Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: Ενδιαφέρον για aprilia rs 125

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ρε παιδιά τι συζητάτε?
    Ο άνθρωπος ρωτάει για το 125 και άρχισαν τα όργανα...

@kostaskk
    καλά και άγια τα δίχρονα, είναι κ%%$λα με κεφαλαία αλλά το παράκανες.
    Το RG500 original ειναι πολύ μακριά από τα 100 άλογα, ακόμα και με εξατμίσεις φίλτρα και ζιγκλέρωμα είναι μακριά.
    Επίσης όταν χρειαστεί επισκευή ο κινητήρας (φυσιολογικά πράγματα) θα πληρώσεις όσο κανουν 2 CB400 σε καλή κατάσταση.

@Αργοναυτης
    CB1, CB400, ειναι μια χαρά.
    Αν θες και πίστα ψάξε για ZXR400, CBR400 δεν σπάνε δεν χαλάνε, ειναι γρήγορα χωρίς μεγαλες απαιτήσεις συντήρησης και πας κι εν αταξιδάκι.
    Ειδικά αν είσαι και λίγο κοντός είναι οτι πρέπει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ναι, αλλα δεν νοιωθουν ρε Βυρωνα (ουτε το cb-1, ουτε το cb400)...

με ενα καλο σερβις απο καποιον μαστορα, τα μηχανακια αντεχουν για παντα χωρις να πεφτει η αποδοση τους...
    γραμμικο μοτερ που αν δεν το στροφαρεις, αποδιδει σαν παπι και οταν αρχισουν και ανεβαινουν οι στροφες δειχνουν τα δοντια τους (ειδικα το cb-1)...

το μονο αρνητικο ειναι τα ακριβα (σε σχεση με μονοκυλινδρο και παπια) αναλωσιμα (λαδια, φιλτρα, λαστιχα, αλυσιδογραναζα) και το βαρος του, που για αρχαριο θελει λιγη προσαρμογη το πρωτο καιρο...
    Δεν διαφωνώ ρε Σταύρο. Τα θεωρώ πολύ καλά, εξαιρετικά μηχανάκια. Απλά ένα μηχανάκι 15ετίας+, δεν είναι μόνο μέταλλα. Από μεμβράνες και εισαγωγές carbs, τσίμπιμα λαδιού από σκίσιμο προηγούμενων, ρουλεμαν, σκουριές, αναρτήσεις, δισκόφρενα, και μια γενική κουραση. Αν βρεθεί κάποιο από ιδιοκτήτη που το πρόσεχε, +100000.
    Αλλιως τι να το κάνει ένας πιτσιρικάς? Να γίνει πελατάκι σε συνεργειατζήδες που συνήθως είναι ΓΤΠΚ?

Και δεν ισχύει βέβαια μόνο για τα CB αυτό. Απλά έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός με μηχανάκια που κλείνουν την εφηβία τους, και πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας. Το φθηνό μπορεί να γίνει εύκολα ΠΟΛΥ ακριβό και μπελάς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ ρε Σταύρο. Τα θεωρώ πολύ καλά, εξαιρετικά μηχανάκια. Απλά ένα μηχανάκι 15ετίας+, δεν είναι μόνο μέταλλα. Από μεμβράνες και εισαγωγές carbs, τσίμπιμα λαδιού από σκίσιμο προηγούμενων, ρουλεμαν, σκουριές, αναρτήσεις, δισκόφρενα, και μια γενική κουραση. Αν βρεθεί κάποιο από ιδιοκτήτη που το πρόσεχε, +100000.
    Αλλιως τι να το κάνει ένας πιτσιρικάς? Να γίνει πελατάκι σε συνεργειατζήδες που συνήθως είναι ΓΤΠΚ?

Και δεν ισχύει βέβαια μόνο για τα CB αυτό. Απλά έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός με μηχανάκια που κλείνουν την εφηβία τους, και πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας. Το φθηνό μπορεί να γίνει εύκολα ΠΟΛΥ ακριβό και μπελάς.
    σωστα ολα αυτα, αλλα με 1000€ δεν μπορει να παρει περισσοτερο "μοτοσυκλετα"...
    ακομα και σε μονοκυλινδρο να στραφει, παλι θα παει σε παλιο μοντελο που θα εχει να αντιμετωπισει τα ιδια θεματα (και ισως και χειροτερα αν εχει φαει βουνο το μηχανακι)...

οταν πλεον τα παπια εχουν 2000€+ καινουργια και τα μεταχειρισμενα δεν τα ριχνουν απο το χιλιαρικο γιατι ειναι τα μονα που κινουνται στην αγορα (σαν να λεμε 1000αρι και 1200αρι αμαξι), δεν υπαρχουν πολλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα...

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Κανενας άλλος να μου την πει? για ποιο λόγω? Γιατι δεν ξέρω τις διαφορές απο μηχανή σε μηχανη
    Μπορει να μπερδευτώ και να πάρω κατα λάθος κανα ciquichento (ανορθόγραφο? γιατι οπως καλα καταλάβατε δε σκαμπάζω απο τετοια). Αστείο όχι μόνο να το πείς αλλα και να το σκεφτείς.
    Ας μην ξεχνάτε οτι πίσω απο κάθε πληκτρολόγιο υπάρχει και ένας άνθρωπος. Η συμπεριφορά θα έπρεπε να είναι ανάλογη με αυτή στην πραγματική ζωή.

Όπως είπα και πιο πριν δε με ενδιαφέρει τι θα είναι αρκεί να με ανεβάζει ανηφόρα 2καβαλο (να κυκλοφορώ αξιοπρεπώς δηλαδή) και αμα λάχει να το βάζω και καμιά πιστούλα που το έχω καημό. Με DR? Με DR τι να κάνουμε? Σε καρτ δεν μπορώ να δίνω 15 ευρώ το 20λεπτο που είναι ένα μινι ξεφόρτισμα μπαταριών. Φυσικά και έχω κάποιες προτιμήσεις τις οποίες θα τις προσπεράσω αμα δεν μπορώ να πληρώσω. Επίσης το 1000κο δεν είναι στανταρ. Απο την πρακτική και μόνο μπορεί (λέμε τώρα) να βγάλω κανα 700αρι πέραν του τι θα κολλήσω εγώ. Έχω κατεβασμένο τον πήχη για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

Τα cb που λέτε μου αρέσουν όπως και το bros.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3639298/
    Δε με χάλαγε καθόλου!
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4703304/
    αν και θα το προτιμούσα στρογγυλοφάναρο:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4700278/
    Για το βάρος που υπόθηκε δεν έχω θέμα. Δε θα βγω να το παίξω μούρη σε μοτοσυκλετιστικό forum αλλά έχω μια Α εμπειρία. Τέτοια ωστε να έχω βιώσει και να ξέρω οτι στις μηχανές έχω πολλά να μάθω ακόμα. Δηλαδή δεν αρκεί απλά να αποκτήσεις τον αέρα της μηχανής.

Όσον αφορά τη συμβουλή του bladerunner φυσικά και θα τη λάβω υπόψιν γιατι ξέρει και συμβουλεύει (ειδικά στα tips n tricks) παρ' όλα αυτά δε σου τη λέει γιατι δεν ξέρεις.
    Αν είναι φυσικά επιτρεπτή η μεταπήδηση απο rs σε dr και μετα σε παπί ή κανα cb. Το είπα εξ αρχής οτι δεν έχω κατασταλάξει και οτι είναι μια μελλοντική αγορά.
    Κύκλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παρε DR να μη ξαναλλαξεις μοτοσυκλετα :a07: :a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ωραια τα cb1 cb400 και bros αλλα δε νομιζω να βρεις σωστο σε αυτα τα λεφτα. Θελει παρα πολυ ψαξιμο για να πετυχεις αν υπαρχει καποια ευκαιρια
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    O Spiper (both you two) σαν μεγαλύτερος και πιο σοβαρός ούτε θα έπρεπε να κρίνει μοντέλα 30+ ετών με τις προδιαγραφές του σήμερα ούτε να βαφτίζει μαλακίες τα δίχρονα ούτε να ξεσυνερίζεται ένα καβλωμένο 21χρονο και φυσικά να μην δίνει συνέχεια σε ένα "αστείο" αρθράκι ενός φίλου
    +600 4τ +250 2τ +1252τ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Με τέτοια μυαλά χάνονται ζωές, ας το έχουν αυτό τυπωμένο στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι επίδοξοι παγκόσμιοι πιτσιρικάδες.
    Του γέρου την συμβουλή να την ακούς, την πορδή του μην ακούς...
    χαχαχαχχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    παρε ενα cb-1 και δεν θα το μετανοιωσεις...
    με καλο μαζεμα (και σχετικα φθηνο) εχεις ΠΟΛΥ μοτοσυκλετα...ειναι τρελο value for money...
    ετσι ακριβως! και στο χιλιαρικο τι αλλο να παρεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    επειδη γ@μαμε το θεμα του παιδιου. ολα τα παλια 250 και 400 διχρονα η 4τ ειναι κατα πολυ ανωτερα απο τις σημερινες μαλακιες της βιτρινας. θες να συγκρινεις σε παρακαλω το zxr 400 που ειπε ο Αρης sapila reacing με το παπι zx250 που αναφερθηκε παραπανω? που στην τελικη και το ΖΧ ενα GPZ 250 ψεκαστο ειναι. 30ετιας. δεν σου την μπαινω. απλα πιανομαι απο τα λογια σου για να διευρυνω τις επιλογες του ανθρωπου. Μπορει να παρει μια συγχρονη φτηνη μπουρδα η μια παλια αμφιβολα ανθεκτικη πλεον ΜΗΧΑΝΗ. το cb1 400 πιθανως ειναι ανωτερο απο cbr 250 kai zx250 του σημερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Κανενας άλλος να μου την πει? για ποιο λόγω? Γιατι δεν ξέρω τις διαφορές απο μηχανή σε μηχανη
    Μπορει να μπερδευτώ και να πάρω κατα λάθος κανα ciquichento (ανορθόγραφο? γιατι οπως καλα καταλάβατε δε σκαμπάζω απο τετοια). Αστείο όχι μόνο να το πείς αλλα και να το σκεφτείς.
    Ας μην ξεχνάτε οτι πίσω απο κάθε πληκτρολόγιο υπάρχει και ένας άνθρωπος. Η συμπεριφορά θα έπρεπε να είναι ανάλογη με αυτή στην πραγματική ζωή. κι αν ψαξεις θεματα του θα δεις οτι μαλλον ειναι Γ@ΜΩ τα ατομα!!!

Όπως είπα και πιο πριν δε με ενδιαφέρει τι θα είναι αρκεί να με ανεβάζει ανηφόρα 2καβαλο (να κυκλοφορώ αξιοπρεπώς δηλαδή) και αμα λάχει να το βάζω και καμιά πιστούλα που το έχω καημό. Με DR? Με DR τι να κάνουμε? Σε καρτ δεν μπορώ να δίνω 15 ευρώ το 20λεπτο που είναι ένα μινι ξεφόρτισμα μπαταριών. Φυσικά και έχω κάποιες προτιμήσεις τις οποίες θα τις προσπεράσω αμα δεν μπορώ να πληρώσω. Επίσης το 1000κο δεν είναι στανταρ. Απο την πρακτική και μόνο μπορεί (λέμε τώρα) να βγάλω κανα 700αρι πέραν του τι θα κολλήσω εγώ. Έχω κατεβασμένο τον πήχη για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

Για το βάρος που υπόθηκε δεν έχω θέμα. Δε θα βγω να το παίξω μούρη σε μοτοσυκλετιστικό forum αλλά έχω μια Α εμπειρία. Τέτοια ωστε να έχω βιώσει και να ξέρω οτι στις μηχανές έχω πολλά να μάθω ακόμα. Δηλαδή δεν αρκεί απλά να αποκτήσεις τον αέρα της μηχανής.

Όσον αφορά τη συμβουλή του bladerunner φυσικά και θα τη λάβω υπόψιν γιατι ξέρει και συμβουλεύει (ειδικά στα tips n tricks) παρ' όλα αυτά δε σου τη λέει γιατι δεν ξέρεις.
    Αν είναι φυσικά επιτρεπτή η μεταπήδηση απο rs σε dr και μετα σε παπί ή κανα cb. Το είπα εξ αρχής οτι δεν έχω κατασταλάξει και οτι είναι μια μελλοντική αγορά.

παπι που σε συμβουλευουν ολοι δεν θα συνιστουσα. εσυ ξεκαθαρα ειπες οτι θες Μηχανη! και με 1000 βρισκεις. με κατιτις παραπανω παιρνεις και ΤΤ 600 ετοιμο μοταρντ, (μανιβελα και θα πρεπει να ζεις με αυτο) που μπορεις να το Βαλεις στο πιστακι που λες και να παιξεις. ενα tdr 250 απο πλευρας κινητηρα θα ηταν πολυ πιο Κ@υλα αλλα θα σε πηδηξει η καταναλωση σε καθημερινη βαση. αλλιως οπως ειπωθηκε 4κ 4τ. τα περισσοτερα ομως ειναι λιωμενα σε αυτα τα λεφτα. τωρα που το σκεφτομαι κατα καιρους παιζουν και κατι vfr 400 σε καλες τιμες... αλλα για ολα αυτα βαλε ακριβη συντηρηση. (λαστιχα φρενα λαδια μπουζια κλπ) ετσι γιατι εχω κι εναν διαολο μες το κεφαλι μου κοιτα και crm 250 mkiii αν θες. το μοντελο που ηταν ιδιο εμφανισιακα με το ar αλλα δεν ειχε ar. με ρυθμιζομενο usd κι ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα θα φυγεις για πιστα με την μια. δεν καιει τοσο πολυ αμα δεν σε ξυνει ο καρπος σου κι εχει και φτηνη συντηρηση. μονο στο θεμα του στροφαλου ειναι απλησιαστο. κι ενα τελευταιο που εχω να σου προτεινω ειναι το dt 125. εχουμε τετοιο στην οικογενεια και ειναι αψογο απο ολες τις αποψεις κι ο λογος που (ενω πλεον δεν κανει, για βουνο) δεν το δινει ο αδερφος μου ειανι με τα 700ε που θα πρει πουλωντας το δεν θα βρει αξιολογο διχρονο που να μην ζηταει λεφτα. σηλαση η που θα ψαξεις τελειως χρεπι οσο γινεται πιο φτηνα να το μαζεψεις εσυ η που θα παρεις ενα αψογο και θα το πληρωσεις εξαρχης. αυτο ισχυει και στα 4τ. πχ.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4694331/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4663236/
    αν ειναι καλα μοτερικως θα χρειαστεις λαστιχα αλυσιδογραναζα, προληπτικα ενα μεγαλο σερβις στο μοτερ, στις μπουκαλες, και εναν ελεγχο στα ηλεκτρικα. με αυτα κι εκεινα τσουπ το χιλιαρικο το εφτασες. (εγω αυτο θα εκανα παντως)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    +600 4τ +250 2τ +1252τ

χαχαχαχχα

ετσι ακριβως! και στο χιλιαρικο τι αλλο να παρεις...

επειδη γ@μαμε το θεμα του παιδιου. ολα τα παλια 250 και 400 διχρονα η 4τ ειναι κατα πολυ ανωτερα απο τις σημερινες μαλακιες της βιτρινας. θες να συγκρινεις σε παρακαλω το zxr 400 που ειπε ο Αρης sapila reacing με το παπι zx250 που αναφερθηκε παραπανω? που στην τελικη και το ΖΧ ενα GPZ 250 ψεκαστο ειναι. 30ετιας. δεν σου την μπαινω. απλα πιανομαι απο τα λογια σου για να διευρυνω τις επιλογες του ανθρωπου. Μπορει να παρει μια συγχρονη φτηνη μπουρδα η μια παλια αμφιβολα ανθεκτικη πλεον ΜΗΧΑΝΗ. το cb1 400 πιθανως ειναι ανωτερο απο cbr 250 kai zx250 του σημερα.

παπι που σε συμβουλευουν ολοι δεν θα συνιστουσα. εσυ ξεκαθαρα ειπες οτι θες Μηχανη! και με 1000 βρισκεις. με κατιτις παραπανω παιρνεις και ΤΤ 600 ετοιμο μοταρντ, (μανιβελα και θα πρεπει να ζεις με αυτο) που μπορεις να το Βαλεις στο πιστακι που λες και να παιξεις. ενα tdr 250 απο πλευρας κινητηρα θα ηταν πολυ πιο Κ@υλα αλλα θα σε πηδηξει η καταναλωση σε καθημερινη βαση. αλλιως οπως ειπωθηκε 4κ 4τ. τα περισσοτερα ομως ειναι λιωμενα σε αυτα τα λεφτα. τωρα που το σκεφτομαι κατα καιρους παιζουν και κατι vfr 400 σε καλες τιμες... αλλα για ολα αυτα βαλε ακριβη συντηρηση. (λαστιχα φρενα λαδια μπουζια κλπ) ετσι γιατι εχω κι εναν διαολο μες το κεφαλι μου κοιτα και crm 250 mkiii αν θες. το μοντελο που ηταν ιδιο εμφανισιακα με το ar αλλα δεν ειχε ar. με ρυθμιζομενο usd κι ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα θα φυγεις για πιστα με την μια. δεν καιει τοσο πολυ αμα δεν σε ξυνει ο καρπος σου κι εχει και φτηνη συντηρηση. μονο στο θεμα του στροφαλου ειναι απλησιαστο. κι ενα τελευταιο που εχω να σου προτεινω ειναι το dt 125. εχουμε τετοιο στην οικογενεια και ειναι αψογο απο ολες τις αποψεις κι ο λογος που (ενω πλεον δεν κανει, για βουνο) δεν το δινει ο αδερφος μου ειανι με τα 700ε που θα πρει πουλωντας το δεν θα βρει αξιολογο διχρονο που να μην ζηταει λεφτα. σηλαση η που θα ψαξεις τελειως χρεπι οσο γινεται πιο φτηνα να το μαζεψεις εσυ η που θα παρεις ενα αψογο και θα το πληρωσεις εξαρχης. αυτο ισχυει και στα 4τ. πχ.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4694331/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4663236/
    αν ειναι καλα μοτερικως θα χρειαστεις λαστιχα αλυσιδογραναζα, προληπτικα ενα μεγαλο σερβις στο μοτερ, στις μπουκαλες, και εναν ελεγχο στα ηλεκτρικα. με αυτα κι εκεινα τσουπ το χιλιαρικο το εφτασες. (εγω αυτο θα εκανα παντως)
    ας εχει υποψην ομως και ο φιλος οτι τα παλια 400αρια , ειδικα αυτα χωρις tps καινε οσο τα σημερινα ψεκαστα 600αρια. Γυρω στα 6λ/100 δεν το λες και λιγο. Ιδανικα θα ανεβαζα το budget στα 1500 για να βρω καποιο version-s που ειανι απο τις τελευταιες παραεισαγωγες σε cb400. Εχει tps, καλυτερα φρενα και αναρτησεις, και σιγουρα ειναι πιο καινουριο απο τα απλα cb400 και τα πολυ παλαιοτερα cb1. Ειχα cb400 και κατι ξερω.

Μεταχειρισμενη μηχανη με λιγοτερα απο 1000 ειναι τρελο λαχειο. Και οκ, μπορει να την παρει και να πει ουαου, μηχαναρα, επειδη δεν ξερει. Μπορει το μηχανακι να μην πηγαινει μια και να μην το καταλαβαιενει επειδη δεν εχει ξανακαβαλησει αντιστοιχο.

Θελει πολυ ψαξιμο, και κυριως γνωσεις για να πιασουν τοπο τα λευτα σε αυτη την κατηγορια.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέο μέλος
    Argonautis46 κοίτα το CBF 125,είναι άριστο για πρώτο μοτοσυκλετάκι και στα +- 1100 μπορεί να βρεις ένα σε καλή κατάσταση.Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι να μάθουμε ποιος είναι ο μερακλής δάσκαλος με το xl250...

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Με έχετε ψήσει πολύ για τα 250/400 4τ. Αλλα η κατανάλωση είναι όντως θέμα.

για παράδειγμα:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4655510/
    Δε μου αρέσουν απλά τα στρογγυλοφάναρα, τρελαίνομαι.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4352227/

Δεν απορρίπτω το cb αλλά τις γνώσεις δεν τις έχω και δεν είμαι να μπλέκω με επισκευές εκτος απο λάστιχα αλυσιδογράναζα.
    Να φανταστώ βέβαια οτι και με τις αγγελίες που έβαλα εγώ πάλι τα ίδια θέματα θα έχω ε? Απλά θα ανέβει το αρχικό κόστος.
    Κύκλους

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Να φανταστώ βέβαια οτι και με τις αγγελίες που έβαλα εγώ πάλι τα ίδια θέματα θα έχω ε? Απλά θα ανέβει το αρχικό κόστος.
    Μα γιατί το λές αυτό ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

για παράδειγμα:

Δεν απορρίπτω το cb αλλά τις γνώσεις δεν τις έχω και δεν είμαι να μπλέκω με επισκευές εκτος απο λάστιχα αλυσιδογράναζα.
    το καβασακι φαινεται καθαρο. μονο ενας μαστορας θα σε βοηθησει. αλλα κι αυτος δεν θα βαλει το χερι του στην φωτια.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp

για παράδειγμα:

Το καβλασακι ειναι σχολειο.
    Να ξερεις οτι εχει πολυ σκληρες αναρτησεις που δεν κανουν για πολη.(Θα σου σπασει τα χερια)
    Επισεις εχει αρκετα γρηγορη γεωμετρια και ενα σταμπιλιζατερ στο τιμονακι του το θελει.
    Αν το ακουσεις ρελαντι σε σχεση με ενα Cbr της εποχης ακουγετε σαν χαλασμενο(βγαζει πολυ τραχυ ηχο και ακουγετε και το KBATL).
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3530029/
    καιει λιγο εχει ιδιο σχεδον κινητηρα με er5 και kle. ειναι ασπαστο, οδηγικα δεν το γνωριζω αλλα το er5 ηταν μια χαρα commuter. αυτο υποτιθεται ειναι πιο γρηγορο με καλυτερα φρενα. εχει παλιομοδιτικη εμφανιση ομως...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά τι συζητάτε?
    Ο άνθρωπος ρωτάει για το 125 και άρχισαν τα όργανα...

@kostaskk
    καλά και άγια τα δίχρονα, είναι κ%%$λα με κεφαλαία αλλά το παράκανες.
    Το RG500 original ειναι πολύ μακριά από τα 100 άλογα, ακόμα και με εξατμίσεις φίλτρα και ζιγκλέρωμα είναι μακριά.
    Επίσης όταν χρειαστεί επισκευή ο κινητήρας (φυσιολογικά πράγματα) θα πληρώσεις όσο κανουν 2 CB400 σε καλή κατάσταση.

@Αργοναυτης
    CB1, CB400, ειναι μια χαρά.
    Αν θες και πίστα ψάξε για ZXR400, CBR400 δεν σπάνε δεν χαλάνε, ειναι γρήγορα χωρίς μεγαλες απαιτήσεις συντήρησης και πας κι εν αταξιδάκι.
    Ειδικά αν είσαι και λίγο κοντός είναι οτι πρέπει.
    ε? 100 αλογα ειναι μαμα και παει μεχρι 130 τροχο φτιαγμενο. και το μοτερ του δεν ειναι και τις φιλοσοφιας τις μεγαλης απόδοσης εχει 2 στρόφαλα
    αν βγαλει κατω απο 100 τοτε προκειτε για καποιο παρατημενο/σκισμενο/πεσμενο/επισκευασμενο/κακα πειραγμενο συχνο φαινομενο στην Ελλάδα

https://www.google.gr/search?q=rg500...tm%3B678%3B445

το συγκεκριμενο εχει προπορεια στα ρευματα για καλυτέρευση των μεσαιων στροφων με απώλειες στα ψηλα και σε αλογα με αυτη τη μετατροπη. και ομως 110 αλογα έδειξε.
    σαν 4 κυλινδρο δεν θελει συχνές επισκευές και το κοστος?
    4 πιστονια θες για να το φρεσκαρεις. αν σου σπασει παιρνεις μεταχειρισμενο κυλινδρο φτηνα ή περνας χιτωνιο

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Haynes Service Manual για το Aprilia Rs 125
    από Zacharias99 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2010, 22:44
  2. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  3. Aprilia RS 125 VS Cagiva Raptor 125
    από angel_pele στο forum Αντιπαραθέσεις