Φθηνα κινεζικα ξενον με τιποτα...θα ταλαιπωρηθεις χωρις λογο..υποψιν οτι θα πρεπει να βρεις μαδτορα που να κανει πατεντες για να μην τυφλωνεις τους σλλους οδηγους γιατι το βρισιδι που θα τρως καθε μερα σπο τους οδηγους ΙΧ θα παει συννεφο...ειναθι κριμα να κανεις δοκιμη και να ξοδευτεις αδικα χωρις λογο αφου δεν θσ μεινεις ευχαριστημενλς ενω εχεις ξοδευτει..
Οσο γισ τις ενισχυμενες 2 χρονια τις εβαζα, διαφορετικες μαρκες ες μου καηκαν σε συντομο χρονικο διαδτημσ ειναι και πσνσκριβες...ενα γκαπ γκουπ σε λακουβα ειναι ικανος λογος να σπαδει το ευιραστο συρμσ στη λσμπσ και εσυ να ψαχνρσαι στα σκοταδια..πολλακις παθων..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Δε φταινε οι λαμπες...
Το χρεπι σου φταιει....
Στο φερνα αποξω αποξω αλλα εσυ ηθελες να στο πω ευθεως.....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
ξενον χωρις ειδικα κατοπτρα ξεχνα το.θα φας πολυ φασκελο απο τους γκαβομενους και θα εχουν και δικιο..ασε μην πεσει και κανεις πανω σου,η διαχυση θα ειναι το σχημα και το μεγεθος απο το φαναρι σου και θα βλεπεις χειροτερα απο οτι πριν.
καλυτερα παρε "ενισχυμενες" που λενε τα παιδια απο πανω
το fjr που ειχα καποτε ειχε ξενον τα ειχε βαλει ο πρωην ιδιοκτητης.τα τεραστια φαναρια του εκαναν τετοια διαχυση που εβλεπα απο νυχτεριδες,λαγους,ταμπελες στον διπλα δρομο,τα παντα ολα εκτος απο τον δρομο μπροστα μου.φαγανε σουτ την επομενη μερα.εβαλα philips xtreme vision και ησυχασα.της ιδιες εχω και στο vfr που εχω τωρα.φοβερο φως
Τελευταία τροποποίηση από ionized; 14/10/2016 στις 15:01.
Lost on purpose..again
άδικος χρόνος χρήματα και κόπος λοιπόν. οκ με πείσατε δεν θα κάνω κάτι με χενον.
θέλω να βάλω μία ενισχιμένη όμως αλλά με Η4 45/40W γνωρίζει κανείς άν υπάρχει κάτι ? στο ιντερνετ με ψάξιμο μόνο για 55w βρίσκω που δεν κάνουν για εμένα
Τελικά οι ΚΤΜάδες τί λαμπτήρες επέλεξαν για το φανάρι;; Επίσης, τί διάρκεια ζωής έχουν; Άντε γιατί είμαστε κι άλλοι εδώ και ψαχνόμαστε...![]()