+1 :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
υπερβολικά ορεξατο και καλοβολο σε βρισκω σήμερα.
![]()
+1 :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
υπερβολικά ορεξατο και καλοβολο σε βρισκω σήμερα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Οι διαφημίσεις , ή μάλλον η ανυπαρξία σε αυτό το φόρουμ λέει πολλά .
Υπάρχουν πολλά φόρουμς εκεί έξω που με 150 μέλη μόνο και έχουν γεμίσει 300 διαφημίσεις . Αυτά είναι μαγαζάκια , και αυτά στοχεύουν κάπου .![]()
Τώρα από κει και πέρα νομίζω πως η απάντηση του Oldman στο αρχικό post είναι ξεκάθαρη . Πως να αφήσεις ένα θέμα που έχει πάει κατά διαόλου στις προηγούμενες 150 απαντήσεις του να σταθεί όταν βρίσκεται ένας μετά από 20 σελίδες να απαντήσει σοβαρά .
Δεν έχει νόημα .....είναι σαν να έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου , να έχει καεί η κουζίνα , το μπάνιο, οι κρεβατοκάμμαρες , η αποθήκη , το σαλόνι .....και να έχει μείνει ένα μικρό χωλάκι , και να θες να μπεις με ένα ποτήρι νερό να σώσεις τη φωτιά . Εε , αυτό δεν γίνεται .
Αγαπητε μου διαβασε και κανα προηγουμενο μηνυμα γιατι εισαι ακυρος..
Για παραδειγμα ανεφερα την διαφημιση και δεν το συζηταω.
Και οσον αφορα το ποτηρι...
Οταν υπαρχει μια κουβεντα σοβαρη και απαντουν ολοι στο θεμα νορμαλ ο καθε αστοιχειωτος και κοπανος θα το σκεφτει πολυ να μαμησει την κουβεντα.
Εαν ξεκινας την κουβεντα ασοβαρα και τραγευλαυτικα αυτο θα ειναι και το αποτελεσμα στο τελος.
Οι καλοι αντμινς εχουν δει πιο μπροστα βαζωντας ROOMS για να βγαλεις το αχτι σου,απωθημενα σου και να κραξεις οτι θελεις.
Εγω εχω παρει παρα πολλα απο δω μεσα και ειμαι χρονια τωρα αναγνωστης.Απλα αξιζει περισσοτερα.
ΤΕΛΟΣ
Δεν απάνταγα σε εσένα συγκεκριμένα .Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Αγαπητε μου διαβασε και κανα προηγουμενο μηνυμα γιατι εισαι ακυρος..
Για παραδειγμα ανεφερα την διαφημιση και δεν το συζηταω.
Και οσον αφορα το ποτηρι...
Οταν υπαρχει μια κουβεντα σοβαρη και απαντουν ολοι στο θεμα νορμαλ ο καθε αστοιχειωτος και κοπανος θα το σκεφτει πολυ να μαμησει την κουβεντα.
Εαν ξεκινας την κουβεντα ασοβαρα και τραγευλαυτικα αυτο θα ειναι και το αποτελεσμα στο τελος.
Οι καλοι αντμινς εχουν δει πιο μπροστα βαζωντας ROOMS για να βγαλεις το αχτι σου,απωθημενα σου και να κραξεις οτι θελεις.
Εγω εχω παρει παρα πολλα απο δω μεσα και ειμαι χρονια τωρα αναγνωστης.Απλα αξιζει περισσοτερα.
ΤΕΛΟΣ
Πόσο δίκιο έχεις.............Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Παλι πιασατε τις γκρινιες... και τα μπαλακια για το ποιος φταει...
ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ........
Το μπαχαλο δεν ευνοει κανεναν ουτε εμας ουτε εσας ουτε και τους δημιουργους.
Το φορουμ λεγεται ΜΟΤΟ.GR δηλαδη σκεφτεσαι αμεσως αμεσως ,οτι θα λενε για μηχανες και εν παση περιπτωση οτι θα εχει και ενα κυρος.Ολα αυτα με μια ματια.
Εγγραφεσαι και παρατηρεις οτι υπαρχουν και ΧΥΜΑ rooms αλλα και αξιολογα.Μπαινεις εκει που θες και διαβαζεις ενα σωρο αντιπαραθεσεις ενω υπαρχει χωρος και για αυτα...αλλα...αλλου!
Οταν μπαινει καποιος δεν θες να τον κρατησεις?Καθε μερα βλεπω καλωσορισατε το νεο μελος ******
Επρεπε να γινοταν χαμος λογικα...
το φορουμ δεν δημιουργηθηκε απο κ@βλ@ μονο ετσι απλα..Υπαρχει και κατι αλλο...
Ενω ειναι και ελαφρυ και καλοστημενο θα μπορουσε να ηταν και το προτιμωτερο site στον ιστοχωρο των μηχανων στην ελλάδα.
Ολα αυτα τα κανει η λεξη ΚΥΡΟΣ..Δεν σας κανω μαθημα απλα το αναφερω..
Και σταματω το παραληρημα εδω.για ακρίβεια ιδέες έχουν πέσει αρκετές .......ακόμα περιμένω απάντηση απο κάποιον για μια πρώταση που είχα κάνει πρίν το τελευταιο πέσιμοω
όπως και στο να βάλουμε όλοι λεφτά για την αναβάθμιση του του vb ....αλλά απο τήν άλλη ελεύθερο φορουμ είναι αν σε κάποιοn δέν αρέσει απλά φεύγει......αν και είναι κρίμα ωραιο παρεάκι μαζεύεται εδώ
προσωπικα θα ήθελα το moto.gr να είχε διαφορετική οπτική πιο οργανωμένη εδω μέσα εχω ακούσει πολλές καλές ιδέες και ανθρώπους με ηθος , κύροσ και γνώσεις αυτά θα μπορούσαν άν λεω άν είμασταν πιο οργανωμένοι μια σοβαρή κοινότητά με λόγο και διεκδικήσεις
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Βασικά αυτό που θέλεις να πεις είναι οτι δεν σου αρέσει το moto.gr όπως είναι και θα έπρεπε να είναι αλλιώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
ΤΕΛΟΣ
Αλλά μιας και το μοτό είναι έτσι επειδή το γουστάρουν αυτοί που το έχουν και επειδή ο χαβαλές (υπερβολικός μερικές φορές) είναι χαρακτηριστικό του φόρουμ τα 9 χρόνια που είναι on line, δεν το κόβω να αλλάζει. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί ένα φόρουμ, προφανώς και μπορεί να το κάνει στο δικό του.
Απλά πράγματα είναι παιδιά. Η παρουσία κανενός δεν είναι υποχρεωτική και οποιος δεν νιώθει άνετα κάνει lοgin αλλού. Τόσα fora υπάρχουν.
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει το πως έχουν τα πράγματα εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Αν και την χανεις τη μπαλα λιγο....![]()
Αν εσύ το πιστεύεις... Συ είπαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Kαι πρωτος εγω να γινω BAN αν το θετεις ετσι..γιατι ειμαι ενοχλητικος απο οτι βλεπω..
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Βασικά αυτό που θέλεις να πεις είναι οτι δεν σου αρέσει το moto.gr όπως είναι και θα έπρεπε να είναι αλλιώς.
Αλλά μιας και το μοτό είναι έτσι επειδή το γουστάρουν αυτοί που το έχουν και επειδή ο χαβαλές (υπερβολικός μερικές φορές) είναι χαρακτηριστικό του φόρουμ τα 9 χρόνια που είναι on line, δεν το κόβω να αλλάζει. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί ένα φόρουμ, προφανώς και μπορεί να το κάνει στο δικό του.
Απλά πράγματα είναι παιδιά. Η παρουσία κανενός δεν είναι υποχρεωτική και οποιος δεν νιώθει άνετα κάνει lοgin αλλού. Τόσα fora υπάρχουν.
Αν και ξέρεις ότι σε συμπαθώ βύρων......έχεις απόλυτο άδικο καθε φορουμ είναι αυτόν που γράφουν και μόνο και όχι αυτών που έχουν ένα domain η γνωσιακη βάση είναι τόν χρηστών και μόνο .......όπως αν είναι ψηλά φταίνε οι χρήστες .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Σωστός ο βαρώνος, σωστός όμως κι ο Polaris. Νομίζω ότι όλοι μας κάποια στιγμή αισθανθήκαμε ότι περάσαμε το μέτρο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο σημείο που δεν θα έπρεπε να έχουμε καν μπει..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Βασικά αυτό που θέλεις να πεις είναι οτι δεν σου αρέσει το moto.gr όπως είναι και θα έπρεπε να είναι αλλιώς.
Δεν υπάρχουν φορές που όλοι σκεφτήκαμε ότι ίσως το όλο πράγμα θα έπρεπε να αντιμετώπιζε μια κατάσταση λίγο πιο σοβαρά; (πχ σ'αυτό με τον πιτσιρικά και τις χριστοπαναγίες..)![]()
Τώρα το κατά πόσο μπορεί ν'αλλάξει.. κρίνοντας από τα όσα έχω δει εδώ και 6 χρόνια σ'αυτό το φόρουμ μάλλον δεν. Αν και έγιναν αρκετά αξιόλογες προσπάθειες στο παρελθόν, παράδειγμα την εποχή που ανάλαβε ο Βαρώνος..
Τέλος πάντων, κι εγώ θα ήθελα ν'αλλάξουν αρκετά και σίγουρα θα συμβάδιζα μαζί τους. Ξέρω ότι έχω κι εγώ μέρος ευθύνης στην "μπουρδελοποίηση" του moto, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μου αρέσει πάντα. Παρ'όλα αυτά το δέχομαι ως έχει..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σωστός ο βαρώνος, σωστός όμως κι ο Polaris. Νομίζω ότι όλοι μας κάποια στιγμή αισθανθήκαμε ότι περάσαμε το μέτρο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο σημείο που δεν θα έπρεπε να έχουμε καν μπει..
Δεν υπάρχουν φορές που όλοι σκεφτήκαμε ότι ίσως το όλο πράγμα θα έπρεπε να αντιμετώπιζε μια κατάσταση λίγο πιο σοβαρά; (πχ σ'αυτό με τον πιτσιρικά και τις χριστοπαναγίες..)![]()
Τώρα το κατά πόσο μπορεί ν'αλλάξει.. κρίνοντας από τα όσα έχω δει εδώ και 6 χρόνια σ'αυτό το φόρουμ μάλλον δεν. Αν και έγιναν αρκετά αξιόλογες προσπάθειες στο παρελθόν, παράδειγμα την εποχή που ανάλαβε ο Βαρώνος..
Τέλος πάντων, κι εγώ θα ήθελα ν'αλλάξουν αρκετά και σίγουρα θα συμβάδιζα μαζί τους. Ξέρω ότι έχω κι εγώ μέρος ευθύνης στην "μπουρδελοποίηση" του moto, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μου αρέσει πάντα. Παρ'όλα αυτά το δέχομαι ως έχει..
![]()
+650![]()
![]()
![]()
![]()
όλοι φταίμε καλά και εγώ τα είπα άκομψα στόν μικρό με τήν εξάτμηση και κάποιες άλλεσ φορές π.χ
Ο καπ10 κάνει σερφακι στη Λήμνο κι έχει σκάσει στο γέλιο με αυτά που διαβάζει εδώ μέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ρε σεις ο καπ10 που ειναι?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όντως είναι των χρηστών και των μελών του.....που όμως είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς που έχουν τα κλειδιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Αν και ξέρεις ότι σε συμπαθώ βύρων......έχεις απόλυτο άδικο καθε φορουμ είναι αυτόν που γράφουν και μόνο και όχι αυτών που έχουν ένα domain η γνωσιακη βάση είναι τόν χρηστών και μόνο .......όπως αν είναι ψηλά φταίνε οι χρήστες .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως αυτός ο "πλουραλισμός" των θεμάτων (οτι μαλακία θέλει ο καθένας γράφει), ο χαβαλές και το παρεϊστικο κλίμα να είναι και το μυστικό της "επιτυχίας" (αν θεωρηθεί επιτυχία ο αριθμός που παρακολουθεί) του moto.gr σε αντίθεση με άλλα fora που υπήρξαν πολύ πιο ελεγχομενα και στο τέλος πήρε ο καθένας τα μπογαλάκια του και άνοιξε ένα δικό του.
Αν λοιπόν ο αριθμός των μελών λέει κάτι, αυτό είναι οτι το γουστάρουν όπως είναι. Δεν είναι κακό να μην βολέυεται κάποιος...ίσα ίσα. Απλά εχει 2 επιλογές...ή να μείνει μέχρι να πιάσει το κλίμα που λειτουργούν οι υπόλοιποι ή να την κάνει.
Τώρα για περιπτώσεις όπως κάποιες που αναφερθηκαν, μην τραβάτε και μεγάλο ζόρι. Το ότι μπαίνουν και κάποιοι εδώ μέσα με κοινό χόμπυ δεν σημαίνει οτι θα πάρουν και μεγαλύτερη σημασία απ΄ότι αξίζουν.
γιατι ρε, ο κολπος της βασιλικης δεν σου κανει???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο καπ10 κάνει σερφακι στη Λήμνο κι έχει σκάσει στο γέλιο με αυτά που διαβάζει εδώ μέσα![]()
Να ανέβεις στην Ατσική και να πεις ένα "γεια" στο στρατόπεδο που με φιλοξένησε όταν ήμουνα στο 1ο ετεθ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο καπ10 κάνει σερφακι στη Λήμνο κι έχει σκάσει στο γέλιο με αυτά που διαβάζει εδώ μέσα![]()
ρε τι τσίπουρα είχα πιει τότε....
Μια χαρα μου κάνει. Το Σεπτέμβριο θα είμαι εκει για μια βδομάδαΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
γιατι ρε, ο κολπος της βασιλικης δεν σου κανει???![]()
Δεν κουνιεμαι απο τον Κερος αδερφε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Να ανέβεις στην Ατσική και να πεις ένα "γεια" στο στρατόπεδο που με φιλοξένησε όταν ήμουνα στο 1ο ετεθ.
ρε τι τσίπουρα είχα πιει τότε....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Διευκρίνησε ότι η Βασιλική είναι περιοχή στη Λευκάδα μη γίνει καμιά παρανόησηΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
γιατι ρε, ο κολπος της βασιλικης δεν σου κανει???![]()
![]()
![]()