Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Κιτ xenon, ή αλλαγή λαμπτήρων;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της niKorobel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Κιτ ξενον μονο ποιοτικο που σημαινει κσμια 300σαρα το μινιμουμ..επισης η δεσμη τους δεν ειναι για πολη λογω διαχυσηε..

Απο τις αφτερ μαρκετ λαμπες που υποσχονται μεγαλυτερη αποδοση αυτο συμβαινει οτι το συρματακι τους μπροστα ειναι πιο λεπτο αρα και πιο ευαλλωτο..στην χοντρη μου για καποιο διαστημα εδινα 30αρες για να αλλαζω καθε 3-6 μηνες ωσπου ξαναγυρισα στις μαμα Η4 και ησυχασα για παντα...
    θα μείνω στα δικά του λογικά εκτός κι αν πάρω κανα φτηνό έτσι για τη δοκιμή μόνο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από niKorobel Προβολή μηνύματος
    θα μείνω στα δικά του λογικά εκτός κι αν πάρω κανα φτηνό έτσι για τη δοκιμή μόνο
    Εμενα παντως μια χαρα μου κρατανε οι ενισχυμενες λαμπες σε οσα μηχανακια τις φορεσα

Φιλουμπες
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εμενα παντως μια χαρα μου κρατανε οι ενισχυμενες λαμπες σε οσα μηχανακια τις φορεσα

Φιλουμπες
    όταν λες ενισχυμένες; εμένα που είναι Η4 45/40W θα κάνει κάποια ενισχυμένη; γιατί αυτές που γράψατε είναι για 55W νομίζω... θα ήθελα να βάλω κάτι καλύτερο αν πέρνει

όταν λες ενισχυμένες; εμένα που είναι Η4 45/40W θα κάνει κάποια ενισχυμένη; γιατί αυτές που γράψατε είναι για 55W νομίζω... θα ήθελα να βάλω κάτι καλύτερο αν πέρνει
    Στον ζοπα απαντουσα κατ ουσια...
    Ψαξε να βρεις αν υπαρχουν, δεν μπορει, κατι θα υπαρχει....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Φθηνα κινεζικα ξενον με τιποτα...θα ταλαιπωρηθεις χωρις λογο..υποψιν οτι θα πρεπει να βρεις μαδτορα που να κανει πατεντες για να μην τυφλωνεις τους σλλους οδηγους γιατι το βρισιδι που θα τρως καθε μερα σπο τους οδηγους ΙΧ θα παει συννεφο...ειναθι κριμα να κανεις δοκιμη και να ξοδευτεις αδικα χωρις λογο αφου δεν θσ μεινεις ευχαριστημενλς ενω εχεις ξοδευτει..

Οσο γισ τις ενισχυμενες 2 χρονια τις εβαζα, διαφορετικες μαρκες ες μου καηκαν σε συντομο χρονικο διαδτημσ ειναι και πσνσκριβες...ενα γκαπ γκουπ σε λακουβα ειναι ικανος λογος να σπαδει το ευιραστο συρμσ στη λσμπσ και εσυ να ψαχνρσαι στα σκοταδια..πολλακις παθων..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Δε φταινε οι λαμπες...

Το χρεπι σου φταιει....

Στο φερνα αποξω αποξω αλλα εσυ ηθελες να στο πω ευθεως.....

πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Φθηνα κινεζικα ξενον με τιποτα...θα ταλαιπωρηθεις χωρις λογο..υποψιν οτι θα πρεπει να βρεις μαδτορα που να κανει πατεντες για να μην τυφλωνεις τους σλλους οδηγους γιατι το βρισιδι που θα τρως καθε μερα σπο τους οδηγους ΙΧ θα παει συννεφο...ειναθι κριμα να κανεις δοκιμη και να ξοδευτεις αδικα χωρις λογο αφου δεν θσ μεινεις ευχαριστημενλς ενω εχεις ξοδευτει..

Οσο γισ τις ενισχυμενες 2 χρονια τις εβαζα, διαφορετικες μαρκες ες μου καηκαν σε συντομο χρονικο διαδτημσ ειναι και πσνσκριβες...ενα γκαπ γκουπ σε λακουβα ειναι ικανος λογος να σπαδει το ευιραστο συρμσ στη λσμπσ και εσυ να ψαχνρσαι στα σκοταδια..πολλακις παθων..
    Έπιασες τα δάκτυλα στο συρτάρι;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ξενον χωρις ειδικα κατοπτρα ξεχνα το.θα φας πολυ φασκελο απο τους γκαβομενους και θα εχουν και δικιο..ασε μην πεσει και κανεις πανω σου,η διαχυση θα ειναι το σχημα και το μεγεθος απο το φαναρι σου και θα βλεπεις χειροτερα απο οτι πριν.
    καλυτερα παρε "ενισχυμενες" που λενε τα παιδια απο πανω
    το fjr που ειχα καποτε ειχε ξενον τα ειχε βαλει ο πρωην ιδιοκτητης.τα τεραστια φαναρια του εκαναν τετοια διαχυση που εβλεπα απο νυχτεριδες,λαγους,ταμπελες στον διπλα δρομο,τα παντα ολα εκτος απο τον δρομο μπροστα μου.φαγανε σουτ την επομενη μερα.εβαλα philips xtreme vision και ησυχασα.της ιδιες εχω και στο vfr που εχω τωρα.φοβερο φως
    Τελευταία τροποποίηση από ionized; 14/10/2016 στις 15:01.
    Lost on purpose..again

άδικος χρόνος χρήματα και κόπος λοιπόν. οκ με πείσατε δεν θα κάνω κάτι με χενον.
    θέλω να βάλω μία ενισχιμένη όμως αλλά με Η4 45/40W γνωρίζει κανείς άν υπάρχει κάτι ? στο ιντερνετ με ψάξιμο μόνο για 55w βρίσκω που δεν κάνουν για εμένα

oldog Το avatar του/της bleach
    Τελικά οι ΚΤΜάδες τί λαμπτήρες επέλεξαν για το φανάρι;; Επίσης, τί διάρκεια ζωής έχουν; Άντε γιατί είμαστε κι άλλοι εδώ και ψαχνόμαστε...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF