ότι καλύτερο για την Ελλάδα και τους μοτοσικλετιστές τις, θα το διαδώσω και θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί !!!
ότι καλύτερο για την Ελλάδα και τους μοτοσικλετιστές τις, θα το διαδώσω και θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί !!!
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
Πληροφορίες σημειώθηκαν
Τον Μάιο θα ανέβω για αναγνωριστική της γύρω περιοχής και να τσεκάρω μερικές διαδρομές... Θα ενημερώσω και εδώ...
Ότι αφορά το δρόμο μέχρι το καταφύγιο είναι βάτος χωματόδρομος...
Μια μικρή γεύση εδώ http://www.katafigiopramanton.gr/
Me gusta la moto, me gustas tu....
E εεε , αφού μαζέυεις πληροφορίες καλά όλα αυτά , ( καταρράκτης , πλάκα , δασικό χωριό, ...κτλ) αλλά επίσης βάλτε στο χάρτη τον αυχένα του Μπάρου που από τη Πράμαντα είναι δίπλα , και δίνει πιάτο όλα τα Τζουμέρκα .![]()
ας είμαι κ το μοναδικό ΚLE...
τσεκάρω κ εγώ συμμετοχή
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
Θα το παλέψω, αναλόγως κυρίως των οικονομικών. Θα με ενδιέφερε και να συμμετάσχω ως εθελοντής. Πιστεύω ότι ακόμα και να κλείσουν οι συμμετοχές, τελευταία στιγμή, όλο και κάπου θα βρω να στήσω το σκηνάκι μου.
Τον δρόμο προς το καταφύγιο, πρέπει να τον καθαρίζουν κάθε χρόνο από τις κατολισθήσεις....πέρσι δεν το έκαναν λόγω οικονομικής στενότητας.
Το δασικό χωριό μπορεί να φιλοξενήσει πολύ κόσμο, φτηνά και καλά....και είναι και συνεννοήσιμοι άνθρωποι.
Βάλτε και το Συρράκο και τους Καλαρίτες στο πρόγραμμα.
Μήτσε έχεις π.μ.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ψήνομαι. Άμα τα καταφέρω με τη δουλειά. Τέλη Ιουνίου (λίγο αφού θα έχω γυρίσει από 3 εβδομάδες E.U. trip) θα ξέρω.
Με το Registration και της πληρωμές δεν έχω πάρει πρέφα τι παίζει.
Ατσάτσα
Α ρε τι γίνεται στα βουνά μας και τα κοντοχώρια μας κι εμείς θα λείπουμε...![]()
WHO RUNS THE SHOW
Τελικά με αφορμή αυτής της συνάντησης, έχω ανακαλύψει κάτι μότο ταξιδιώτες(Έλληνες), διαμάντια...Έχουν κάνει πάρα πολλά, επαφή με το νετ όμως, μηδέν...
Προσπαθώ να τους φέρω πάνω άλλα είναι λίγο καχύποπτοι...Για να δούμε...
Επίσης εντός των ημερών, θα γίνει και μια μάζωξη με όσους έχουν κάνει εγγραφή και όλους όσους δεν έχουν κάνει, άλλα σκοπεύουν να έρθουν...
Δημήτρη, αν κάποιος δε κάνει εγγραφή και έρθει τελευταία στιγμή με το σκηνάκι του, θα υπάρχει πρόβλημα?
Registration - pre-register and pay and save €10!
Register and PAY before June 1, 2012, admission is only €20
Register and PAY between June 1 and July 1, admission is €25.
At the door, IF space is available, admission is €30 for all four days.
Friday ONLY €12 at the door.
Saturday ONLY €12 at the door.
Είναι καποια ευρώ παραπάνω για όσους έρθουν τελευταία στιγμη...Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι αυτό του φαγητού...Δεν μιλώ για 5 10 άτομα, άλλα αν ξαφνικά έρθουν 15+ τελευταία στιγμη, θα έχουμε θέμα..Βεβαία έχει προνοήσει ο Δημήτρης που ασχολείται με το θέμα του φαγητού και θα είναι σε επιφυλακή κάποιες τοπικές ταβέρνες για να φέρουν φαγητό...