Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Κλήση από το 2001 !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    και καμιά κούτα τσιγάρα... πάρε από τώρα γιατί θα έχουν φτάσει εξήντα ευρώ το πακέτο ...
    Ναι, αλλά θα βρίσκει φ...ντα σε τιμές κοψοχρονιά :rotflmao:

Ρε τι έχουμε πάθει...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σωτήριον έτος 1991 ......... κατεβαίνω από το σπίτι (Παγκράτι τότε) και το Υ-10 Turbo μου είναι άφαντο !!!
    Τρελλαίνομαι και πάω στο Αστ. Τμήμα να δηλώσω κλοπή !!!
    Μετά από καμμιά ώρα μου λένε ότι το αυτοκίνητο είναι στο Α.Τ. Ομονοίας στο γκαράζ με κλήση για παράνομη στάθμευση ......
    Πάω και όντως το αυτοκίνητο είναι στη μάντρα με ξεμονταρισμένες τις πινακίδες και ξεχαρβαλομένη την μια κλειδαριά της πόρτας και τη κλειδαριά του τιμονιού !!!
    Τι έχει γίνει ........
    Το αυτοκίνητο κλάπηκε από Παγκράτι, αλλά τους άφησε εξω από τη Βουλη εκεί στους Τσολιάδες, και αφού το ανέβασαν στο πεζοδρόμιο την έκαναν ..........
    Φυσικά πάει ο γερανός και το μαζεύει, αφαιρούν πινακίδες και ρίχνουν και μια βαρβάτη κλήση για σταθμευση !!!
    Αποτέλεσμα ...... πληρώνω την κλήση + εξτρα ποσό για το γερανό και μου κρατάνε και για 10 μέρες τις πινακίδες !!!
    Πλήρωσα και ένα σετάκι κλειδαριές ........ και όλα μια χαρά !!!

Κλαίς ή γελάς ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αυτό μην το γελάς...Ίσως και δεν είναι τόσο αθώο... Μπορεί μεν να έχει θεωρηθεί ως "οριστικά διαγραφέν" και οι πινακίδες να δόθηκαν σε νέο όχημα, δεν αποκλείεται όμως και κάποιος (μέσα από κύκλωμα στην εφορία) να κυκλοφορεί πχ ένα κλεμμένο όχημα με τις δικές σου πινακίδες, ή απλά να κυκλοφορεί με τις δικές σου πινακίδες ενώ έχει καταθέσει τις δικές του για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας (το "αθώο" σενάριο...).
    Αλλά άμα φάει καμιά κλήση ή συμβεί κάτι άλλο (πχ ατύχημα) μετά εσύ (όπως κι εγώ) θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας....Το χαρτί της κατάθεσης των πινακίδων και τα μάτια σου...
    Ευτυχώς με το χαρτάκι ακινησίας το θέμα έληξε εκεί. Μπορεί απλά έτυχε αυτοκίνητο που να έμοιαζε στα χαρακτηριστικά ή στον αριθμό κυκλοφορίας. Το να πάρει τώρα κάποιος τις πινακίδες από τη ΔΟΥ του δήμου που δουλεύουν 5-6 άτομα και όλοι γνωστοί θα μου φαινόταν χαζό. Ειδικά σε ένα μέρος που ξέρει ο ένας τον άλλον.

Έχω μια οφ τόπικ απορία. Μπορώ εγώ ανά πάσα στιγμή να ξαναπάρω πίσω τα νούμερα και να κυκλοφορίσω το αμάξι? Η από κάποιο σημείο και μετά γίνεται αυτόματα οριστική διαγραφή του? Με τα τέλη των ετών που έχουν περάσει τί γινεται ακριβώς?
    2 stroke Sport Touring

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Περίπτωση βου .....
    Κάποια στιγμή μου έρχεται ειδοποιητήριο από Δ. Αθηναίων για κλήση παράνομης στάθμευσης !!!
    Κοιτάζω την κλήση ........ το νούμερο σωστό ........ Fiat Punto σωστό ......... χρώμα μπλε, ωωωωωπ εμένα είναι μπορντώ ......... χρόνος παράβασης 1998, ωωωωωωωπ ήμουνα μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου και δεν είχα ανέβει καθόλου Αθήνα από το 1996 !!!
    Πέρνω τηλέφωνο και τους εξηγώ ότι το αυτοκίνητο ήταν και είναι μπορντώ και ότι δεν ήμουνα Αθήνα στο διάστημα της παράβασης !!!
    Με ρωτάνε αν μπορώ να αποδείξω το ότι δεν ήμουνα Αθήνα, αν αρκούνε μαρτυρίες ανθρώπων που με γνωρίζουν, τότε το μόνο εύκολο !!!
    Στέλνω και ένα φαχ με την αδεια κυκλοφορίας και την έσβησαν την κλήση !!!

Νέο μέλος

Η πρώτη μάλιστα αφορά όχημα που ΣΙΓΟΥΡΑ την δεδομένη περίοδο δεν ήταν στην κατοχή μου. Είχε πουληθεί 18 μήνες νωρίτερα. Το θυμάμαι μετά βεβαιότητας γιατί πρόκειται για αυτοκίνητο που το είχα δώσει ανταλλαγή σε μαγαζί (TO ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ???)
    για αγορά καινούργιου αρχές του 1999 (18 μήνες πριν την κλήση), αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω μιας και δεν υπάρχουν πλέον τα σχετικά έγγραφα αγοραπωλησίας. Στο πίσω μέρος της ειδοποίησης λέει ότι αν το όχημα δεν ήταν στην κατοχή την συγκεκριμένη περίοδο να επιστρέψω την κλήση επισυνάπτοντας κάποιο αποδεικτικό της μεταβίβασης....Έλα μου όπως που μετά από σχεδόν 12 χρόνια δεν έχω κάτι τέτοιο...

Η 2η κλήση αφορά όχημα που ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ (????????????????)αν ήταν στην κατοχή μου το συγκεκριμένο διάστημα. Πιστεύω πως όχι - η κλήση πρέπει να αφορά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μιας και από ότι θυμάμαι το είχα πάρει μεταχείρω 3-4 μήνες μετά την ημερομηνία της κλήσης (4/2001) και το είχα πουλήσει το 2006. Για το συγκεκριμένο βρίσκω τα αποδεικτικά της μεταβίβασης όταν το ξαναπούλησα το 2006 αλλά δεν βρίσκω τα αποδεικτικά αγοράς του το 2001 και όντως δεν είμαι και 100% σίγουρος για την ακριβή ημερομηνία αγοράς (αν και λίγες πιθανότητες να πέφτω έξω)...

Τι κάνω τώρα ρε παιδιά ???
    Πως αποδυκνείω ότι δεν είμαι ελέφαντας ?
    Και γιατί να πρέπει ΕΓΩ να αποδείξω τις ημερομηνίες κατοχής και δεν είναι υποχρεωμένοι αυτοί που στέλνουν την κλήση να το ψάξουν ???

Καμμιά αντίστοιχη εμπειρία υπάρχει ???
    πρόκειται για αυτοκίνητο

αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ
    HOME ALONE

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ήμουν 16 χρονών και έρχεται σπίτι κλήση για δικαστήριο, διότι λέει συνελήφθην να οδηγώ χωρίς δίπλωμα. Οδηγούσα τότε ένα Chappy που είχαμε σπίτι (νόμιμα) ενώ την καινούργια ασημί Virago 250 που είχε πάρει το πατέρας μου δεν την άγγιζα. Με ρωτάει ο πατέρας μου αν την έχω πάρει στη ζούλα και με πιάσανε, όχι του απαντάω εγώ, προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη, μάταια. Πάει ο πατέρας μου δικαστήριο, εξηγεί ότι εγώ τέτοιες μ@λ@κίες δεν κάνω, κρίθηκα επιεικώς αθώος.

Το τι είχε γίνει το μάθαμε αργότερα. Ο ξάδερφός μου με το ίδιο όνομα είχε ένα ασημί yamaha GT80 και τον είχαν σταματήσει κάπου, κάποτε. Η σύμπτωση ήταν ότι η πινακίδα του διέφερε κατά ένα μόνο ψηφίο από τη Virago. Κάποιος υπάλληλος έριξε ένα βλέφαρο, βρήκε κάτι που ταίριαζε αρκετά και μου τη φόρεσε.

Ομολογουμένως ήταν αρκετά μεγάλη σύμπτωση οπότε το λάθος δικαιολογείται εν μέρει, αλλά εγώ δεν έφταιγα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
    πρόκειται για αυτοκίνητο

αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ
    Γιατί σου κάνει εντύπωση ?

Από το 1999 έως σήμερα έχω αγοραπωλήσει πάνω από 6 αυτοκίνητα (για μεγάλο διάστημα είχαμε 2 τουτού στην οικογένεια οπότε μια άλλαζα το ένα, μια το άλλο κοκ), 6 μοτοσυκλέττες και 3 παποειδή.
    Είναι δυνατόν να θυμάμαι ημερομηνίες αγοράς και πώλησης του καθενός και ειδικά αυτών που έχουν περάσει πλέον 10 χρόνια ?
    Ούτε κρατάω έγγραφα ή τα αποδεικτικά αγοραπωλησίας που είναι παλαιότερα των 5-6 ετών την στιγμή που δεν κατέχω πλέον το όχημα.

Γιατί σου κάνει εντύπωση ?

Από το 1999 έως σήμερα έχω αγοραπωλήσει πάνω από 6 αυτοκίνητα (για μεγάλο διάστημα είχαμε 2 τουτού στην οικογένεια οπότε μια άλλαζα το ένα, μια το άλλο κοκ), 6 μοτοσυκλέττες και 3 παποειδή.
    Είναι δυνατόν να θυμάμαι ημερομηνίες αγοράς και πώλησης του καθενός και ειδικά αυτών που έχουν περάσει πλέον 10 χρόνια ?
    Ούτε κρατάω έγγραφα ή τα αποδεικτικά αγοραπωλησίας που είναι παλαιότερα των 5-6 ετών την στιγμή που δεν κατέχω πλέον το όχημα.
    Σε βρίσκω σωστό, εγώ έκανα εκκαθάριση σε όλα τα έγγραφα πλέον των 3-4 ετών (συμπεριλαμβανομένων αποδείξεων, και άλλων). Να όμως που τελικά μπορεί να χρειαστούν. Εδώ και ένα χρόνο περίπου τα πηγαίνω στο χωριό. Έχουμε ένα δωμάτιο σαν γραφείο όπου τα μαζεύουμε όλα, μέχρι νεοτέρας. Αλλά δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, και εκεί είναι που πατάει το Δημόσιο για να εισπράξει.
    2 stroke Sport Touring

E λοιπόν σήμερα ήταν η σειρά μου! Βρήκα στο γραμματοκιβώτιο ένα γράμμα από την Τροχαία το οποίο βεβαίωνε κλήση για στάθμευση από το 2006

Έλα όμως που το 2006 εν είχα καν δίπλωμα και το αμάξι μου (στο οποίο βεβαιώθηκε η κλήση) το είχε ο πρώτος ιδιοκτήτης (μια κοπέλα). Εγώ το αγόρασα το 2008 και φυσικά έχω όλα τα αποδεικτικά. Ποιός τρέχει όμως από Δευτέρα....
    2 stroke Sport Touring

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    ο δήμος Πειραιά μάλλον έχει έλλειψη απο χρήματα.. ίδια περίπτωση με του THEOD και η δικιά μου με τη διαφορά ότι το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα συγγενή μου που πια δεν βρίσκεται εν ζωή και βέβαια η κλήση στο όνομά του... Να σημειώσω πως δεν βρισκεται στην κατοχή μας πια το αυτοκίνητο... Αφου το θυμηθήκανε τώρα απο το 2001 ας τα βρούνε......
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή από ότι κατάλαβα, θα πρέπει άμα ψάχνουμε να αγοράσουμε μεταχειρισμένο να κοιτάμε και για τυχόν απλήρωτες κλήσεις, γιατί ολόκληρο υπουργείο συγκοινωνιών δεν μπορεί να διασταυρώσει ποιος κατείχε ποιο όχημα και πότε. :a31:

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Δηλαδή από ότι κατάλαβα, θα πρέπει άμα ψάχνουμε να αγοράσουμε μεταχειρισμένο να κοιτάμε και για τυχόν απλήρωτες κλήσεις, γιατί ολόκληρο υπουργείο συγκοινωνιών δεν μπορεί να διασταυρώσει ποιος κατείχε ποιο όχημα και πότε. :a31:
    Οι κλήσεις απ' ότι κατάλαβα είναι από Δημοτική αστ. οπότε μάλλον πάνε στο υπουργείο και λένε "σε ποιον αντιστοιχεί η πινακίδα τάδε;" και αυτοί τους δίνουν όποιον το έχει τώρα...
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Οι κλήσεις απ' ότι κατάλαβα είναι από Δημοτική αστ. οπότε μάλλον πάνε στο υπουργείο και λένε "σε ποιον αντιστοιχεί η πινακίδα τάδε;" και αυτοί τους δίνουν όποιον το έχει τώρα...
    Ρε'σείς έχω μια "εκκρεμότητα" στον Δήμο Χανίων από το 1999 με ένα Honda Supra που πούλησα το 2002, μπας τό'χει κανείς και τού'ρθε ειδοποίηση;

Τι κάνει το μηχανάκι μου ρε, καλά;:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε'σείς έχω μια "εκκρεμότητα" στον Δήμο Χανίων

κοψε τις μλκιες εσυ!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Report Από το Yard με soundtrack μουσική από τα χεράκια του S4
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 10:22
  2. Τι Μαθαινουμε Απο Το Σινεμα