Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Ετσι φαινεται να εχεις δικιο.Αλλα απ την αλλη ουτε αυτη μου αρεσει σαν λυση γιατι απλα υποβαθμιζεται περισσοτερο το οδικο συστημα...Εχω μπερδευτει :/
    Ποιο οδικό σύστημα;

Φυσικά και είσαι μπερδεμένος, ποιος δεν είναι. Αν δεν ήσουνα, τότε θα σε παρακαλούσα να μου πεις πώς!

Νομίζω ότι δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ απλά ΅:

SURVIVAL

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1

Re: Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ο λόγος φυσικά για εκείνους/ες που κορνάρουν συνεχώς με το μηχανάκι τους ενώ κάνουν διήθηση σε πηγμένους δρόμους (τυχαίο οτι είναι scooters-παπιά κατά μεγάλο ποσοστό; ) .

Είχα εναν σήμερα μπροστά μου με μια vespa που πέρναγε ανάμεσα απο οχήματα κυριολεκτικά παρκαρισμένα στην Κηφησίας και μου είχε σπάσει τα νεύρα με την συνεχή κόρνα του(αυτοκολητάκι bmwriders στο φρενοφάναρο, τυχαίο; ).

Εντάξει ΄κάποιοι φοβούνται , ειδικά όταν καβαλάνε κάτι μικρότερο απο αυτό που (μάλλον) έχουν και νιώθουν κάπως όταν κινούνται σε πηγμένους δρόμους. Αλλά τι θα καταφέρεις ρε φίλε με το να είσαι με το δάχτυλο στην κόρνα λες και είναι κουμπάκι ποντικιού Η/Υ και το πατάς συνέχεια;

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να τρομάξεις κάποιον και να έρθει κατά πάνω σου , κάνοντας σε sandwich πάνω στο διπλανό κουτί. Δεν σου κόβει καθόλου δηλαδή; Η κόρνα δεν είναι για να σου ανοίγουν τον δρόμο λες και είσαι όχημα πρώτης ανάγκης. Ευτυχώς που δεν ήμουν με το Ι.Χ. σήμερα να με πετύχεις πουθενά πηγμένο, να μην έχω που να πάω (σαν το παληκάρι με το ΜΧ5) και εσύ να κορνάρεις απο πίσω και να παίζεις φώτα... μέχρι αύριο εκεί θα σε είχα!!!

Υ.Γ. Cpt....... πάρε ενα ατέρμονο μοτοσυκλετιστικό μήνυμα να έχεις.
    Ακολουθούσα ένα πολύ νέο παιδί τις προάλλες στην Κηφησίας, ήταν μπροστά μου, μόνος του και κορνάριζε κάθε 20 μέτρα για 2-3 χιλιόμετρα, χωρίς κράνος! Στο τέλος τον διπλάρωσα και του είπα με ευγενικό τρόπο, αν περιμένει πρώτα να τον προσέξουν οι άλλοι ενώ ο ίδιος δεν προσέχει τον εαυτό του. Μου είπε ότι έχω δίκιο.
    Το δεύτερο που δεν μου άρεσε ήταν ότι γινόταν πολύ ενοχλητικός στους γύρω του χωρίς λόγο για ένα παλιότερο μοτοσυκλετιστή, όμως σκέφτηκα το Aγγλικό ρητό first things, first.

Προσωπικά, κορνάρω συχνά έως και συστηματικά.

1ον...Σε κατάσταση σφήνας στην κίνηση, κορνάρω συχνά έως και συστηματικά. Πραγματικά στ' αρχίδια μου αν ενοχλώ κάποιους σε κουτιά ή μη, ή αν δεν είμαι politicaly correct. Προτιμώ να γυρίσω ζωντανός σπίτι μου. Αν ενοχλούνται να κάτσουν σπίτι τους ή να πηγαίνουν τέρμα δεξιά με 2.

2ον...Υπάρχουν και μερικοί "συνάδελφοι" κυρίως (80-90%) με σκούτερ ή παπιά, προσωπικά τους θεωρώ χειρότερους απο οδηγούς αυτοκινήτων για να μην τους βρίσω χειρότερα, που επιμένουν να οδηγούν αριστερά και αργά. Θές ρε ηλίθιε να πας αργά κάτσε δεξιά. Η πλάκα είναι ότι παρεξηγούνται κάποιοι απο αυτά όταν τους κορνάρεις ή τσαμπουκαλεύονται. Έχω βρίσει ούκ ολίγους απο τους λεγάμενους και φυσικά τους κορνάρω...

3ον... Επίσης υπάρχει και ο μεγαηλίθιος με μεγάλο μαστόδοντο-άρμα-βαλίτσες κλπ που πηγαίνει στον αριστερό διάδρομο με 20. Για αυτόν τι να πω. Τα είπε όλα η φύση για μένα όταν τον έκανε τόσο έξυπνο ώστε να επιλέξει να οδηγάει τεθωρακισμένο μέσα σε κίνηση. Σε αυτόν κορνάρω παρατεταμένα και έντονα

Δεν έχω αυτοκίνητο και δεν θα πάρω. Οδηγώ μοτοσυκλέτες 30+ χρόνια πια και σίγουρα θα Οδηγώ για πολλά ακόμα. Οδηγώ προβλέποντας. Οδηγώ γρήγορα και επιθετικά. Δεν οδηγώ όμως εγωιστικά. Μπορεί να πηγαίνω γρήγορα, άλλά κάποιος θέλει να πάει γρηγορότερα. Μόλις τον δω στον καθρέφτη αμέσως ανοίγω χώρο να περάσει.

Κύριοι "συνάδελφοι", όσοι πραγματικά είστε, αλλά και όσοι ακόμα νομίζετε ότι είστε. Οι δρόμοι δεν έχουν το όνομά σας. Ανήκουν σε όλους και είναι για να οδηγάμε όχι να χαζεύουμε. Δεν μπορείτε να πάτε γρήγορα? Κανένα πρόβλημα καθήστε δεξιά και απολαύστε το. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε και επιμένετε να πηγαίνετε με 2 κλείνοντας όσους θέλουν να τρέξουν τότε θα ακούτε τα μπιπ-μπίπ μου...

Έλεος με τους politicaly correct του forum...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!
    από trumpet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 216
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 14:43
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  4. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ