Φραγκίσκο πες μας τις εντυπώσεις σου απ' το μοτοσακό και κάτι ακόμα, το 06 βγαίνει με αυτά τα πλαστικά;
Φραγκίσκο πες μας τις εντυπώσεις σου απ' το μοτοσακό και κάτι ακόμα, το 06 βγαίνει με αυτά τα πλαστικά;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Απο το λιγο που το εχω δουλεψει,και κατα γενικη ομολογια της παρεας,το μηχανακι ειναι πολυ καλο.
Ηρεμη δυναμη,γραμμικοτητα,λυσσα ψηλα,αριστα φρενα.
Ενα θεμα υπαρχει με το υψος ,αλλα το προσπαθω με εναν φιλο που εχει ενα 300 του 2000 ,με ρυθμιση αναρτησεων να το φερω οσο το δυνατον στα μετρα μου.
Το κοστουμι που φοραει ειναι εμποριου,το κανονικο του χρωμα ειναι κοκκινο-μαυρο.(το εχω και αυτο)
Δεν ξερω για pilot,δεν το κοιταξα.
Ανοιξα το καρμπ για να κατεβασω λιγο τη σταθμη,γιατι εκανε υπερβολικη υπερχειλιση.
Το μηχανακι δουλευει αριστα,ξυριζει πραγματικα,οποτε δεν ψαχνιομαι για αλλαγες,για την ωρα.
Το νουμερο του ζιγκλερ,απλα το κοιταξα απο περιεργεια.
Παρακατω δεν ξερω.![]()
9,5 λιτρα λεει ο κατασκευαστης,απο οτι υπολογιζω,πρεπει να βγαζει γυρω στα 80 χιλιομετρα.
Εμεις κανουμε μια βολτα 4 με 5 ωρες με διαλειματα.
Συνηθως καιω 5-6 λιτρα γι αυτο.
Δεν δουλευει το κοντερ,λογω αισθητηρα,και γι αυτο δεν μπορω να σου πω ποσα χιλιομετρα κανουμε.
Καμμια κουραση,![]()
φραγκισκο μην παιδευεσαι με το σεταρισμα της αναρτησης για το υψος.
εδω σε εχω http://www.telemarketing.gr/gr/proso...FYpY3godmQQAyg
![]()
Φραγκίσκο συγνώμη για την παρέμβαση, που ξεφευγει και λίγο, απλά επειδή και εγώ ψάχνωμαι τα gas gas απο το 2006 και μετά δεν είχαν μαύρο πλαίσιο ?? γιατί εγώ αυτό τσεκάρω πρώτα για να δω την ημερομηνία του μοντέλου. κάνω τόσο λάθος ???
Συγνώμη και πάλι για την παρέμβαση απλά να ξέρουμε τι γίνεται![]()