επιτυχια!!!εβγαλα τα καρμπς σε μιση ωριτσα και τα πηγα στον μηχανικο.μου ειπε μεχρι το απογευμα θα ξερει ποσο θα πρεπει να μεινουν στο φαρμακο μπλα μπλα μεχρι αυριο ανευ απροοπτων θα ειμαι ετοιμος!! το μονο που με φοβιζει ειναι η σκεψη των σκισμενων μεμβρανων..
συν των αλλων ποια μαρκα συστηνεται να βαλω για λαδια?και ποσο περιπου κοστιζουν..
Αυτό που δεν μας λες, εκτός της εμβαπτίσεως εις το μαγικόν υγρόν, είναι αν ο μάστορας θα ΡΥΘΜΙΣΕΙ και καρμπυρατέρ...??
Υ.Γ.
Για τον συγχρονισμό αυτών, μετα την επιτυχή - ευελπιζόμεθα - επανατοποθέτηση θα μιλήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Φάρμακο στα καρμπς, βενζινόλαδο στο κάρτερ, κάτι δεν πάει καλά και με την μοτοσικλέτα και με τον μάστορα που επέλεξες.
Τα καρμπιρατερ δεν τα καθαρίζουμε εξωτερικά. Τα λύνουμε και τα καθαρίζουμε σχολαστικά με σπρεϊ καθαρισμού και ελέγχουμε και τις μεμβράνες για σχισίματα. Τέλος, αφού γίνει ο καθαρισμός, η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση ακολουθεί η ρύθμισή τους, εκτός βέβαια εάν βαριέται ο μάστορας...
Για να απαντησω και στους 3..το θεμα εχει ως εξης..ο μαστορας/φιλος μου κανονισε να μου κανει δουλεια ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ για μηχανες..ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ εχει μεσα 3 μηχανες ανοιχτες και ειπε λοιπον : "αν θες να τελιωνεις γρηγορα βγαλε και φερε μου τα καρμπς .αν μου φερεις την μηχανη δεν ξερω ποτε θα πιαστω.."
εγω λοιπον εβγαλα τα καρμπς και τα πηγα, αυτος τωρα θα τα λυσει θα δει την κατασταση και θα τα βαλει στο φαρμακο που λεει,εαν δεν χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο αυριο θα τα δεσει κ ολας..τα περνω τα φερνω σπιτι τα κουμπωνω επανω και μετα παω με την μηχανη εκει να γινει οποιαδηποτε ρυθμισει χρειαστει.
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, από αυτά που μας λες τα καρμπιρατέρ σου δεν θα ανοιχτούν και θα καθαριστούν εξωτερικά με σπρέϊ/αέρα.
Τώρα για λάδι σου προτείνω ημισυνθετικά Torco ή Belray στο ιξώδες που συστήνει ο κατασκευαστής και αλλαγή κάθε 5000 χλμ. Η BelRay ξέρω ότι προτείνει στο site της το ανάλογο λάδι για κάθε μοτοσικλέτα. Σίγουρα το ίδιο θα κάνουν και άλλες εταιρείες.
Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 05/09/2012 στις 12:27.
δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά του έχετε κανει την ψυχολογία χάλια.....
αφήστε τον άνθρωπο να δει ο ίδιος τα αποτελέσματα της "επισκευής-καθάρισμα" που θα του κάνει ο "μάστορας"
και θα δει μονος του........ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ !!!!![]()
D.I.Y Igniter : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130182
Mini Restoration : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129920