Για πιο λόγο να αφήσει το tenere για να πάει στο 640adv ?
Δεν κερδίζει τίποτα σε σχέση με αυτά που ζητάει .![]()
Για πιο λόγο να αφήσει το tenere για να πάει στο 640adv ?
Δεν κερδίζει τίποτα σε σχέση με αυτά που ζητάει .![]()
θεωρω οτι ενα μηχανακι 2-3 ετων δεν (θα πρεπει να) θελει κατι αλλο πλην αναλωσιμων (π.χ. λαστιχα μπαταρια,σερβισ) κατι το οποιο θα θελει και το τενερε.
οσο για το μπερδεμα που λες ,για να ξεμπερδευτουμε , αν το τενερε ειχε ενα κυλινδρο ακομη και +15-20 αλογα , δεν θα καναμε αυτη την κουβεντα...
επισης , πιο ολοκληρωμενη ΚΑΙ ομορφη (για τα δικα μου θελω) μηχανη θεωρω οτι ειναι το κτμ990 , ομως ανεβαζει πιο πολυ το μπατζετ και με προβληματιζει λιγο το κοστος χρησης..
ετσι
εγω προσωπικα ΔΕΝ θα χαλουσα τα λεφτα μου να παρω μουρουνολαδο. για να ειμαι ξυνισμενος καθε μερα;
η θα βελτιωνα το τενερε καλα ομως
η θα πηγαινα στις πορτοκαλιες.
μην σου πω το ιδιο διλημα εχω κι εγω. ευτυχως ειμαι σε καλυτερη θεση απο σενα. μου λειπη η τσοντα στην πωληση του αφρικα.
οποτε καθομαι στα αυγα μου
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να πάρεις κάτι που να μη γίνεις δούλος του. Σκέψου σοβαρά το κόστος συντήρησης και χρήσης...Το 990 ειναι άνω του μέσου κόστους! Το BMW αναλόγως...
Για μένα,αν δε θες πραγματικά να το δώσεις το Tenere,δηλαδή αν μπορεις να συμβιβαστείς με το γκάζι του,κρατα το και κανε του μια αναβάθμιση και βλέπεις αργότερα πάλι!
Αν ζεις με ένα βασικό μισθό,τα βγάζεις πέρα με το Tenere,ακομα και αν το χρησιμοποιείς καθημερινά όπως ο Γιωργος. Αν σου βγάλει κάτι,η επισκευή ειναι φθηνή...
Αντιθέτως,το 990 ειναι πανάκριβο στα σέρβις,το γνωρίζω απο φίλο μου που το εχει καθώς και απο συζητήσεις με κάποιους ακομα κατόχους. Το BMW όπως και να το κάνουμε ειναι πιο ακριβό σε ολα του απο το Tenere.
Αν σου βγάλουν ζημιές,τα ανταλλακτικά ειναι αρκετά ακριβά για τη μέση τσέπη του Έλληνα!
το f800 το ειχα ψαξει κι εγω παλαιοτερα.
στο νετ οι πληροφοριες πο θα βρεις ειναι οι εξης: ζημιες πασης φυσεως σε ζωτικα μερη, ευαισθητο abs. Για μενα ηταν αποτρεπτικος παραγοντας. Η καταναλωση του ειναι εξαιρετικη. Ομως αμα ειναι τα 200€ που γλυτωνω το χρονο απο τις βενζινες να φοβαμαι μην τα δωσω σε ζημιες , ε δεν το κανω.
Επισης για μενα ειναι καπως αποτρεπτικος παραγοντας ο ιμαντας με τα δικα του γραναζια, που αλλαζει θεωρητικα στα διπλασια χλμ απο τα αλυσογραναζα, ομως ειναι και 400€ το κοστος.
Δεν το εχω οδηγησει και δεν εχω αποψη. Οσα εψαξα ομως τοτε ειχαν περασει απο διαφορες ζημιες, σχεδον κανενα δεν ητνα χωρις ζημια στο ιστορικο του
Δε σε γνωριζω προσωπικα , ωστε να πω οτι σου ταιριαζει η ταδε μηχανη, ομως για τις αναγκες σου πιστευω πως το vstrom ειναι ιδανικο. Οικονομικο σε χρηση, μηδενικες ζημιες, ικανοποιητικο γκαζι, βγαιζει με abs, κανει ταξιδι ανετα, εχει ωραια σελα. Το οδηγησα και δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο. Ειμαι και κοντος (173) και ομως το χειροζομουν για πλακα.
Βασικα δοκιμαζεις ολες τις μηχανες που σου αρεσουν, καιδ αιλεγεις. Γτι αμα δεν κατσεις στο τιμονι δεν θα εχεις καλη αποψη
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Το μονο που μπορω να συνεισφερω στην κουβεντα περι κοστους σερβις 950 ειναι οτι εδωσα περι τα 130-150 για βαλβιδες, μιας και ολα τ'αλλα τα κανω μονος. Πολλα θεωρουνται η λιγα?
Α και να πω οτι αυτο ηταν στα 20,000κ, το επομενο ειναι στα 40,000κμ και μετα στα 70,000 και 100,000.
Δηλαδη συνολικο κοστος περι τα 600 ευρω για 130,000Κμ βαλβιδες.
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 18/10/2013 στις 19:55.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.