Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Αγορά sport touring - zx12r 05 ή κάποιο άλλο;

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το 3ο ήταν το ΧΧ, το απορρίπτω κι εγω!
    Κι'εσύ τέκνον Βρούτε..?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Κι'εσύ τέκνον Βρούτε..?
    E το παιδί έχει CBR600RR. Θέλει κάτι πιο δυνατό κι άνετο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μπορεί να μην αγγίζει τα δεδομένα των σημερινών στις ροπές και τις τελικές (ZX, Haya) .. αλλά σίγουρα τα δοντάκια του τα δείχνει όταν χρειαστεί.. και απο άνεση.. ακόμη πιστεύω οτι κρατάει (αν οχι την 1η) τις πρώτες θέσεις.
    Αλλα τι στα λέω εσένα... εσύ ήδη τα γνωρίζεις..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EL GATO NEGRO Προβολή μηνύματος
    Αχ εσεις τα παντρεμενα νεα παιδια....παει το RR θυσια για την ανεση του δικαβαλου...και αν στο μελλον σου προκυψει κανα τρικαβαλο θα ψαχνεις μηχανη με καροτσι διπλα χαχαχα!!!
    παντως απο οσα διαβασα hayabusa ειναι κυριαρχος στα spor-turing!!! και στριβει...και τα κανει ολα...μεχρι πιστα μπαινει...και το βαρος του μετα απο τις πρωτες βολτες το διαχειριζεσαι μια χαρα!
    οσων αφορα την οικογενειακη ζωη που θες να κανεις με την μηχανη σου ναι πιο ανετα θα εισαι με ενα cbf1000, v-strom1000, fazer1000, tiger, bmw f800gs,Ducati Multistrada αλλα επειδη ακομα και στα γεραματα θες καποιες συγκηνησεις για να σου σηκωνετε που και που...θες τα γκαζια και την σταθεροτητα που εχει ενα busa.
    Α ρε μαυρο γατε,χαχαχαχαχα,καλα καλα,τα παμε και χθες εμεις,θααααααα το κοιταξουμε το θεμα να δουμε...

Παλαιό μέλος
    Έχεις δει τους κατόχους μπούσα;
    Μαλλον δεν εκφραστηκα σωστα,τα της εμφανισης θεματα σε ενα μηχανακι ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενος,δεν εννοουσα οτι παππουδες καβαλανε μονο το cbf,απλα για μενα θα το επαιρνα σε μια αλλη ηλικια μεγαλυτερη των 30 που θα κλεισω το καλοκαιρι,thats all!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από smooth criminal Προβολή μηνύματος
    Μαλλον δεν εκφραστηκα σωστα,τα της εμφανισης θεματα σε ενα μηχανακι ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενος,δεν εννοουσα οτι παππουδες καβαλανε μονο το cbf,απλα για μενα θα το επαιρνα σε μια αλλη ηλικια μεγαλυτερη των 30 που θα κλεισω το καλοκαιρι,thats all!
    Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αστειεύτηκα... οι περισσότεροι που ξέρω κι έχουν/είχαν μπουσα δεν ειναι παππούδες..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια να λέγεται..

Δεν μας είπες smooth criminal.. το ΧΧ γιατί το έχεις αποκλείσει?
    οχι που δεν θα ρωτουσα..
    Προσπαθωντας να βρω τη χρυση τομη μεταξυ sport και touring(υποκειμενικα βεβαια ειναι τουτα προς Θεου καθε αποψη σεβαστη και τις ακουσω ολες για αυτο αλλωστε και ρωτησα για να μαθω 5 πραγματα παραπανω),θεωρω πιο touring απο sport το χχ.

Παλαιό μέλος
    Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αστειεύτηκα... οι περισσότεροι που ξέρω κι έχουν/είχαν μπουσα δεν ειναι παππούδες..
    Φιλαρακι μου,επειδη μπορει να μην γραφω συχνα.αλλα επειδη διαβαζω,εχετε/με πολλους θερμοκεφαλους εδω μεσα,και επειδη εγω τη δουλεια μου θελω να κανω-να μαθω κοινως τι μελλι γενεσται,για αυτο και απανταω ετσι και σε ολους γιατι πραγματικα θελω να μαθω 5 πραγματα και δεν εχω καμια ορεξη να αρπαχτω-να με αρπαξει κανεις,κατα τα αλλα καθε αστειο πλακα πειραγμα ειναι more than wellcome απο πλευρας μου,μαζι σου!!!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Mε όλα αυτά που έχεις γράψει σε αυτό το θρέντ, θεωρώ οτι το μπούσα είναι μονόδρομος στις ανάγκες σου.
    Αν σε παίρνει, αγοράζεις εννοείται το 2008 και μετά. Αν όχι, και το προηγούμενο (ιδία πείρα) είναι εξίσου καλό για τις ανάγκες σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Mε όλα αυτά που έχεις γράψει σε αυτό το θρέντ, θεωρώ οτι το μπούσα είναι μονόδρομος στις ανάγκες σου.
    Αν σε παίρνει, αγοράζεις εννοείται το 2008 και μετά. Αν όχι, και το προηγούμενο (ιδία πείρα) είναι εξίσου καλό για τις ανάγκες σου.
    Και τα Gen 1 έχουν το αναλογικό κοντέρ που δεν σταματάει στα 299

Τις μηχανές που έχεις στα υπόψιν σου... τις έχεις καβαλήσει?

Αυτό θα ρωτούσα και εγω. Πρώτα από όλα πόσο σπορ ειναι το τουρινγκ που θελεις και μπορεις; Θα το εκμεταλεύεσαι όσο μπορεί να δώσει ή απλα κολάμε στον ορισμο της κατηγορίας; Αν δεν είσαι σίγουρος για τις απαντήσεις μηπως να δεις και πιο "πολιτικά" μηχανακια οπως fazer1000 tiger κλπ;

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    επειδή ξεφύγαμε, μεταφερθήκαμε και αλλάξαμε λιγάκι τον τίτλο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xaotikos Προβολή μηνύματος
    Αυτό θα ρωτούσα και εγω. Πρώτα από όλα πόσο σπορ ειναι το τουρινγκ που θελεις και μπορεις; Θα το εκμεταλεύεσαι όσο μπορεί να δώσει ή απλα κολάμε στον ορισμο της κατηγορίας; Αν δεν είσαι σίγουρος για τις απαντήσεις μηπως να δεις και πιο "πολιτικά" μηχανακια οπως fazer1000 tiger κλπ;
    Πρωτου αγορασω αυτο που τελος παντων εχω κατασταλλαξει,θα το εχω οδηγησει οσο παραπανω μπορω.Αν προκειται να παρω το μπουσα,δοξα τον Αλλαχ εχω ενα φιλαρακι που αμα θελει να παγαινουμε παρεα βολτουλες(γιατι τα πολλα τα αλογα θελουν και καλη παρεα:P),θα με το δοκει 2-3 βολτες(με το αζημειωτο βεβαια),για να δω οτι μπορω να δω τελος παντων,αμα καπου κολλωσω,θα κανω πισω και θα κοιταξω κατι αλλο.
    Ετσι κιαλλιως εμενα το βαρος του μπουσα με κανει και ψηλοχεζομαι-για τα αλογα και τη ροπη δεν μιλαω...,οποτε παω πααααααααααααρα πολυ δειλα-βλεποντας και κανοντας.
    Οσο αφορα το- θα το εκμεταλευεσαι οσο μπορει να δωσει?-το αφηνω ασχολιαστο-γιατι και αυτος που μπορει-οποτε το κανει παιζει κορονα γραμματα.
    Σε καθε περιπτωση μιας και δεν ειμαι κολλημενος με το μοτιβο:οοοοοοοοοοοοο θα παρω μπουσα οοοοοοοοοοοοοοοο θα μαμαω και θα δερνω,μπουσα μπουσα μπουσα,οπου βρω τα σκουρα,οτι με ξενερωσει πανω στο μηχανακι-θα κανω πισω και δεν θα το αγορασω απλο ειναι.
    Θελω να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας,αν και θα θελα κανα δυο ακομα ατομα κατοχους zx12r να γραφανε,για να συγκρινα τις απαντησεις τους με κατι παιδια απο το Αμερικα που μου απαντησαν για το zx12r σαν κατοχοι του,γιατι καλο το Αμερικα αλλα εντω ειναι Ελλαντα.
    Σας ευχαριστω ολους,καλα χλμ,παντα ορθιοι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από smooth criminal Προβολή μηνύματος
    Πρωτου αγορασω αυτο που τελος παντων εχω κατασταλλαξει,θα το εχω οδηγησει οσο παραπανω μπορω.Αν προκειται να παρω το μπουσα,δοξα τον Αλλαχ εχω ενα φιλαρακι που αμα θελει να παγαινουμε παρεα βολτουλες(γιατι τα πολλα τα αλογα θελουν και καλη παρεα:P),θα με το δοκει 2-3 βολτες(με το αζημειωτο βεβαια),για να δω οτι μπορω να δω τελος παντων,αμα καπου κολλωσω,θα κανω πισω και θα κοιταξω κατι αλλο.
    Ετσι κιαλλιως εμενα το βαρος του μπουσα με κανει και ψηλοχεζομαι-για τα αλογα και τη ροπη δεν μιλαω...,οποτε παω πααααααααααααρα πολυ δειλα-βλεποντας και κανοντας.
    Οσο αφορα το- θα το εκμεταλευεσαι οσο μπορει να δωσει?-το αφηνω ασχολιαστο-γιατι και αυτος που μπορει-οποτε το κανει παιζει κορονα γραμματα.
    Σε καθε περιπτωση μιας και δεν ειμαι κολλημενος με το μοτιβο:οοοοοοοοοοοοο θα παρω μπουσα οοοοοοοοοοοοοοοο θα μαμαω και θα δερνω,μπουσα μπουσα μπουσα,οπου βρω τα σκουρα,οτι με ξενερωσει πανω στο μηχανακι-θα κανω πισω και δεν θα το αγορασω απλο ειναι.
    Θελω να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας,αν και θα θελα κανα δυο ακομα ατομα κατοχους zx12r να γραφανε,για να συγκρινα τις απαντησεις τους με κατι παιδια απο το Αμερικα που μου απαντησαν για το zx12r σαν κατοχοι του,γιατι καλο το Αμερικα αλλα εντω ειναι Ελλαντα.
    Σας ευχαριστω ολους,καλα χλμ,παντα ορθιοι!!!
    καταλαβες ο smooth criminal....θελει και 2 - 3 βολτες να κανει με το μπουσα...αυτα ειναι...ατιμα test-ride !!!
    το εκβιασμο τον διαβασατε ολοι σας ε....εχω ενα φιλαρακι που αμα θελει να παγαινουμε παρεα βολτουλες(γιατι τα πολλα τα αλογα θελουν και καλη παρεα:P),θα με το δοκει 2-3 βολτες
    και καπακι και η γυριστη...(με το αζημειωτο βεβαια)...τα συμπερασματα για το ποιόν του δικα σας!!!!
    RIDE THE WIND...RIDE FREE !!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  2. Nolan N62 ή κάποιο άλλο έως 200e
    από costas106 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 22:02
  3. Sport touring για ψηλούς
    από telihawk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 07:45
  4. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2006, 23:37
  5. ΠΟΙΟ Touring-sport/touring ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΕΟ?
    από div400 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF