Σελίδα 4 από 21 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 311

Θέμα: Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

Banned
    Στο χαος των ανοητων απαντησεων να θυμισω οτι υπαρχουν δυο μικρα και αθωα παιδακια που δινουν μαχη για την ζωη...

διχως να φταινε
    διχως να τα ρωτησε κανεις
    διχως να καταλαβαν το γιατι
    διχως φιλοσοφια
    αλλα με πολυ συναισθημα....

και στον αντιποδα δυο γονεις που βλεπουν την ζωη και τους κοπους τους να βυθιζονται μαζι με την ζωη του -οδηγου- παιδιου τους.

Λιγη λεπτοτητα ρε παιδια....
    λιγη ανθρωπια...

λιγη ΛΟΓΙΚΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Εμένα αυτό που μου έμεινε από την ιστορία βλέποντάς την από την "σιγουριά" του ότι δεν μου έτυχε είναι ο τραυματισμός δύο μικρών παιδιών και της μητέρας τους. Για τον μοτοσυκλετιστή δεν έχω τίποτα να πώ, φρόντισε και καταστράφηκε με το δικό του τρόπο και μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα μπορεί να πληρώσει, μπορεί όμως και να γλιτώσει. Αλλά και πάλι πιάνουμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος. Στην διαδρομή μέχρι το σπίτι μου είδα 10 τουλάχιστον παραβάσεις σηματοδοτών, παραβάσεις προτεραιότητας, παπάκια να πετάγονται από το πουθενά, ξεκράνωτοι, άνθρωποι να κυκλοφορούν και να είναι "αλλού", λόγω προβλημάτων ζέστης ή ότι άλλο. ΄

Εϋχομαι κάποτε να αλλάξει αυτό αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν πρόκειται, γι αυτό προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω την κατάσταση, πρώτα με το να είμαι νόμιμος εγώ και στη συνέχεια να προσπαθώ να γλυτώσω τους άλλους από τις δικές τους χαζομάρες που μπορεί να στοιχίσουν ζωές, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο ακόμη και αν στην τελική εγώ βγαίνω φταίχτης και χαμένος. Κακώς όμως μακρυγορώ εδώ.

Η ουσία του θέματος είναι οι τραυματισμένοι, όχι το ατύχημα, ούτε οι συνθήκες που έγινε, ούτε οι αιτίες που όλοι τις ξέρουμε και κάποιοι αν όχι όλοι έχουμε κάνουμε τις χαζομάρες μας, απλά δεν μας έκατσε η στραβή. Ελπίζω τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά να διαφύγουν τον κίνδυνο και να αναρρώσουν, αυτό είναι που προέχει.
    2 stroke Sport Touring

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    οχι Sniper , δεν αναφερομουν μονο σε σενα....
    Απλα μου κανει εντυπωση , οταν καποιοι ακουν ενα γεγονος του τυπου :
    "21χρονος χωρις διπλωμα , σακατεψε δυο 7 χρονα και την μανα τους"
    και με απολυτη ψυχραιμια αρχιζουν τις αναλυσεις.....
    ...ηταν σε πανικο
    ...φοβήθηκε
    ...χωρισε με την γκομενα
    κλπ...

Οντως , μπορει π.χ. να του μπηκε κατι στο ματι και να εχασε τον ελεγχο....αλλα η κοινη λογικη και οι πιθανοτητες μαλλον
    φωναζουν οτι ενα μ@λ@κισμενο , απλα ηθελε να ξεκαβλωσει και πηρε παραμαζωμα μια μανα και 2 παιδια...

Ευτυχως θα τον αναλαβει το Ναυτοδικειο....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Ααααααααααυτα ειναι!

ΧΩΡΙΣ διπλωμα και ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ασφαλεια!

Γκεκε? Οπως το ειπες!

Αυτο λοιπον φίλε sniper το λεω "εκ προ μελετης" και πες μου οτι θες!
    Ρε μλκ..

Άτυχος ήταν. Όπως ξάδερφός μου που του πήραν τα κλειδιά της μηχανής χωρίς να το πάρει χαμπάρι, κι ο τύπος σκοτώθηκε... και τρέχει χρόνια στα δικαστήρια ο ξάδερφος..

Ο πρώτος είναι που οδηγεί χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια; Δλδ αν είχε δίπλωμα κι ασφάλεια θα άλλαζε το αποτέλεσμα;

Απλά τώρα δεν τον καλύπτει καμία ασφάλεια.. Θα παει στο Ναυτοδικείο, θα την φάει για τα ποινικά (και διοικητικά, τα του Στρατιωτικού Κώδικα), θα φάει καθαίρεση και φυλακή, θα γίνουν και αστικά κι αντίο ζωή..

Τι άλλο θες; Να τον πυροβολήσουμε;

Σου ξαναλέω, πρόσεχε τι λες, δεν κάνει να λες πολλά..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από the who Προβολή μηνύματος
    ...
    Μονο αηδια μου προκαλουν τετοιοι τυποι.
    Και μένα αλλά τι πρέπει να γίνει; Να του κόψουμε το ένα πόδι;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Το λινκ περιλαμβάνει φωτογραφία από ατύχημα με ότι αυτό συνεπάγεται και που μπορεί να ενοχλεί.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/208444.html
    Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 12/07/2012 στις 15:44.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Και μένα αλλά τι πρέπει να γίνει; Να του κόψουμε το ένα πόδι;

Να μην τον δικαιολογουμε οπως πολυ σωστα ειπε o PortisHead.Ειναι γεματος ο τοπος απο τετοια κωλοπαιδα κι αυτο δειχνει πολλα πραγματα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος

Γιατι ανεβασες τη φωτο?Βοηθαει καπου να βλεπουμε αιματα κλπ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ρε μλκ..

Άτυχος ήταν. Όπως ξάδερφός μου που του πήραν τα κλειδιά της μηχανής χωρίς να το πάρει χαμπάρι, κι ο τύπος σκοτώθηκε... και τρέχει χρόνια στα δικαστήρια ο ξάδερφος..

Ο πρώτος είναι που οδηγεί χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια; Δλδ αν είχε δίπλωμα κι ασφάλεια θα άλλαζε το αποτέλεσμα;

Απλά τώρα δεν τον καλύπτει καμία ασφάλεια.. Θα παει στο Ναυτοδικείο, θα την φάει για τα ποινικά (και διοικητικά, τα του Στρατιωτικού Κώδικα), θα φάει καθαίρεση και φυλακή, θα γίνουν και αστικά κι αντίο ζωή..

Τι άλλο θες; Να τον πυροβολήσουμε;

Σου ξαναλέω, πρόσεχε τι λες, δεν κάνει να λες πολλά..

ΑΤΥΧΟΣ οπως μπορει να σταθει και ο καθενας μας!

ΟΜΩΣ.... ΟΜΩΣ και αν θες καταλαβε το!

Ειχε και τη σιγουρια που του προσφερει το αξιωμα του και απο δω παν κι αλλοι!

ΔΕΝ ειπα να τον πυροβολισουν αν κι εσυ/εγω θα το εκανες, (που λεει ο λογος) μη τα ξαναλεμε!

Γιατι δεν κανει να λεω πολλα? τι λεω δλδ?

Ναι, δε θα θελα να ημουν στη θεση του! Δε θελω να μου τυχει να βρεθω σε μια τετοια θεση!

...και δε θελω να τον "σαπισω" τωρα, κατοπιν εορτης, στο ξυλο! ΑΝ ομως ειχα τη δυνατοτητα καθε φορα που βλεπω μαλακια στο δρομο να το κανω... στον καθε πιτσιρικα, 40αρη, 50αρη, ταριφα, μοτοσυκλετιστη... που παρανομει, ναι, θα του εκοβα το κωλο!

Ο ΜΟΝΟΣ ισως λόγος που θα ηθελα να ειμαι μπατσος με παντελονια, @ρχιδια και να "τιμώ" τη στολη μου!

Αν είναι η φωτό από το σημείο, βλέπουμε ότι δεν εχει διάβαση.

βοηθάει στο να αντιληφθούμε οτι η μλκία πληρώνεται με αίμα.

έχεις δει ποτέ σου τα σποτάκια σχετικά με οδηγική ασφάλεια που παίζουν σε ευρωπαϊκές χώρες? με ρεαλιστικότατες αναπαραστάσεις για τις συνέπειες κακής οδηγικής συμπεριφοράς?

αν η εικόνα σου φαίνεται σκληρή τότε μάλλον κλείνεις τα μάτια σε οτιδήποτε άσχημο γίνεται γύρω σου. και το να κλείνεις τα μάτια συνεισφέρει στο να έχεις άγνοια κινδύνου και ώριμης συμπεριφοράς απέναντι στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

σιγά σιγά πάντως το προφίλ ολοκληρώνεται.

μόνιμος υπαξιωματικός στο υπουργείο άμυνας
    χτύπησε ποδηλάτη και το μπ@ύλο
    παραβίασε 2 κόκκινα
    χτύπησε 3άτομα (γυναίκα με παιδιά συγκεκριμένα και όχι κάναν ''ντουλάπα'' χρυσαυγίτη)
    και εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε (γιατί δεν είχε δίπλωμα και ασφάλεια)

όταν θα καταλάβουμε οτι το να πιάνεις τιμόνι έχει ευθύνες που κοστίζουν ζωές συνανθρώπων μας, και κατανοήσουμε οτι οι δημόσιοι δρόμοι είναι για ΟΛΟΥΣ και όχι παιδική χαρά ή πίστα που και να έρθει τούμπα, έχει μπόλικες δικλείδες ασφαλείας......

τότε θα έχουμε στον ήλιο μοίρα....προς το παρόν έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    βγηκε τωρα και αυτο στην φορα :

Συνελήφθη, δεν παραδόθηκε ...

Χοντρό παρασκήνιο έχει παιχτεί από το πρωί με το τραγικό ατύχημα στην Πατησίων στο οποίο δύο παιδάκια τραυματίστηκαν βαρύτατα από ασυνείδητο μοτοσικλετιστή. Αρχικά διέρρευσε από αστυνομικές πηγές ότι... ο 21χρονος υπαξιωματικός του Ναυτικού που υπηρετεί στις ειδικές μονάδες υποβρυχίων καταστροφών, παραδόθηκε από μόνος του στην Αστυνομία.

Μετά από ρεπορτάζ,αποδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν παραδόθηκε αλλά προσπαθούσε να διαφύγει και με συντονισμένο τρόπο επεχείρησαν και τον συνέλαβαν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. Πρόκειται για πολύ σοβαρό στοιχείο της υπόθεσης καθώς τα δύο παιδάκια χαροπαλεύουν και η μάνα τους έχει τραυματιστεί επίσης.
    parapolitika.gr

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Αν είναι η φωτό από το σημείο, βλέπουμε ότι δεν εχει διάβαση.
    νομίζω αντιλαμβάνεσαι οτι δε στέκει αυτό που λες.....η διάβαση μπορεί να βρίσκεται πίσω από το ασθενοφόρο και να την καλύπτει ο κόσμος....εκτός αν περιμένεις η μηχανή αφού χτυπήσει τον πεζό θα μείνει κοκκαλωμένη στο σημείο της επαφής και δε θα πάει 5-10μέτρα προς το μέρος που κοιτάζει στα κάγκελα.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    βοηθάει στο να αντιληφθούμε οτι η μλκία πληρώνεται με αίμα.

έχεις δει ποτέ σου τα σποτάκια σχετικά με οδηγική ασφάλεια που παίζουν σε ευρωπαϊκές χώρες? με ρεαλιστικότατες αναπαραστάσεις για τις συνέπειες κακής οδηγικής συμπεριφοράς?
    Θελεις την ετυμολογια ή το κατανοείς μονος σου?

[QUOTE=George_Sp;2214254]βοηθάει στο να αντιληφθούμε οτι η μλκία πληρώνεται με αίμα.

αν η εικόνα σου φαίνεται σκληρή τότε μάλλον κλείνεις τα μάτια σε οτιδήποτε άσχημο γίνεται γύρω σου. και το να κλείνεις τα μάτια συνεισφέρει στο να έχεις άγνοια κινδύνου και ώριμης συμπεριφοράς απέναντι στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Ποσο καλα με ξερεις τελικα.Τη φωτο σου περιμενα μετα τοσα χρονια στους δρομους για να καταλαβω οτι η μαλακια πληρωνεται με αιμα.
    Εμενα παλι αυτο με τη φωτο μου θυμιζει τους μαλακες που εχει γινει ατυχημα κι αντι να βοηθησουν περνανε με 2 χλμ για να χορτασουν αιμα.

Σελίδα 4 από 21 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 12:45
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  4. Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
    από DrIoannis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59