sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αλλη λυση δειχνει να ειναι δαγκανες απο cbr600f η απο SV (αν καταλαβα καλα με ενα πολυ γρηγορο διαβασμα θελουν ανταπτορες οι πρωτες σιγουρα)
Εξαερωση εχει γινει? Απ'οτι διαβαζω ισως αυτο να ειναι το προβλημα που εχεις γτ δεν ειναι τοσο απλη η εξαερωση σε ABS
http://www.advrider.com/forums/showt...=403739&page=6
http://www.stromtrooper.com/dl650-20...-calipers.html
Τι να σου κάνω, δεν φταιω εγώ.
Aν είναι να αλλάξεις δαγκάνες και να ψάχνεσαι μετα με τακάκια και τρόμπες και σωληνάκια, για να έχεις φρένα δεν λέει.
Αυτά αντιμετώπιζαν αυτα τα GSXR, υπερθέρμανση με τη μία κλπ. Σίγουρα το GSXR ηταν και πιο γρήγορο αλλά το Bandit είναι πάνβαρυ.
Επίσης αυτές οι 6πίστονες δαγκάνες έχουν το θέμα ότι κολλάνε με το παραμικρό και θέλουν πολύ συχνό service.
Πάντως Bandit 650 Κ7 χωρίς ABS με σωληνάκια και Hyperpro ελατήρια στο πηρούνι που οδήγησα, ήταν ΟΚ απο φρένα.
Οχι τόπ, αλλά ούτε να έχει και πρόβλημα για τον χαρακτήρα του.
Δεν ξέρω αλλες δαγκάνες που να ταιριάζουν κουτί δυστυχώς.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ηρα,
καταρχην, ευχαριστω για το ενδιαφερον και την εμπλοκη.
Εξαερωση γινεται σε τακτα χρονικα διαστηματα, μερικες φορες και καθε μηνα.
Το θεμα μου εγινε "ανυποφορο, απο την στιγμη που αρχισα να κυκλοφορω σε ασφαλτο που εχει προσφυση (τους τελευταιους 12 μηνες περιπου), οπου καθε φορα που βγαινω βολτα, γκριζαρουν κι αλλο τα μαλλια μου.
Η εξαερωση ομως δεν προσεφερε και πολλα, οποτε μετα εβαλα σωληνακια υψηλης, μπροστα μονο.
Καλυτερα, ομως και παλι το στιβω το σφουγγαρι.
Περαν αυτου, σε πολλες περιπτωσεις, εχω αναγκαστει -μην σχολιασουμε το πως και γιατι, μαλλια πηγαινα μα επρεπε να σταματησω κιολας- να τσαρουχωσω, το αβς ποτε δεν ενεπλακη, μα ουτε ¨δαγκωμα¨υπαρχει ούτε και σοβαρο αποτελεσμα.
Οποτε αρχισα να σκεφτομαι να αλλαξω τις δαγκανες και ( ; ) την τρομπα.
Μια θερμη παρακληση, μην το παμε παλι στο οτι εχω λαθος μηχανακι γι'αυτο που κανω. (δεν το λεω προσωπικα σε σενα, η οποιον)
Αυτο εχω και αυτα κανω.
Και ειμαι σιγουρος πως εαν περασω σωληνακια στις δαγκανες κατ' ευθειαν και απομονωσω το αβς, θα ειναι δραματικα καλυτερα τα πραγματα, μα πραγματικα θελω να το αποφυγω.
Να τολμησω να κοιταξω για αφτερ του ιδιου μοντελου;
Με μια γρηγορη στο εβαυ, σκιαχτηκα αληθεια ειναι. Μα δεν πρεπει να υπαρχει μονο η Μπρεμπο.
Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 12/03/2014 στις 20:30.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Τρομπα brembo 19*20 και δαγκανες απο cbr600f (παραπονο απο φρενα cbr δεν ειχε ποτε κανεις και αν ειχε ψεμματα θα ελεγε...) μοιαζει να ειναι η λυση...
Ψαχνω να δω για τους ανταπτορες ποσο εχουν ...wait
wait over...
δες εδω...
http://www.stromtrooper.com/574503-post22.html
Το cbrf παιζει να ειναι και 50 κιλ πιο ελαφρυ.
Αλλα αυτο λυνεται, δεν θα ανεβαινει το ετερο![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Εχω να ριξω μελετη και αναζητηση.
Ευχαριστω πολυ για την συμβολη σας κυριοι!
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
ego 8a sou protina na kanis kapio ma8ima odigisis xoris na 8elo na se 8ikso ala to mixanaki sou exi ekseretika megali dinami gia to varos tou to matsakoma ton frenon mpori na ekane megali zimia sto plaisio i ke na exanes ke tin stiriksi
an to exis gia kontres ke 8es na kokalonis meta ta 400 metra afto den ine kati pou sou etakse to mixanaki na kopsis tis kontres
meta se spor odigisi ta frena ine to telefteo pou xrisimopiois to perisotero pou kovis ine me katevasmata ke ligo freno gia na figis meta tin strofi me dinami ke pali
an den odigas etsi ke apal kanis kakouries mesa stin poli min mas rotas ti na kanis na pas na kanis oti se fotisi o kafeteriokagkouras tis gitonias sou
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
^
απορια...
...τρολλ?
Επιτελους!
Κι ενας που πραγματικα ασχοληθηκε με το θεμα μου και με αφορμη το ποστ του, βγαζω ακρη.
Αφρο βοηθα, γιατι μετα απο τοσο καιρο που το εχω το 'ρδελο και παροτι τα φρενα τα ματσουκωνω εστω και σταματημενο, δεν τιμα την παραδοση της Σουζουκι, το ρημαδι, και το πλαισιο ειναι ακομα ισο και χωρις ρωγμες.
Εχω στειλει σηματα καπνου, περιστερια ταχυδρομικα, μεχρι και ημεϊλ με πονηρο νοημα στη Σουζουκι, μα απαντηση καμια. Απαραδεκτο.
Οι μονες κοντρες που κανω, ειναι οι κοντρα παξιμαδι.... μμμ... τωρα που μου ηρθε κατσε να μουλιασω ενα κρητικο να κανω κουκουβαγια.
Φρενα οταν ειμαι σε σπορ μοουντ, δεν παταω. Πατησω δεν πατησω, αυτο με οσα πηγαινε με τοσα θα πηγαινει.
Οποτε απλα κανω τον χαζο και νομιζω οτι φρεναρω.
Και η αληθεια ειναι οτι βοηθαει. Σταματω στο κοκκινο, μονο 7 μετρα αφου το περασω.
Αν παρω φωτιση απο τον μπυραριοκαγκουρα, πειραζει; Γιατι με τον καφε με πιανει κοψιμο :P
Inochi, ρε!
Για οσο.