Το στροφιλίκι είναι καλό λέμε...Βέβαια, για "σοβαρή χρήση και μετακίνηση, όχι απλά για αναψυχή, όντως δεν είναι καλό.
Παγαίνοντας τροπολιτσά προσφάτως με άθλιες συνθήκες καιρού όμως, μπορώ να πω ότι ο δρόμος ήταν καλός, άρα άξιζε τα διόδια.
Το στροφιλίκι είναι καλό λέμε...Βέβαια, για "σοβαρή χρήση και μετακίνηση, όχι απλά για αναψυχή, όντως δεν είναι καλό.
Παγαίνοντας τροπολιτσά προσφάτως με άθλιες συνθήκες καιρού όμως, μπορώ να πω ότι ο δρόμος ήταν καλός, άρα άξιζε τα διόδια.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε κατσαπλιαδες , θα κάτσετε ήσυχοι να γίνετε Ευρώπη που όλο γκρίνια είστε ?
Γιατι δεν συγκρινεις ιδια πραγματα. Ποσα χιλιομετρα αυτοκινητοδρομοεχει η σλοβενια, ποσα η ελλαδα ποσο κανει το πασο και στις δυο χωρες π.χ.
Ποσο παει το Km στην σλοβενια;
Αν θες βαλε την Φιλανδια που δεν εχει καθολου διοδια στους αυτοκινητοδρομους.
Για αυτο το λογο μιλαμε για τον ευρωπαικο μεσο ορο.
πάρκο για να ξεκουραστείς ανα τακτά χιλιόμετρα (50 χλμ είναι συνήθως όξω) και να φας το σαντουιτσάκι σου σαν άνθρωπος (περίπου έστω)
τουαλέτα για να κάνεις την ανάγκη σου (να γράψω και καθαρή? να γράψω και με κωλόχαρτο? να γράψω και με σαπούνι?)
μπάνιο να κάνεις ντους (οι φορτηγατζήδες έστω)
νερό για να πιείς
δεν μου έρχονται άλλα.....
Ε ναι για να κάνεις 500 χιλίομετρα με αυτες τις παροχές τα κάνεις σε 3 ημέρες σαν ταξίδι αναψυχής. Το οτι ο φωτισμός στις εθνικές είναι 10 λάμπες πριν και 10 μετά απο τα διόδια και μετά το απόλυτο σκοτάδι ειδικά σε κάτι σημεία που περνάνε και παρέλαση διάφορα ζώα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι
στους όλους υπολογισμούς σας και ιδαίτερα με τα θέματα των συγκρίσεων που κάνετε με άλλες χώρες, να μην ξεχνάτε να βάζετε μέσα και τα έξοδα για το σήμα
![]()
τηλέφωνο ανάγκης (τσάμπα) χωρίς νούμερο ...
Ανώτερη κλίση (πάνω από την οποίο δεν μπορείς να χρεώνεις)
Ανώτατος αριθμός στροφών (δεν ξέρω πως το μετράνε αυτό αλλά πάλι δεν μπορείς να χρεώνεις)
Ποι... ποι.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! ΠΟΙΌΤΗΤΑ οδοστρώματος !!!! (ασχολίαστο)
(κι έχω να γράψω κι άλλες προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας δρόμος για να χαρακτηριστεί
εθνική οδός στην ΕΕ και να πληρ'ωσεις.
Πως λέμε Τέμπη?
Πως λέμε Πατρών ???
Ε καμία σχέση !
υγ
Εκείνα τα έργα που θα έκαναν οι κωλοεργολάδοι με τα λεφτά μας
πόσα χρόνια πριν ήταν????
![]()
ανανήψαντας
η ειρωνεια ειναι οτι εχουν χεστει στη διαφημιση νεων μοντελων αυτοκινητων.......ΝΑ αγορασεις .......ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥ?...... ......ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Αναλογικά διόδια προανήγγειλε ο Μ. Χρυσοχοΐδης
http://www.naftemporiki.gr/story/738358
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
H Αθηνών Θεσσαλονίκης είναι σε ένα καλό επίπεδο, όπως και η Εγνατία (πλην χιονόπτωσης όπου... θα τους καταριέμαι για την ταλαιπωρία που τράβηξα και για τα βενζινάδικα που δεν είχε) και ο άξονας της Τρίπολης-Καλαμάτας καλός. Βέβαια το τι χρεώνουν ήδη...
Θυμάστε το 1990κάτι σε τι κατάσταση ήταν οι προαναφερθέντες δρόμοι; Βελτίωση υπάρχει τεράστια, απλά δεν είναι ανάλογη του ζητούμενου διοδίου. Και με τα ίδια χρήματα, μάλλον με λιγότερα χρήματα, έξω έχεις αυτό που έχεις...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Θελησε καποιος να κανει την αναγκη του (ψιλο η χονδρο,αδιαφορο) στην Εγνατια?
Εγω δυστυχως οσες φορες χρειαστηκε....εννοιωθα σαν μελλοθανατος.
Ο χρυσοχοΐδης ξανά
http://www.bankwars.gr/2013/12/%ce%9...3%cf%84%ce%b1/
Τι αυξήσεις λέτε λαϊκιστές? ΜΕΙΏΣΕΙΣ έρχονται ανόητοι!