ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
675 είναι και το F3. Αν λες για συγκριτικό με το Daytona θα ήθελα να μάθω ποιος είναι αυτός ο "κόσμος" που όχι μόνο καταλαβαίνει τις διαφορές μεταξύ τους αλλά γελάει κιόλας !
+1
.
α και που'στε () εδώ ολόκληρο BBC μετέδωσε σαν είδηση ότι άργησε ο μπίμπερ σε μια συναυλία, η MV σας πείραξε ;
![]()
Give me fuel, Give me fire
http://www.tmz.com/2013/03/07/justin...oxygen-london/
JUSTIN BIEBER
COLLAPSES IN LONDON
HOSPITALIZED
...τον γλωσσοφάγαμε![]()
Ναι ρε συ chris όταν λέω 675 στο Triumph αναφέρομαι. Και το F3 675cc είναι αλλά το daytona είναι γνωστό ως "675".
Υπερέβαλα γι'αυτό κι έβαλα τη φάτσα. Απλά συνολικά έβγαλαν το daytona καλύτερο. Τώρα για το ποιός θα καταλάβει τις διαφορές (χωρίς να τα έχω καβαλήσει) αυτό που κάνει μπαμ απ'όσα έχω δει είναι ότι το F3 έχει συμπεριφορά japan τετρακύλινδρου και θέλει δούλεμα πολύ ψηλά για να αποδώσει ενώ το Triumph διατηρεί τη δύναμη του τρικύλινδρου στις μεσαίες. Αυτό λογικά θα είναι αισθητό και σε νορμάλ αναβάτες. Το ότι "κράξανε" τις 8 (?) διαφορετικές χαρτογραφήσεις και τράξια κλπ κι ότι πιο πολύ για να λες ότι τα έχεις χρησιμεύουν μιας κι επί της ουσίας δεν προσφέρουν κάτι, οκ μπορεί να μην μπορεί να το καταλάβει ο μέσος αναβάτης και να μην τον απασχολήσει κιόλας.
Δεν είπε κανείς ότι είναι για πέταμα.
Μάλλον αναφέρεσαι σε κάτι σαν το συγκριτικό του MCN και κατάλαβα τι θες να πεις απλά δεν μου κόλλησε καλά το "ο κόσμος". Δεν είναι κάτι τέτοιο αυτοί που οδηγούν όλα τα μηχανάκια και πιθανώς ήταν/είναι ακόμα και αγωνιζόμενοι...
Επίσης αυτά που έβγαλαν ως μειονεκτήματα σε κάποιον που θα το θέλει για trackday/αγώνες ίσως είναι και πλεονεκτήματα, δεν είναι touring για normal αναβάτες, supersport για την πίστα είναι![]()
Give me fuel, Give me fire
Μια συνηθισμενη φραση ειναι βρε ανθρωπε. "Γελαει ο κοσμος", "γελαει η γη", "γελαν και οι πετρες". Και ξαναλεω δεν κυριολεκτουσα. Δεν ειπα οτι θα το καβαλησω εγω και θα βαλω τα γελια με τα χαλια του.
Τέσπα, μη χαλασουμε τις καρδιες μας για το F3 και για το ποιος την εχει μεγαλυτερη (το F3, το daytona, ή ο Μπίμπερ)
![]()