Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 97

Θέμα: GSX600F ερωτηση->βοηθεια ασχετος :D

Μέλος Το avatar του/της aspirini
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    katalava pai to mixanaki to kakomiro
    μην μου γαμας κ αλλο την ψυχολογια ....αρκετα τραβηξα ρειι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    εχω μίζα απο το μηχανακι σου, έχω βασικά ολόκληρη μοτο για ανταλλακτικά αν ενδιαφέρεσαι.
    αργησες λιγακι φιλε κατανα...φοραω ηδη μια μιζα μεσω e-bay...τωρα εχω αλλα προβληματα με τα καρμπς.αν θυμαμαι καλα ομως το δικο σου κατανα ηταν παλαιοτερο απο μενα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aspirini Προβολή μηνύματος
    αργησες λιγακι φιλε κατανα...φοραω ηδη μια μιζα μεσω e-bay...τωρα εχω αλλα προβληματα με τα καρμπς.αν θυμαμαι καλα ομως το δικο σου κατανα ηταν παλαιοτερο απο μενα .
    οκ, ο άφρο (εγω ο ίδιος) κατατοπιστικότατος πάντως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    οκ, ο άφρο (εγω ο ίδιος) κατατοπιστικότατος πάντως.
    κοιταξε επειδη εγω εχω μαυρα μεσανυχτα απο μηχανολογια δεν καταλαβα τι εννοει ομως!
    τι να κανω ο ερμος στα καραβια πηγα καποτε για καπετανιος κ οχι μηχανικος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    μεσω του μηχανικου/φιλου που ασχολειται μονο με παπιες κ σκουτερ εκλεισα ραντεβου για αυριο στον μηχανικο οπου για να μου κανει γρηγορα την δουλεια μου ειπε να βγαλω μονος τα καρμπς και να τα παω σκετα εκει...αυτος λεει θα τα λυσει θα τα βαλει σε ενα φαρμακο και θα τα αφησει 24 ωρες και μετα θα ειμαι ετοιμος
    ετσι γινεται η δουλεια ??
    επισης πρεπει να προσεξω τπτ οταν αφαιρεσω τα καρμπς? τιποτα βιδες ελατηρια να πεταχτουν ? οποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχουμενη ευχαριστω
    κατι σαν τα ρεβυθια ενα πραγμα.τα αφηνεις στο νερο ολο το βραδυ να φουσκωσουν....
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

κοιταξε επειδη εγω εχω μαυρα μεσανυχτα απο μηχανολογια δεν καταλαβα τι εννοει ομως!
    Παρ' ολα αυτα, θες να λυσεις μονος σου καρμπυρατερ...

Τι να πώ, καποιοι τραβατε πανω σας τα προβληματα σαν τις μυγες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Παρ' ολα αυτα, θες να λυσεις μονος σου καρμπυρατερ...

Τι να πώ, καποιοι τραβατε πανω σας τα προβληματα σαν τις μυγες
    επιτυχια!!!εβγαλα τα καρμπς σε μιση ωριτσα και τα πηγα στον μηχανικο.μου ειπε μεχρι το απογευμα θα ξερει ποσο θα πρεπει να μεινουν στο φαρμακο μπλα μπλα μεχρι αυριο ανευ απροοπτων θα ειμαι ετοιμος!! το μονο που με φοβιζει ειναι η σκεψη των σκισμενων μεμβρανων..

συν των αλλων ποια μαρκα συστηνεται να βαλω για λαδια?και ποσο περιπου κοστιζουν..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αυτό που δεν μας λες, εκτός της εμβαπτίσεως εις το μαγικόν υγρόν, είναι αν ο μάστορας θα ΡΥΘΜΙΣΕΙ και καρμπυρατέρ...??

Υ.Γ.
    Για τον συγχρονισμό αυτών, μετα την επιτυχή - ευελπιζόμεθα - επανατοποθέτηση θα μιλήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν μας λες, εκτός της εμβαπτίσεως εις το μαγικόν υγρόν, είναι αν ο μάστορας θα ΡΥΘΜΙΣΕΙ και καρμπυρατέρ...??

Υ.Γ.
    Για τον συγχρονισμό αυτών, μετα την επιτυχή - ευελπιζόμεθα - επανατοποθέτηση θα μιλήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα...
    υποθέτω οτι δεν θα θέλουν ρύθμισμα καθώς ο μάστορας είναι απόγονος του Πανοραμίξ και τα βύθισε στο μαγικό φίλτρο
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Φάρμακο στα καρμπς, βενζινόλαδο στο κάρτερ, κάτι δεν πάει καλά και με την μοτοσικλέτα και με τον μάστορα που επέλεξες.

Τα καρμπιρατερ δεν τα καθαρίζουμε εξωτερικά. Τα λύνουμε και τα καθαρίζουμε σχολαστικά με σπρεϊ καθαρισμού και ελέγχουμε και τις μεμβράνες για σχισίματα. Τέλος, αφού γίνει ο καθαρισμός, η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση ακολουθεί η ρύθμισή τους, εκτός βέβαια εάν βαριέται ο μάστορας...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    κατι σαν τα ρεβυθια ενα πραγμα.τα αφηνεις στο νερο ολο το βραδυ να φουσκωσουν....

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

Υ.Γ.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    υποθέτω οτι δεν θα θέλουν ρύθμισμα καθώς ο μάστορας είναι απόγονος του Πανοραμίξ και τα βύθισε στο μαγικό φίλτρο
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Φάρμακο στα καρμπς, βενζινόλαδο στο κάρτερ, κάτι δεν πάει καλά και με την μοτοσικλέτα και με τον μάστορα που επέλεξες.

Τα καρμπιρατερ δεν τα καθαρίζουμε εξωτερικά. Τα λύνουμε και τα καθαρίζουμε σχολαστικά με σπρεϊ καθαρισμού και ελέγχουμε και τις μεμβράνες για σχισίματα. Τέλος, αφού γίνει ο καθαρισμός, η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση ακολουθεί η ρύθμισή τους, εκτός βέβαια εάν βαριέται ο μάστορας...
    Για να απαντησω και στους 3..το θεμα εχει ως εξης..ο μαστορας/φιλος μου κανονισε να μου κανει δουλεια ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ για μηχανες..ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ εχει μεσα 3 μηχανες ανοιχτες και ειπε λοιπον : "αν θες να τελιωνεις γρηγορα βγαλε και φερε μου τα καρμπς .αν μου φερεις την μηχανη δεν ξερω ποτε θα πιαστω.."
    εγω λοιπον εβγαλα τα καρμπς και τα πηγα, αυτος τωρα θα τα λυσει θα δει την κατασταση και θα τα βαλει στο φαρμακο που λεει,εαν δεν χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο αυριο θα τα δεσει κ ολας..τα περνω τα φερνω σπιτι τα κουμπωνω επανω και μετα παω με την μηχανη εκει να γινει οποιαδηποτε ρυθμισει χρειαστει.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    επιτυχια!!!εβγαλα τα καρμπς σε μιση ωριτσα και τα πηγα στον μηχανικο.μου ειπε μεχρι το απογευμα θα ξερει ποσο θα πρεπει να μεινουν στο φαρμακο μπλα μπλα μεχρι αυριο ανευ απροοπτων θα ειμαι ετοιμος!! το μονο που με φοβιζει ειναι η σκεψη των σκισμενων μεμβρανων..

συν των αλλων ποια μαρκα συστηνεται να βαλω για λαδια?και ποσο περιπου κοστιζουν..
    και ακόμα σε αυτόν πας;;;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, από αυτά που μας λες τα καρμπιρατέρ σου δεν θα ανοιχτούν και θα καθαριστούν εξωτερικά με σπρέϊ/αέρα.

Τώρα για λάδι σου προτείνω ημισυνθετικά Torco ή Belray στο ιξώδες που συστήνει ο κατασκευαστής και αλλαγή κάθε 5000 χλμ. Η BelRay ξέρω ότι προτείνει στο site της το ανάλογο λάδι για κάθε μοτοσικλέτα. Σίγουρα το ίδιο θα κάνουν και άλλες εταιρείες.
    Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 05/09/2012 στις 12:27.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    .τα περνω τα φερνω σπιτι τα κουμπωνω επανω και μετα παω με την μηχανη εκει να γινει οποιαδηποτε ρυθμισει χρειαστει.
    Δεν ξέρω ποιο ringtone έχεις αλλά άλλαξέ το αμέσως με το "Too good to be true"...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokar
    δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά του έχετε κανει την ψυχολογία χάλια.....
    αφήστε τον άνθρωπο να δει ο ίδιος τα αποτελέσματα της "επισκευής-καθάρισμα" που θα του κάνει ο "μάστορας"
    και θα δει μονος του........ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ !!!!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια-Ασχετος
    από antonio30 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2009, 15:22
  2. Ασχετος = θελω βοηθεια!!!
    από geogreekmotoman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 14:47
  3. Κι Αλλη Βοηθεια .......ερωτηση....!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM