Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Φρενα Adv. 990

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατι παίρνει κάποιος ενα μηχανάκι με χωμάτινο προορισμό και θέλει να εχει τα καλύτερα φρένα κ αναρτήσεις για τα σοκάκια του Κολωνακίου και την παρατεταμένη του Δέλτα (που θέλει κ ανάποδο για να βγει..)

ΥΓ: Εχω ακούσει οτι κυκλοφορεί ενας βεστρομάς με τρίχες στην πλάτη που ράβει κουστουμάκια στην Κ τελευταία του κατέβα, απ το ποτάμι για παραλιακή... και έχει το ταπεινό εξαμισάρι!

Αυτός γιατι μπορει δλδ?
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Αυτός γιατι μπορει δλδ?
    μαλλον θα του τελειωσαν οι δικαιολογίες....
    Ban 'em all

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Γιατί ίσως είναι... ο Chuck Norris himself!!!! :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
    Respect mah authoritah!!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εγώ πάλι γιατί δεν το βρίσκω κακό να θέλει κάποιος το 990 για καθαρά ασφάλτινη χρήση? Μπορεί να είναι το καλύτερο της κατηγορίας του στο χώμα αλλά είναι και ένα απ' τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο και στην άσφαλτο. Αυτό το μηχανάκι έχει ξεχειλώσει τα όρια της κατηγορίας. Κάποια είναι 50/50, κάποια άλλα 70/30, αυτό καταφέρνει να είναι 70/70 άσφαλτο/χώμα.

Δλδ γιατί είναι καλύτεροι αυτοί που παίρνουν ένα on-off με λιγότερες δυνατότητες εκτός αλλά όχι απαραίτητα περισσότερες εντός και κυκλοφορούν αποκλειστικά στον δρόμο?

Ένα smr ή smt θα ήταν ιδανικότερο βέβαια αλλά ο καθένας έχει τους λόγους του.

Με τα σωληνάκια υψηλής, εκτός του ότι δεν αποκτούν αυτή τη σπογγώδη αίσθηση τα φρένα μας όταν ζεσταθούν τα υγρά, μπορεί να βελτιωθεί καθόλου την κατάσταση, όσον αφορά την δύναμη που πρέπει να ασκήσουμε στην μανέντα?
    Sent from me using a computer.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Εγώ πάλι γιατί δεν το βρίσκω κακό να θέλει κάποιος το 990 για καθαρά ασφάλτινη χρήση?
    oyte emeis to vriskoyme kako...

to mixanaki to vriskei omos..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz

Με τα σωληνάκια υψηλής, εκτός του ότι δεν αποκτούν αυτή τη σπογγώδη αίσθηση τα φρένα μας όταν ζεσταθούν τα υγρά, μπορεί να βελτιωθεί καθόλου την κατάσταση, όσον αφορά την δύναμη που πρέπει να ασκήσουμε στην μανέντα?
    Αν σκεφτεις οτι τα λαστιχενια σωληνακια διαστελλονται και απορροφουν μερος της δυναμης στη μανετα, τοτε η απαντηση ειναι ναι.
    Αλλα μου εχει τυχη σκατα φρενο να ειναι ακομα πιο σκατα με σωληνακια υψηλης. Δεν ειναι απαραιτητα ο κανονας βεβαια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    oyte emeis to vriskoyme kako...

to mixanaki to vriskei omos..
    +1 :wacko:
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Εγώ αυτό που έχω να πω από την μικρή μου μέχρι τώρα συμβίωση με ένα 990 adventure s , και την μικρή μου σχετικά οδηγική εμπειρια, είανι ότι τα φρένα στην άσφαλτο είναι απλά επαρκή για ένα μηχανάκι 100 ίππων.Στο χώμα όμως , που για αυτόν το λόγο πήρα κτμ και όχι bmw ή κάτι άλλο, τα φρένα του είναι απλά τέλεια, με απίστευτη αίσθηση , το κατάλληλο δάγκωμα,. Και στην ασφαλτο καλά είναι απλά δεν είναι άγκυρες και θέλουν προσοχή χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν θα σταματήσει το μηχανάκι.

Παρεξήγηση;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αν σκεφτεις οτι τα λαστιχενια σωληνακια διαστελλονται και απορροφουν μερος της δυναμης στη μανετα, τοτε η απαντηση ειναι ναι.
    Τα φρένα του ΚΤΜ είναι λαστιχένια;; Εμένα πάντως έχουν ατσάλινο πλέγμα...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Παρεξήγηση;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Τα φρένα του ΚΤΜ είναι λαστιχένια;; Εμένα πάντως έχουν ατσάλινο πλέγμα...
    Δικιο εχεις, δεν αναφερομουν στα ΚΤΜ αλλα στην ερωτηση του Daz για τα σωληνακια υψηλης γενικα. Τα δικα μας εχουνε ολα σωληνακια υψηλης.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

επειδη αυτο με τα φρενα με ειχε προβληματησει και εμενα
    πηγα σημερα του αλλαξα υγρα,τακακια, και δεν ειδα καμια βελτιωση,
    απλα ειναι φρενα για 50/50 χρηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Η καλή σειρά τακάκια της brembo σε σχεση με την λίγο κατώτερη έχει διαφορά στο φρενάρισμα.

Αλλά ποιός πατάει φρένο έτσι και αλλιώς;
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    file dipistones me glistra exi brosta mi perimeneis 8eamatikes allages......

an i apostasi stis bides einai idia mallon 8a mporesete na balete tis 4pistones ditakes(aftes poy foragan ta palia ducati/aprilia/lc4 klp klp klp) poy tis dinoy arketa ftina sto ebay

an kai kata ti gnomi moy 8a itan iperboli gia to brostino toy adv....epanalambano mono an i apostasi stis bides einai idia an metrisi kapoios tin apostasi stis bides boroyme na to tsekaroyme.....

milao gia aftes
    http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-996-916...item1e640012cb
    http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-BREMBO-...item19c59d943f
    http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-996-FRO...item3a66679bcb

de to xo dei kapoy opote isos na mi ginete logo diaforetikis apostasis stis bides i apla de to xei dokimasei kaneis(sto eksoteriko den exoyn tasi pros iperboli etsi ki allios alla einai kai kotes genika )

o bigoulas 8a kserei na mas pei gia tin apostasi sigoyra

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. KTM ADV 990 06'
    από alex85 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 15:09
  2. ΚΛΑΠΗΚΕ ΚΤΜ Adv 990
    από Psaxtiris στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2009, 14:31
  3. Ktm Adv.990-dl 1000-xl 1000v;;;;;;
    από steliosb στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 18:20
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ