Κανενας άλλος να μου την πει? για ποιο λόγω? Γιατι δεν ξέρω τις διαφορές απο μηχανή σε μηχανη

Μπορει να μπερδευτώ και να πάρω κατα λάθος κανα ciquichento (ανορθόγραφο? γιατι οπως καλα καταλάβατε δε σκαμπάζω απο τετοια). Αστείο όχι μόνο να το πείς αλλα και να το σκεφτείς.
Ας μην ξεχνάτε οτι πίσω απο κάθε πληκτρολόγιο υπάρχει και ένας άνθρωπος. Η συμπεριφορά θα έπρεπε να είναι ανάλογη με αυτή στην πραγματική ζωή.
κι αν ψαξεις θεματα του θα δεις οτι μαλλον ειναι Γ@ΜΩ τα ατομα!!!
Όπως είπα και πιο πριν δε με ενδιαφέρει τι θα είναι αρκεί να με ανεβάζει ανηφόρα 2καβαλο (να κυκλοφορώ αξιοπρεπώς δηλαδή) και αμα λάχει να το βάζω και καμιά πιστούλα που το έχω καημό. Με DR? Με DR τι να κάνουμε? Σε καρτ δεν μπορώ να δίνω 15 ευρώ το 20λεπτο που είναι ένα μινι ξεφόρτισμα μπαταριών. Φυσικά και έχω κάποιες προτιμήσεις τις οποίες θα τις προσπεράσω αμα δεν μπορώ να πληρώσω. Επίσης το 1000κο δεν είναι στανταρ. Απο την πρακτική και μόνο μπορεί (λέμε τώρα) να βγάλω κανα 700αρι πέραν του τι θα κολλήσω εγώ. Έχω κατεβασμένο τον πήχη για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.
Για το βάρος που υπόθηκε δεν έχω θέμα. Δε θα βγω να το παίξω μούρη σε μοτοσυκλετιστικό forum αλλά έχω μια Α εμπειρία. Τέτοια ωστε να έχω βιώσει και να ξέρω οτι στις μηχανές έχω πολλά να μάθω ακόμα. Δηλαδή δεν αρκεί απλά να αποκτήσεις τον αέρα της μηχανής.
Όσον αφορά τη συμβουλή του bladerunner φυσικά και θα τη λάβω υπόψιν γιατι ξέρει και συμβουλεύει (ειδικά στα tips n tricks) παρ' όλα αυτά δε σου τη λέει γιατι δεν ξέρεις.
Αν είναι φυσικά επιτρεπτή η μεταπήδηση απο rs σε dr και μετα σε παπί ή κανα cb. Το είπα εξ αρχής οτι δεν έχω κατασταλάξει και οτι είναι μια μελλοντική αγορά.