Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Τι τελικη εχετε δει με το δικο σας 950??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αν βάλεις τον αριθμό πλαισίου σε VIN analyzers όπως αυτόν εδώ πχ http://www.motoverse.com/tools/vin/ktm.asp θα σου πει πότε κατασκευάστηκε
    τωρα με εστειλες!(το δικο μου ειναι 03 οποτε no proplem)αλλα καλο ειναι να γνωριζω μερικα πραγματα πανω σε αυτο γιατι υπαρχουν πολλοι εξυπνακηδες που σου λενε οτι κουταμαρες μπορεις να φανταστεις,το παρατηρησα πριν κανω την τελευταια αγορα

το 950 εβγαινε παραλληλα με το 990 το 06,
    απο το 07 και μετα μονο το 990

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Τελικα ανακαλυπτω οτι ειμαστε αρκετοι ΚΤΜ-αδες........αρκετοι με πολλες γνωσεις των μοτοσακων.........κ αρκετοι νεοφερμενοι, με αρκετες αποριες!!! Μηπως να κανονισουμε κ εναν καφε απο κοντα?? Ποιοι θα ειναι στην ετησια αυριο?
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

[QUOTE=miltiadis950s;2190090]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    Ναι ισχυει οτι τα πρωτα 950 ηταν οντως πιο δυνατα, πιο αποτομα, πιο hardcore, πιο τσαμπουκαλεμενα, πιο "αντρικα", αλλα λογω του ετοιμαζανε τα επερχομενα 990, τα πρωτα τσεκαρισματα πεχτηκαν πανω στα μοτερ των τελευταιων 950 με αρ.πλ. 5Μ!!!! Ηταν πιο ηπια, πιο διαχειρίσιμα, πιο οδηγησιμα......

crfouras για εξηγησε μου το ρε φιλε λιγο αυτο,πρωτα εννοεις μονο τα 2003 μοντελα?η και τα 2004?2005 ειναι αυτα με αρ.πλ.5Μ δλδ?εαν δε κανω λαθος δεν υπαρχουν 950 του 2006 μοντελα αλλα stock που ταξινομηθηκαν τοτε ετσι?το 2006 βγηκαν τα πρωτα 990 σωστα?ασε που εχω ακουσει και κατι φημες οτι τα 2005 ειναι τα καλυτερα
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Και το 06 βγαιναν 950 μεχρι που αργοτερα μεσα στη χρονια αντικατασταθηκαν απο τα 990. Το οτι τα 05 950 ειναι τα καλλιτερα 950 δεν εχει να κανει με την ισχυ, αλλα με καποιες βελτιωσεις εδω κι εκει σε σχεση με τα προηγουμενα.
    Το αυτο.....thanx DrBig

εχεις δικιο......sorry

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Γεια σου φίλε.
    Χαθήκαμε λίγο αλλά πιστεύω να ευχαριστιέσαι το εργαλείο, μετά τις βελτιώσεις σου.
    Το μεγαλύτερο τελίκιασμα που θυμάμαι, ήταν μετά το service των 15.000 Km και "στρωμένο" (δεύτερο) ζευγάρι Scorpio, στην Εγνατία οδό, όπου έπιασε τα 230+ Km/h, κοντερίσια πάντα.
    Γενικά, τα 210-220, τα είχε σχετικά εύκολα, έστω και με συνεπιβάτη.
    Πάντως για τα πραγματικά Km/h, παίζει η απόκλιση σε περ. 5% στα 100 Km/h, συγκρινόμενο με Garmin.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    μια που το συζητάτε πάντως μια κάποια εποχή πέρασε απο τα χέρια μου ένα GS1200 και απο 2ερες που ανοίγαμε με KTM950 πηγαίνανε μέχρι την τελική του KTM ακριβώς τα ίδια, μετά η μπέμπα έφευγε γιατι είχε λίγο μεγαλύτερη τελική.

btw το GS κατέβαζε όλο το κοντέρ κάτω . . . . . αλλά δεν ήταν για χόρταση γιατι ανέβαζε ''πυρετό'' τρελά μετά

ο χαρά αυτών των μηχανών πάντως δεν ειναι στα ποσα km πιάνουν ή πόσο γρήγορα αλλά στα μέρη που μπορούν να σε πάνε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Greg_950 S Προβολή μηνύματος
    Γεια σου φίλε.
    Χαθήκαμε λίγο αλλά πιστεύω να ευχαριστιέσαι το εργαλείο, μετά τις βελτιώσεις σου.
    Το μεγαλύτερο τελίκιασμα που θυμάμαι, ήταν μετά το service των 15.000 Km και "στρωμένο" (δεύτερο) ζευγάρι Scorpio, στην Εγνατία οδό, όπου έπιασε τα 230+ Km/h, κοντερίσια πάντα.
    Γενικά, τα 210-220, τα είχε σχετικά εύκολα, έστω και με συνεπιβάτη.
    Πάντως για τα πραγματικά Km/h, παίζει η απόκλιση σε περ. 5% στα 100 Km/h, συγκρινόμενο με Garmin.
    Ελα ρε Γρηγορη, ναι το εργαλειο εχει μπει σε διαδικασια -καιριων φυσικα- αναβαθμισεων κ διαφορες περιφεριακες αναβαθμισεις, αλλα οπως παντα..........μετα απο καποιες επεμβασεις, ξερεις ειναι που σε πιανει η αμφιβολια κ η απορια, αν τελικα αξιζε, τι κερδισα τι εχασα.......κτλ κτλ. Αισθητικα παντως ατοιμαζεται τωρα η μεταμορφωση αλα red bull.......θα σου στειλω φωτο!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Ας μείνουμε στο θέμα please...
    εχεις δικιο......sorry
    Ειμαι κατοχος ενος Adv 950 S και μετα απο τοποθετηση ολοσωμης εξάτμισης, ρυθμισμα καρπυρατερ, κατι γραναζια απο 17 δοντια σε 16 & τουμπαλιν, εχω χασει λιγο την μπαλα !!! Γνωριζω ηδη οτι τα S ειναι κανα 5 χλμ πιο κατω σε τελικη -οπως ειχε γραφτει κ στον ειδικο τυπο ηδη απο το 2003- εν σύγκρισή με τα "χαμηλα" Adv. Το θεμα μου ειναι τι τελικη βλεπουν τα μαμα 950, τα ακραποβιτσιασμενα, τα ρυθμισμενα κ παει λεγοντας...........
    Εσυ τελικα εχεις δει 200 ποσα?????..........κ μην πεταχτει κανεις κ καλα κ πει τι σε νοιαζει η τελικη σε αυτο το μηχανακι κ αλλες τετοιες κωλ&($%ιες......
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tigas Προβολή μηνύματος
    μια που το συζητάτε πάντως μια κάποια εποχή πέρασε απο τα χέρια μου ένα GS1200 και απο 2ερες που ανοίγαμε με KTM950 πηγαίνανε μέχρι την τελική του KTM ακριβώς τα ίδια, μετά η μπέμπα έφευγε γιατι είχε λίγο μεγαλύτερη τελική.

btw το GS κατέβαζε όλο το κοντέρ κάτω . . . . . αλλά δεν ήταν για χόρταση γιατι ανέβαζε ''πυρετό'' τρελά μετά

ο χαρά αυτών των μηχανών πάντως δεν ειναι στα ποσα km πιάνουν ή πόσο γρήγορα αλλά στα μέρη που μπορούν να σε πάνε
    Ας μεινουμε στο θεμα μας..........κ ας ανοιξει αλλου αλλο thread για ελικες κ ελικοφτερα...........ευχαριστω...........

...Παραλολουθώ ,αλλά μέχρι να τελικιάσω δεν έχω άποψη .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    ...Παραλολουθώ ,αλλά μέχρι να τελικιάσω δεν έχω άποψη .
    Me 2!

Στο GPS έχω δεί καταγεγραμένη 215 αλλα στο κοντέρ δεν έχω ιδέα τι έγραφε εκείνη την ώρα.
    990 με ταπωμένες ακράπες
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2009, 20:17
  4. Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 08:47
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 11:32

Κανόνες δημοσιεύσεων