Μπορεί να μην αγγίζει τα δεδομένα των σημερινών στις ροπές και τις τελικές (ZX, Haya) .. αλλά σίγουρα τα δοντάκια του τα δείχνει όταν χρειαστεί.. και απο άνεση.. ακόμη πιστεύω οτι κρατάει (αν οχι την 1η) τις πρώτες θέσεις.
Αλλα τι στα λέω εσένα... εσύ ήδη τα γνωρίζεις..![]()
Φιλαρακι μου,επειδη μπορει να μην γραφω συχνα.αλλα επειδη διαβαζω,εχετε/με πολλους θερμοκεφαλους εδω μεσα,και επειδη εγω τη δουλεια μου θελω να κανω-να μαθω κοινως τι μελλι γενεσται,για αυτο και απανταω ετσι και σε ολους γιατι πραγματικα θελω να μαθω 5 πραγματα και δεν εχω καμια ορεξη να αρπαχτω-να με αρπαξει κανεις,κατα τα αλλα καθε αστειο πλακα πειραγμα ειναι more than wellcome απο πλευρας μου,μαζι σου!!!!
Mε όλα αυτά που έχεις γράψει σε αυτό το θρέντ, θεωρώ οτι το μπούσα είναι μονόδρομος στις ανάγκες σου.
Αν σε παίρνει, αγοράζεις εννοείται το 2008 και μετά. Αν όχι, και το προηγούμενο (ιδία πείρα) είναι εξίσου καλό για τις ανάγκες σου.
Τις μηχανές που έχεις στα υπόψιν σου... τις έχεις καβαλήσει?
Αυτό θα ρωτούσα και εγω. Πρώτα από όλα πόσο σπορ ειναι το τουρινγκ που θελεις και μπορεις; Θα το εκμεταλεύεσαι όσο μπορεί να δώσει ή απλα κολάμε στον ορισμο της κατηγορίας; Αν δεν είσαι σίγουρος για τις απαντήσεις μηπως να δεις και πιο "πολιτικά" μηχανακια οπως fazer1000 tiger κλπ;
επειδή ξεφύγαμε, μεταφερθήκαμε και αλλάξαμε λιγάκι τον τίτλο.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πρωτου αγορασω αυτο που τελος παντων εχω κατασταλλαξει,θα το εχω οδηγησει οσο παραπανω μπορω.Αν προκειται να παρω το μπουσα,δοξα τον Αλλαχ εχω ενα φιλαρακι που αμα θελει να παγαινουμε παρεα βολτουλες(γιατι τα πολλα τα αλογα θελουν και καλη παρεα:P),θα με το δοκει 2-3 βολτες(με το αζημειωτο βεβαια),για να δω οτι μπορω να δω τελος παντων,αμα καπου κολλωσω,θα κανω πισω και θα κοιταξω κατι αλλο.
Ετσι κιαλλιως εμενα το βαρος του μπουσα με κανει και ψηλοχεζομαι-για τα αλογα και τη ροπη δεν μιλαω...,οποτε παω πααααααααααααρα πολυ δειλα-βλεποντας και κανοντας.
Οσο αφορα το- θα το εκμεταλευεσαι οσο μπορει να δωσει?-το αφηνω ασχολιαστο-γιατι και αυτος που μπορει-οποτε το κανει παιζει κορονα γραμματα.
Σε καθε περιπτωση μιας και δεν ειμαι κολλημενος με το μοτιβο:οοοοοοοοοοοοο θα παρω μπουσα οοοοοοοοοοοοοοοο θα μαμαω και θα δερνω,μπουσα μπουσα μπουσα,οπου βρω τα σκουρα,οτι με ξενερωσει πανω στο μηχανακι-θα κανω πισω και δεν θα το αγορασω απλο ειναι.
Θελω να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας,αν και θα θελα κανα δυο ακομα ατομα κατοχους zx12r να γραφανε,για να συγκρινα τις απαντησεις τους με κατι παιδια απο το Αμερικα που μου απαντησαν για το zx12r σαν κατοχοι του,γιατι καλο το Αμερικα αλλα εντω ειναι Ελλαντα.
Σας ευχαριστω ολους,καλα χλμ,παντα ορθιοι!!!
καταλαβες ο smooth criminal....θελει και 2 - 3 βολτες να κανει με το μπουσα...αυτα ειναι...ατιμα test-ride !!!
το εκβιασμο τον διαβασατε ολοι σας ε....εχω ενα φιλαρακι που αμα θελει να παγαινουμε παρεα βολτουλες(γιατι τα πολλα τα αλογα θελουν και καλη παρεα:P),θα με το δοκει 2-3 βολτες
και καπακι και η γυριστη...(με το αζημειωτο βεβαια)...τα συμπερασματα για το ποιόν του δικα σας!!!!
RIDE THE WIND...RIDE FREE !!!