Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 47 από 47

Θέμα: Μετατροπή σε φλας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν δεν με απατάει η μνήμη μου (για την γυναίκα μου είμαι σίγουρος..) αυτές οι αντιστάσεις είναι 12 Watts και δεν είναι φθηνές ...
    2 λίρες το κομμάτι? Οτι είναι πολλά για το συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι. Οτι του λύνουν το πρόβλημα χωρίς πολύ ψάξιμο όμως? Αξία ανεκτίμητη.... (πάμε για 4 σελίδες και βλέπουμε.....)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iconan
    Εξήγησέ μας λίγο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις γιατί μπερδευτήκαμε.
    Αν θες να αλλάξεις μόνο τα μπροστινά φλάς και να έχεις και οικονομία μπορείς να προσθέσεις επιπλέον φλασερ ηλεκτρονικό, μόνο για τα μπροστά και να αφήσεις το παλιό για τα πίσω. Για να το κάνεις αυτό όμως πρέπει να ξέρεις λίγο από ηλεκτρονικά για να βρείς τις σωστές καλωδιώσεις, να αποκόψεις από το παλιό φλασερ τα μπροστινά και να τα συνδέσεις στο καινούριο.
    Αν δεν σε ενδιαφέρει όμως η κατανάλωση τότε βάζεις μία αντίσταση σαν αυτές που σου προτείναν τα παιδιά παραπάνω, σε κάθε φλας και είσαι έτοιμος. Εχε στο νού σου ότι αρκετα led φλας που υπάρχουν στο εμπόριο έχουν ενσωματωμένη την αντιστασούλα αυτή οπότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα παρα να τα συνδέσεις στις παλιές φύσες και είσαι έτοιμος. (χωρίς οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος όμως). Τώρα εαν θέλεις να κάνεις και οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος παίρνεις led φλας χωρίς αντίσταση, ή μόνο λαμπάκια led που αντικαθιστούν τα δικάσου ''(πιο οικονομική λυση)'', βγάζεις το φλασερ-ρελε, της μάνας του και βάζεις έναν αντίστοιχο ηλεκτρονικό και είσαι έτοιμος χωρίς να κόβεις-ράβεις τίποτα.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF