολειται με το θεμα)

http://lawblog.gr/about/

(μπορει με τον ΙΕ να υπαρχει καποιο θεμα αλλα με τον chrome ανοιγει κανονικα)

Επισης ενας τροπος να απαλαγουν απο την οχληση των εισπρακτικων και λοιπων τοκογλυφων και να αντιστρεψουν την ολη διαδικασια προς ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ οφελος ειναι η εγγραφη εδω

http://www.eixe.org/

Καλο ειναι και για τους υποστηρικτες των τοκογλυφων να γνωριζουν οτι υπαρχει νομος απο το 2001 που απαγορευει στις τραπεζες να δανειζουν με επιτοκιο μεγαλυτερο του 6,75% που αποτελει και το διαπρατικο επιτοκιο που οριζει η ΤτΕ.
    Θα συνιστουσα στους υπερχρεωμενους συμφορμιτες-συμπολιτες να μην απελπιζονται και να ξεκινησουν αμεσα την διαδικασια μεσω του eixe.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    η καλυτερα ανοιχτο γ@μησι,ποσους εχει βαλει στο λουκι η συγκεκριμενη κολοτραπεζα...
    2 χρόνια εξοφλημένο δάνειο και μας έστελναν ειδοποιήσεις για δόσεις και τόκους.
    Ακόμα και το χαρτί της προεξόφλησης με τις υπογραφές των ιδίων το κοιτούσαν και δεν το αναγνώριζαν...
    Είδα και έπαθα να αποδείξω το αυταπόδειχτο.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Καλο ειναι και για τους υποστηρικτες των τοκογλυφων να γνωριζουν οτι υπαρχει νομος απο το 2001 που απαγορευει στις τραπεζες να δανειζουν με επιτοκιο μεγαλυτερο του 6,75% που αποτελει και το διαπρατικο επιτοκιο που οριζει η ΤτΕ.
    Επειδή υποθέτω ότι το παραπάνω αφορά και εμένα, καλό θα είναι να ελέγχεις τι πληροφορίες γράφεις γιατί θα πάει κανένας άνθρωπος με τουπέ να υποστηρίξει το παραπάνω και θα γελάνε και τα τασάκια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Επειδή υποθέτω ότι το παραπάνω αφορά και εμένα, καλό θα είναι να ελέγχεις τι πληροφορίες γράφεις γιατί θα πάει κανένας άνθρωπος με τουπέ να υποστηρίξει το παραπάνω και θα γελάνε και τα τασάκια.

1200+ τασακια απλως πανηγυριζουν δε γελανε.Καλα θα ειναι να ελεγχουμε και τα λινκ πριν γραψουμε διαφορα υποτιμητικα.

Tεσπα οποις ενδιαφερεται μπαινει και διαβαζει ειναι τζαμπα.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF