ρε χαμενε μητσο, σου ειπα να δεις για κανενα all around μηχανακι οπως fz1, bandit 1250 cbf 1000! για αυτο που θες να κανεις δεν θα σε βολεψει το σκυφτο!
ρε χαμενε μητσο, σου ειπα να δεις για κανενα all around μηχανακι οπως fz1, bandit 1250 cbf 1000! για αυτο που θες να κανεις δεν θα σε βολεψει το σκυφτο!
Μπουυυυυυυυυυυυυυ μπουυυυυυυυυ γιατι μου μιλας ετσι????,γιατι με απο παιρνεις,κοιτα κλαιω τωρα,κλαιω,μπουυυ μπουυυυ,το fz1 αντε να το σκεφτω(αμα το βρω με κανα καλο συνολακι κουστουμιου για ανεμο προστασια) το bandit noway,
το χοντακι ειπαμε το χω στο πισω μερος του μυαλου μου σαν fail safe.
Αλλα κοιτα λαβε και το αλλο υποψη σου,πρεπει να εχω και κατι αναλογο για να φτανω το κτηνος του αλλουνου,με 100 αλογατα στη ροδα δεν παω πουθενα![]()
Αχ εσεις τα παντρεμενα νεα παιδια....παει το RR θυσια για την ανεση του δικαβαλου...και αν στο μελλον σου προκυψει κανα τρικαβαλο θα ψαχνεις μηχανη με καροτσι διπλα χαχαχα!!!
παντως απο οσα διαβασα hayabusa ειναι κυριαρχος στα spor-turing!!! και στριβει...και τα κανει ολα...μεχρι πιστα μπαινει...και το βαρος του μετα απο τις πρωτες βολτες το διαχειριζεσαι μια χαρα!
οσων αφορα την οικογενειακη ζωη που θες να κανεις με την μηχανη σου ναι πιο ανετα θα εισαι με ενα cbf1000, v-strom1000, fazer1000, tiger, bmw f800gs,Ducati Multistrada αλλα επειδη ακομα και στα γεραματα θες καποιες συγκηνησεις για να σου σηκωνετε που και που...θες τα γκαζια και την σταθεροτητα που εχει ενα busa.![]()
Τελευταία τροποποίηση από EL GATO NEGRO; 06/03/2013 στις 09:55.
RIDE THE WIND...RIDE FREE !!!
θα συμφωνησω...εχεις δει αυτους που εχουν busa???
γιατι αν δεν εισαι σαψαλο 260kg μηχανη και 200ΗΡ δεν γινετε να καβαλας !!! μιλαμε το ιδανικο μηχανακι της τριτης ηλικιας
Σε αυτο που συμφωνω με τον Δημητρη ειναι οτι μηχανες τυπου cbf δεν εχουν καθολου σπορ υφος μεσα τους κι αυτο ειναι μαλλον που τον κανει να τις χαρακτηριζει παππουδιστικες...εεε τι να κανουμε απο RR σε CBF η αλλαγη οπτικα και οχι μονο ειναι τεραστια !!!!
RIDE THE WIND...RIDE FREE !!!
Αφού μιλάτε για sport-maounes, είναι δυνατόν να μην έδινα το παρών?![]()
Δεν σπαμάρω άλλο... απλά αναμένω την απάντηση του unsmooth criminal..
ακούς εκεί..."δεν θέλω μπλάκμπερντ"..