μέχρι να τον βρούμε να μας το πει, έχω την εντύπωση οτι ο panDVS έχει κατά νου όχι μόνο την νομιμη μισθοδοσία αλλά και την "μαύρη".... όπως και το οτι ιδιωτεύουν οι περισσότεροι (με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται)
τωρα αν στην κουβέντα αυτή, είναι πιο "σωστό" το να τα βάλουμε όλα σε έναν κουβά ή να κρατήσουμε κουβαδάκια, δξ/δα..... σορρυ
Ειμαι ποντιος και ξεροκεφαλος
Ακομα και ετσι η συνταξη πιστοποιητικου απαιτει κλεισιμο ρσντεβου-εξετασης?
Για να μην αναφερω οταν περασα την μικρη μου επιτροπη δεν τους εφτανε ο φακελλος μεγεθους λεξικου,ηθελαν να δουν με τα ματια τους τις ουλες-σημαδια για να πειστουν οτι σε αυτην εκανσ επεμβαση
Κσι σα να μην εφτανε αυτο,ημουν θεατης σε πασχων που τον φερανε με φορειο απο την αιμοκαθαρση,για να βεναιωθουν και για αυτον
Οπως επισης γιατρος<περασε>ασθενη του εχοντας ο ιδιος του τον φακελλο
Για να μην αναφερω τα προσφατα με τους αθιγγανους και τα ανυπαρκτα παιδια που γεννουσαν καθε μηνα
Αντε με το τριμπουρδελο
Και εχω κατι ακομα πολυ ποιο σοβαρο
Αλλα θρλω να βεβαιωθω πρωτα
Και η νομιμη ειναι πολυ σε σχεση με αυτο που προσφερουνε καποιοι.Τις περισσοτερες φορες το μονο που θελουμε σαν ανθρωποι ειναι ενα χαμογελο για να παρουμε κουραγιο.Δεν κανουνε που δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους (οι περισσοτεροι) αλλα ακομη και αν την κανουνε,την κανουνε σαν να μας κανουνε χαρη.
Για τα "αλλα" δεν θα πω ποσα πληρωσε η μανα μου για επεμβαση στα ματια ,δεν θα πω ποσα πληρωσα εγω για αλλο ατομο.Ουτε θα πω ποσα συμφωνηθηκε να παρει ο γιατρος για να συστησει γαζες κατακλησης σε αλλο ατομο,παρουσια μου.Εχω και αλλα ,αλλα δεν εχει νοημα.Ολοι εχουνε παρομοια περιστατικα.
Τωρα οποιος θελει να ανατιναξει το σχολικο ας το κανει ,αλλα οχι με πιτσιρικια.Ας βαλει αυτους που πρεπει μεσα.
το ανεφερα νωριτερα
ρωτησα και μου ειπανελα στην εφημερια
κοιτα σε μεγαλες πολεις σου κλεινουν ραντεβου οι συναδελφοι για ταυτοτητα που ειναι εξειδικευμενο,οι ωρες παιζουν και ποικιλουν
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ,ΓΝΗΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΛΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑ@@@ΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΑΠ ΤΟ ΓΑΒΓΙΖΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
ελα συγνωμη,επινα κατι τσιπουρα εν ωρα εφημεριας ενω ταυροχρονα πηδουσα τις καλογριες του oldman που μου καθησαν ολες και φωναξαν και τις φιλες του,μιας και ειμαι χρυσοπληρωμενος,με φωναξε κανεις?