Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Antilocks significantly reduce motorcycle crashes.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ όμως μηχανάκια, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο, το να μην έχουν ABS (στις μέρες μας που η τεχνολογία έχει ωριμάσει αρκετά) είναι απαράδεκτο. Επιπλέον η υποχρεωτική (άρα και μαζική) εφαρμογή του θα ρίξει πολύ και το κόστος.
    θα ήθελα, τουλάχιστον στα "super sport", να υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησής του. αλλιώς δεν θα το έπαιρνα. θα έπαιρνα δηλαδή SS για να εξελιχθώ σαν οδηγός, να αποκτήσω (αν τα καταφέρω) τον απόλυτο έλεγχο, να οδηγήσω «αγωνιστικά» σε πίστα. όχι δηλαδή για τους λόγους που παίρνουν οι περισσότεροι. επειδή θα κυκλοφορεί και στον δρόμο είναι καλό έως απαραίτητο να διαθέτει ABS, αλλά εξίσου απαραίτητο θα ήταν το κουμπάκι "off" στα «ειδικά» μηχανάκια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Αν ήταν ικανότητα τότε δε θα σα πειράζει να το ξανακάνεις,σωστά;
    Σε κόβω να μη θες να το ξαναζήσεις...
    σωστά, αλλά μιας και δεν διαθέτω ABS, παίζει να το ξαναζήσω!

από την άλλη, σκέφτομαι όλα τα ατυχήματα που έχω πάθει ή που έχω σώσει.. όπως μερικά που ανέφερα. στα περισσότερα από αυτά δεν θα με «έσωζε» το ABS και, αν δεν κάνω λάθος, θα είχα στουκάρει αντί πέσει πριν στουκάρει. με λιγότερα χιλιόμετρα μέν, αλλά στούκα ίσον στούκα και χύμα ίσον χύμα.

όμως για κάποιον που έχει μάθει να γραπώνει τα φρένα στον πανικό, το να οδηγήσει μηχανάκι χωρίς ABS και χωρίς να έχει κάνει αρκετή «προπόνηση» σε αυτό, ισοδυναμεί με αυτοκτονία. έτερον εκάτερον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    είπα πάρε αυτοκίνητο ;...είπα μηχανή με ABS κ έχεις ασφάλεια στο απότομο φρεναρισμα ΚΑΙ στο βρεγμένο !
    επειδή κι εγώ είπα..

ότι η μηχανή μου δεν έχει ABS και δεν σκοπεύω να πάρω άλλη για τον λόγο αυτό.

ΟΚ, άμα γεράσω και θέλω άλλου είδους μηχανή πια, θα φροντίσω οι επιλογές μου να είναι όλες ABSάτες.

όμως τώρα ελπίζω να μου επιτρέπεις να κυκλοφορώ με το μηχανάκι μου κι ας κάνω τον ταρζάν που και που.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    σωστά, αλλά μιας και δεν διαθέτω ABS, παίζει να το ξαναζήσω!

από την άλλη, σκέφτομαι όλα τα ατυχήματα που έχω πάθει ή που έχω σώσει.. όπως μερικά που ανέφερα. στα περισσότερα από αυτά δεν θα με «έσωζε» το ABS και, αν δεν κάνω λάθος, θα είχα στουκάρει αντί πέσει πριν στουκάρει. με λιγότερα χιλιόμετρα μέν, αλλά στούκα ίσον στούκα και χύμα ίσον χύμα.

όμως για κάποιον που έχει μάθει να γραπώνει τα φρένα στον πανικό, το να οδηγήσει μηχανάκι χωρίς ABS και χωρίς να έχει κάνει αρκετή «προπόνηση» σε αυτό, ισοδυναμεί με αυτοκτονία. έτερον εκάτερον..
    Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αυτά που λες είναι εικασίες.Με "θα" και αν δε γίνεται τίποτα.
    Που ξέρεις ότι ΔΕ θα σ' έσωζε το ABS;Μπορείς να επαναλάβεις το συμβάν(φτου φτου πάντα όρθιος);
    Δε μπορείς,άρα δε μπορείς να υποστηρίξεις κάτι τέτοιο.
    Όσο και να μη το παραδέχονται κάποιοι,το ABS φρενάρει καλύτερα και απ'τον καλύτερο αναβάτη σε δημόσιο δρόμο,ένα σωρό δοκιμές το'χουν αποδείξει.

Εξέλιξη κύριοι,αλλιώς ακόμα θ'αλλάζαμε το αβάνς με μοχλό στο τιμόνι!
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 30/04/2012 στις 23:08.

στο δρομο abs δε το συζητω,
    στην πιστα πρεπει να εισαι πολυ γληγορος για να σε "κόβει" ενα εξελιγμενο abs.

ολα καλα με τα skills αλλα κακα τα ψεματα, οταν φρεναρεις με abs το βρακακι μας ειναι λιγοτερο λερωμενο απο οτι χωρις...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αυτά που λες είναι εικασίες.Με "θα" και αν δε γίνεται τίποτα.
    Που ξέρεις ότι ΔΕ θα σ' έσωζε το ABS;Μπορείς να επαναλάβεις το συμβάν(φτου φτου πάντα όρθιος);
    Δε μπορείς,άρα δε μπορείς να υποστηρίξεις κάτι τέτοιο.
    το ότι είναι εικασίες το διευκρίνισα. τα γεγονότα όμως έγιναν όπως έγιναν. ξέρω ακριβώς πως έγιναν και γιατί και δεν μπορώ να τα αλλάξω.. μπορώ μόνο να τα σκεφτώ για να καταλάβω και να ξέρω κάτι παραπάνω την επόμενη φορά. όπως είναι και μερικά που αν είχα abs, θα σταματούσα χωρίς να ακουμπήσω, ενώ στούκαρα γλυστρώντας. αυτά όμως δεν τα ανέφερα, ανέφερα τα άλλα, που δεν μπορώ να τα αποδείξω κιόλας καθώς δεν υπάρχει βίντεο και απλά μένει αυτό που λέω να είναι αλήθεια και να το θυμάμαι ακριβώς. οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστηρίξω ακριβώς, αλλά κι εσύ το ίδιο απ'την άλλη. κανέναν δεν θέλω να πείσω, αφού όπως κατάλαβα μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά και ζω από καθαρή κωλοφαρδία. άρα μπορώ και να ελπίζω

Όσο και να μη το παραδέχονται κάποιοι,το ABS φρενάρει καλύτερα και απ'τον καλύτερο αναβάτη σε δημόσιο δρόμο,ένα σωρό δοκιμές το'χουν αποδείξει.
    δεν είμαι από τους κάποιοι που δεν το παραδέχονται, εννοείται ότι το κουπιούτερ πατάει το φρένο με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από εμένα και εγώ δεν μπορώ με την καμία. από την άλλη αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να το μπλοκάρει, αλλά εγώ μπορώ.

Εξέλιξη κύριοι,αλλιώς ακόμα θ'αλλάζαμε το αβάνς με μοχλό στο τιμόνι!
    εξέλιξη ξεξέλιξη, εγώ apple δεν παίρνω, πάρτε εσείς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    εξέλιξη ξεξέλιξη, εγώ apple δεν παίρνω, πάρτε εσείς
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Unknown.jpeg 
Προβολές:	58 
Μέγεθος:	1,5 KB 
ID:	256454

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πόσο βαρυ ειναι το ABS?
    2.5 κιλα είναι στο BMW S1000RR.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ένα (καλό) χεσ**ο δηλαδή :P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Ένα (καλό) χεσ**ο δηλαδή :P
    αν εχεις να χεσ**ς ενα μηνα μπορει...

δεν ειναι απλα ενα καλο χεσ**ο , ειναι το χεσ**ο του αιωνα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Motorcycles most likely to be crashed or stolen
    από idi στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 20:19
  2. Amateur video of Kato crash
    από DEMINIO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2004, 21:38
  3. Rider Sainct killed in Egypt crash