φερινγκατο.
δεν το συζηταω.
φερινγκατο.
δεν το συζηταω.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
To bandit δε μου αρέσει τόσο ρε παιδιά. Aπό fazer με Abs ένα μου βγάζει κάτω από 3500 και απ ότι βλέπω στη φωτο είναι μούφα, δεν πρέπει να έχει. Όλα τα άλλα 4000+.
Αυτές τις μέρες θα την πάρω να τελειώνω. Τείνω προς τη γυμνή. Αλλα θα δω και μερικές ντυμένες και βλέπουμε. Αν δεν είχε 40000χλμ η γυμνή θα την έπαιρνα, αλλά είπα μήπως έπαιρνα κάποια με λιγότερα.
Yamaha FZS 600
αν κάνεις ταξίδια πάρε με φέρινγκ. Εγώ έχω το γυμνό, μ αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και με βολεύει το φαρδύ τιμόνι. Κατά τα άλλα για ταξιδάκια παλεύεις με τον αέρα.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Τα περισσότερα χλμ θα είναι μέσα στην Αθήνα. Ταξίδια μόνο καιρού θέλοντος και οικονομικών επιτρέποντος. Καμια Χαλκίδα, Ναύπλιο, Τρίπολη. Τέτοια πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
αν κάνεις ταξίδια πάρε με φέρινγκ. Εγώ έχω το γυμνό, μ αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και με βολεύει το φαρδύ τιμόνι. Κατά τα άλλα για ταξιδάκια παλεύεις με τον αέρα.
!!!Τείνω προς το γυμνό λεμε!!!!
Yamaha FZS 600
Ρε μάστορα , και εγώ γυμνό έχω και κάνω και ταξίδια και μάλιστα και 2πλός και όλα οκ ...Ακόμα .
Απλά αν σου αρέσει το γυμνό παρτο ,αλλά κοίτα αυτά που σου είπα για τα χλμ . Βασικό !
Καλύτερα να έχει παραπάνω χλμ και να έχει κάνει η μοτό τα προβλεπόμενα (τακάκια-αλυσίδες κτλ),παρά να πάρεις μοτόρι με λιγότερα και να τα κάνεις εσύ .Δηλ τί . Αν έχει 15-20Κ χλμ παραπανω μία μηχανή , τί έγινε ; Μην κολάς .
Καλορύζικο ότι και νά ναι
Να ταραξω λιγο τα νερα;
Σημερα πηγα στην εφορια στο Βυρωνα και βλεπω ενα fazer με φαιρινγκ παρκαρισμενο απ'εξω που ηταν μου***αρα
Ο τυπος το ειχε στη πενα, πεντακαθαρο, πρεπει να το ματιασα (παρα λιγο να εφτανε σε ομορφια το δικο μου δηλαδη)
Αν ειναι κανενας απο δω, ευγε!
Υ.Γ. το S2 ηταν
One with everything
Δε μου λες εσύ, θες να αποφασίσω να πάρω κάποιο να πάμε καμια βόλτα εδώ γύρω ή να ΄φαω κανα μήνα να ψάχνω ακόμα? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Να ταραξω λιγο τα νερα;
Σημερα πηγα στην εφορια στο Βυρωνα και βλεπω ενα fazer με φαιρινγκ παρκαρισμενο απ'εξω που ηταν μου***αρα
Ο τυπος το ειχε στη πενα, πεντακαθαρο, πρεπει να το ματιασα (παρα λιγο να εφτανε σε ομορφια το δικο μου δηλαδη)
Αν ειναι κανενας απο δω, ευγε!
Υ.Γ. το S2 ηταν![]()
Yamaha FZS 600
Για μενα αν εισαι ταξιδιαρης κ δεν σε πολυσυγκινουν τα στριψιματα παρε Fazer οπως και αν ειναι αυτο. Αν πας με ταχυτητες ανω των 160 παρε το ντυμενο αλλιως οτιδηποτε κατω απο 160 οδηγειται ευκολα και χωρις ζελατινες κ τα συναφη.
Τωρα αν θελεις να στριβεις λιγακι οσο και να το κανουμε να ειναι κ λιγο πιο ξυπνιο το μοτερ και να μην χρειαζεται να πας 7000 και ανω εγω θα προτεινα hornet 600 το στρογγυλοφαναρο που εβγαινε μεχρι το 2005-06?? αν θυμαμαι καλα που παιζει σε τρομερες τιμες...(3000-3800)
Ασε που και σαν κινιτηρας για μενα πολυ καλυτερος και ψεκαστος...
Οτι και να παρεις να το κοιτας και να σε κ@υλωνει αλλιως...
(5.5 χρονια το δικο μου ακομα το βλεπω και ειναι σαν να το πηρα χθες...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ride(s) the wind of change...
Το χόρνετ μου αρέσει σε γενικές γραμμές αλλά ψεκαστό είναι απο το μοντέλο του 2007 και μετά = πάνω από 4000ευρώΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6
Για μενα αν εισαι ταξιδιαρης κ δεν σε πολυσυγκινουν τα στριψιματα παρε Fazer οπως και αν ειναι αυτο. Αν πας με ταχυτητες ανω των 160 παρε το ντυμενο αλλιως οτιδηποτε κατω απο 160 οδηγειται ευκολα και χωρις ζελατινες κ τα συναφη.
Τωρα αν θελεις να στριβεις λιγακι οσο και να το κανουμε να ειναι κ λιγο πιο ξυπνιο το μοτερ και να μην χρειαζεται να πας 7000 και ανω εγω θα προτεινα hornet 600 το στρογγυλοφαναρο που εβγαινε μεχρι το 2005-06?? αν θυμαμαι καλα που παιζει σε τρομερες τιμες...(3000-3800)
Ασε που και σαν κινιτηρας για μενα πολυ καλυτερος και ψεκαστος...
Οτι και να παρεις να το κοιτας και να σε κ@υλωνει αλλιως...
(5.5 χρονια το δικο μου ακομα το βλεπω και ειναι σαν να το πηρα χθες...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που το έψαξα στο net και ακόμα και το face lifted του 05-06 είναι καρμπυρατέρ. Οπότε είναι ο κύριος λόγος που δεν το προτιμώ. (δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CB600F)
Αλλά το fazer μου αρέσει και πάρα πολύ εμφανησιακά.
Yamaha FZS 600
Για αρχη το γυμνο ειναι πιο φθηνο, αφου και καινουριο ειχε μικροτερη τιμη. Mε μια προχειρη αναζητηση στο car.gr εχει αρκετα γυμνα και ντυμενα 05-06 στα 3000 (λιγο πανω - λιγο κατω). Διαλεγεις χρωμα που σου αρεσει το πας σε καποιο συνεργειο που εμπιστευεσαι το ριχνεις μια ματια και εισαι ετοιμος για το ΚΕΠ. Τα πολλα χιλιομετρα δεν ειναι απαραιτητα προβλημα. Το δικο μου (07 ντυμενο) εχει πανω απο 60Κ και δεν εχει βγαλει τιποτα. Επισης ξερω αρκετα fazerακια με περισσοτερα χιλιομετρα επισης χωρις κανενα προβλημα. Εφοσον ο προκατοχος δεν το εσκιζε και το συντηρουσε στην ωρα του και σε σωστο συνεργειο δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
Τωρα οσον αφορα την διαμαχη ντυμενο-γυμνο, ενα θα σου πω. Το βασικο χαρ/κο που πρεπει να εχει μια μηχανη ειναι σου τον σηκωνει μονο που την βλεπεις. Να την γουσταρεις. Εφοσον λες λοιπον οτι το γυμνο σου καθεται καλυτερα, εκει να πας. Οι διαφορες στον αερα ειναι στα πολλα χιλιομετρα (140+). Εαν εχεις σκοπο να βγαινεις ταξιδια εθνικη και να πηγαινεις με 180+ μην παρεις fazer παρε κανενα busa, κανενα cbr xx κτλ.
www.myfazer.gr
Ναι οντως ειναι καρμπυρατερ...το 900 μεχρι και που αντικατασταθηκε 07-08 το βγαλανε με injection!Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Το χόρνετ μου αρέσει σε γενικές γραμμές αλλά ψεκαστό είναι απο το μοντέλο του 2007 και μετά = πάνω από 4000ευρώ![]()
Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που το έψαξα στο net και ακόμα και το face lifted του 05-06 είναι καρμπυρατέρ. Οπότε είναι ο κύριος λόγος που δεν το προτιμώ. (δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CB600F)
Αλλά το fazer μου αρέσει και πάρα πολύ εμφανησιακά.
Οτι σου αρεσει πιο πολυ φιλε μου...![]()
Ride(s) the wind of change...
Φιλε μου ειχα το fz6.
Μεχρι 130 εισαι καλα,μετα αρχιζει και κουραζει λιγο.Παντως με μια ζελατινα που ειχα βαλει της Ermax ημουν εντελως ξεκουραστος στα 130.
Οσο για την τουμπα που διαβασα ισχυει.Οταν ειχα ενα ατυχημα το μονο που εγινε ηταν να αλλαξω την ζελατινα και την μανετα.Συνολικα 100 ευρω (η ζελατινα ηταν ακριβη)
Κοιτα να βρεις το 98αρι απο αρχη και δεν θα το μετανιωσεις.Τιμιο μηχανακι
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Οχι, να χαρείς, αποφασισε...Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Δε μου λες εσύ, θες να αποφασίσω να πάρω κάποιο να πάμε καμια βόλτα εδώ γύρω ή να ΄φαω κανα μήνα να ψάχνω ακόμα? :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για το γυμνό πάω. Μου αρέσει περισσότερο. Και αν δω στο μέλλον ότι δε με βολεύει, βλέπουμε, δε θα το παντρευτώ κιόλας. Θα κανονίσω να δω κανα 2 σήμερα-αύριο και αυτές τις μέρες θα έχουμε εξελίξεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι, να χαρείς, αποφασισε...![]()
Yamaha FZS 600