Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις οτι υπάρχει 0,00001% πιθανότητα να συμπεριφερθώ ή να ντυθώ όπως θέλεις εσύ?
    Πιστεύεις οτι χρειάζομαι κάποιον να μου υπενθυμίσει(!) τις ευθύνες που έχω απέναντι στην οικογένεια μου?
    όχι και γι αυτό σου λέω... έλα αλλά, αν έρθεις να είσαι κομπλέ....

όπως είπε και ο ακρίδας, ή έρχεσαι, ή με γράφεις στα απαυτά σου (και πολύ καλά κάνεις) και πας όπου θες, όπως θες με όποια παρέα θες....

σε ότι αφορά στα της οικογένειας, δεν το έθιξα και ούτε θα το θίξω γιατί ναι, τότε θα το έπαιζα μπαμπάς.... όχι βέβαια οτι έχει (γενικά μιλώντας) απόλυτο άδικο ο γιάννης που το έθιξε το θέμα, αλλά είναι άλλο θέμα - μην τα μπλέξουμε...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Βυρωνα προσωπικα παντα,εσενα δεν σε φοβαμαι απο αποψη ασφαλειας.
    Κανε οτι θες .........

το περισσοτερο που μπορεις να παθεις ειναι ψυξη απο το ανοικτο παραθυρο τις οδικης
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140283
    Περα της πλακας φυσικα και δεν μπορουν να μπουν "περιορισμοι"σε ανοικτη προσκληση για βολτα.
    Αλλα νομιζω οτι απευθυνομαστε σε "ωριμους" ανθρωπους(ελπιζω δλδ.) οπου ισχει το αυτονοητο.
    Σπυρο ελπιζω να μην σταματησω να διαβαζω εδω μεσα για βολτες σου ετσι;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    καταλαβαίνω την αντίδραση του κάπτεν / μικε / μπαιρον και λοιπους και εν μέρη συμφωνώ μαζί σας αλλά δε γαμιέ ρε παίδες.

αν θέλει να επιβάλει ένας στη βόλτα που διοργανώνει όλοι να πηγαίνουν με 70χλμ μαξ τότε αμα κάποιος θέλει κάτι άλλο, απλά ας μην πάει.

so what νάπουμε

δεν είναι η official βόλτα του μοτο.γρ. βόλτα ενός χρήστη είναι. Δηλαδή τι διαφορά έχει αυτό το αίτημα απο το αίτημα χιλιάδων εδω μέσα που λεει:

" τη κυριακή βόλτα /..... μπλα μπλα ... ρεαντεβού .... μπλα μπλα .... απαραίτητη προυπόθεση ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ"

αυτό γιατι το δεχόμαστε ρε παίδες?

δικαίωμα μου απο τον νόμο δεν είναι να πάω με γόμες?

????

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    αν θέλει να επιβάλει ένας στη βόλτα που διοργανώνει όλοι να πηγαίνουν με 70χλμ μαξ τότε αμα κάποιος θέλει κάτι άλλο, απλά ας μην πάει.
    Σωστό αυτό, αλλά και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι αυτό δε γίνεται σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ βόλτες. Αν θες να πηγαίνεις με 70, πάρε τους γνωστούς σου που πηγαίνουν με τόσα και καλά να περάσετε. Όταν καλείς κόσμο δημοσίως, ε δε μπορείς να παραπονιέσαι μετά ότι ο οποιοσδήποτε δε σε άκουσε. Όλοι δίκιο έχετε. Με τον τρόπο σας
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    όχι και γι αυτό σου λέω... έλα αλλά, αν έρθεις να είσαι κομπλέ....

όπως είπε και ο ακρίδας, ή έρχεσαι, ή με γράφεις στα απαυτά σου (και πολύ καλά κάνεις) και πας όπου θες, όπως θες με όποια παρέα θες....

σε ότι αφορά στα της οικογένειας, δεν το έθιξα και ούτε θα το θίξω γιατί ναι, τότε θα το έπαιζα μπαμπάς.... όχι βέβαια οτι έχει (γενικά μιλώντας) απόλυτο άδικο ο γιάννης που το έθιξε το θέμα, αλλά είναι άλλο θέμα - μην τα μπλέξουμε...
    Καλά, αυτο με τις ευθύνες απέναντι στην οικογένεια, φίλους, κοινωνικό σύνολο και στο σύστημα υγείας (τελικά) μου φαίνεται επιεικώς γελοίο να το συζητάμε εμείς (ως μοτοσυκλετιστές ή ότι είμαστε τελος πάντων)...

Σε βόλτα σου, ναι, δεν πρόκειται να έρθω.
    Οδηγάω διαφορετικά, το μηχανάκι μου κάνει θόρυβο, η πινακίδα μου είναι από κάτω, και πιθανόν να φάω και καμμιά τούμπα και να χαλάσω την βόλτα των υπολοίπων και να έχω ενοχές.

Άστο καλύτερα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Όπως πάντα ,το ξεχειλώνουμε...
    Δε νομίζω πως θέλει να το παίξει αρχηγός,δε νομίζω πως το επιβάλει έχοντας στο μυαλό του το να μη χαλάσει η βόλτα του,ίσως το ύφος του φάνηκε απόλυτο και σας ξένισε αλλά έχει δίκιο...(αν αντιλαμβάνομαι σωστά το σκεπτικό του)
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 20/03/2014 στις 12:27.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σε βόλτα σου, ναι, δεν πρόκειται να έρθω.
    Οδηγάω διαφορετικά, το μηχανάκι μου κάνει θόρυβο, η πινακίδα μου είναι από κάτω, και πιθανόν να φάω και καμμιά τούμπα και να χαλάσω την βόλτα των υπολοίπων και να έχω ενοχές.

Άστο καλύτερα.
    έχε κατά νου οτι ποτέ, σε καμμία μου βόλτα δεν είπα "θα πηγαινουμε όλοι μαζί με τόσα"... αντιθέτως έχω πει οτι "γκρουπάκια θα σχηματίζονται ανάλογα με τον ρυθμό του καθενός" και οτι "μεγάλα παιδιά είμαστε ας κανονίσουμε την πορεία μας" (σε ότι αφορά στην ταχύτητα πάντα)

ωστόσο, δεν είναι κακό αυτό που λες....

ειδικά αν οι ενοχές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (ποτέ να μην) σε πιάσουν στην "δική μου" βόλτα και όχι σε άλλη με άλλη παρέα, είμαι μαζί σου στο 1300%....

" τη κυριακή βόλτα /..... μπλα μπλα ... ρεαντεβού .... μπλα μπλα .... απαραίτητη προυπόθεση ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ"

αυτό γιατι το δεχόμαστε ρε παίδες?

δικαίωμα μου απο τον νόμο δεν είναι να πάω με γόμες?

????
    Ποιός τον γαμεί τον νόμο ρε Σπύρο? Στην μία περίπτωση απευθύνεις πρόσκληση σε ειδικού τύπου μηχανές, στην άλλη σε ειδικού τύπου αναβάτες για να ακολουθήσεις σε μια βόλτα.

Δηλαδή, αν τότε που πήγαμε την σιδηρόκωλη, σου έλεγα οτι δεν θα έρθεις μαζί επειδή σκοπεύεις να επιστρέψεις αυθημερόν απ΄το Τσεπέλοβο και αυτό είναι επικίνδυνο και έχεις ευθύνη απέναντι στην παρέα, τι θα έλεγες?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σωστό αυτό, αλλά και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι αυτό δε γίνεται σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ βόλτες. Αν θες να πηγαίνεις με 70, πάρε τους γνωστούς σου που πηγαίνουν με τόσα και καλά να περάσετε. Όταν καλείς κόσμο δημοσίως, ε δε μπορείς να παραπονιέσαι μετά ότι ο οποιοσδήποτε δε σε άκουσε. Όλοι δίκιο έχετε. Με τον τρόπο σας
    Απ' την άλλη, όποιος διαβάσει τη βόλτα και του πάει, έχει την επιλογή να πάει μαζί του, ή όχι. Στο κάτω-κάτω ρε συ έπιασε κανέναν από το λαιμό να του πει πως πρέπει να έρθει ντε και καλά; Όποιος διαβάσει λεπτομέρειες της βόλτας και του αρέσει η διαδρομή, το στυλ, η παρέα, ο ρυθμός ή ότι άλλο περιγράφει τέλος πάντων, ή όποιος γνωρίζει το διοργανωτή και τον γουστάρει/δεν τον γουστάρει, θα γνωρίζει αν του πάει αυτή η βόλτα ή όχι!
    Εκτός κι αν το μοτο.γρ και η διαχείριση αποφασίσει να ξεκαθαρίσει το θέμα (που ΔΕΝ χρειάζεται ξεκαθάρισμα) και επέμβει με κανόνα πως δεν επιτρέπεται σε δημόσια ανακοινωμένη βόλτα να θέτουμε όρους.... Τότε να μου πεις πως αν έχεις τέτοιους όρους για τη βόλτα σου, θα στείλεις πρόσκληση με πμ σε αυτούς που θες.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε...
    Κανένας δε χρειάζεται να θίγεται, και "όχι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, και χάνεις τη μπάλα".

Κι εγώ αν έβαζα βόλτα που ήθελαν 100 άνθρωποι να έρθουν, αλλά είχα όρο να φοράνε αυτοκόλλητα "hello kitty" στα κράνη τους (έτσι γιατί γουστάρω), ε δεν θα καθόμουνα να ελέγχω αν ακολουθούν και κράνη χωρίς κίττυ. Η επόμενη-μεθεπόμενη βόλτα, όμως, πιθανόν να μην ήταν ανοιχτή με δημόσια πρόσκληση... θα πήγαινε σε αυτούς που συμμορφώθηκαν ή σε ένα μοτο-κιττυ φόρουμ...

Πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Απ' την άλλη, όποιος διαβάσει τη βόλτα και του πάει, έχει την επιλογή να πάει μαζί του, ή όχι. Στο κάτω-κάτω ρε συ έπιασε κανέναν από το λαιμό να του πει πως πρέπει να έρθει ντε και καλά; Όποιος διαβάσει λεπτομέρειες της βόλτας και του αρέσει η διαδρομή, το στυλ, η παρέα, ο ρυθμός ή ότι άλλο περιγράφει τέλος πάντων, ή όποιος γνωρίζει το διοργανωτή και τον γουστάρει/δεν τον γουστάρει, θα γνωρίζει αν του πάει αυτή η βόλτα ή όχι!

Σε έναν ιδανικό κόσμο, αυτό θα λειτουργούσε. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι δε σκέφτονται όλοι όπως εσύ κι εγώ.
    Life begins at 45°.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Ποιός τον γαμεί τον νόμο ρε Σπύρο? Στην μία περίπτωση απευθύνεις πρόσκληση σε ειδικού τύπου μηχανές, στην άλλη σε ειδικού τύπου αναβάτες για να ακολουθήσεις σε μια βόλτα.

Δηλαδή, αν τότε που πήγαμε την σιδηρόκωλη, σου έλεγα οτι δεν θα έρθεις μαζί επειδή σκοπεύεις να επιστρέψεις αυθημερόν απ΄το Τσεπέλοβο και αυτό είναι επικίνδυνο και έχεις ευθύνη απέναντι στην παρέα, τι θα έλεγες?
    καλα τετοιες μ@λακιες έκανα μικρός και εσύ δεν έκανες τίποτα .....

απάνω σου θα ρίξω την ευθύνη ρε που μ' αφησες να φύγω ....

δε ξέρω ρε Μπαιρον αλλά νομίζω οτι σε μια μεμονομένη βόλτα ενός χρήστη αν εκ των προτέρων πει ότι μπαρούφα του έρθει στο κεφάλι τότε το πολυ πολυ να τον πιάσουμε στο ψιλό. Αλλά άμα όμως αυτή η μπαρούφα έχει νόημα για 5-6, τότε μπορεί αυτοί να τα βρούνε και τελικά να περάσουν καλά στη βόλτα.

επαναλαμβάνω, δεν είναι επίσημη μοτο.γρ βόλτα. δικιά του είναι, οτι θέλει τι κάνει.

Ελπίζω να μη πιστέυουν κάποιοι οτι ο κάθενας που ποστάρει μια βόλτα εδω μέσα εκπροσωπεί και το τρόπο που το μοτο.γρ. εκτελεί επίσημα ομαδικές βόλτες.

καλα τετοιες μ@λακιες έκανα μικρός και εσύ δεν έκανες τίποτα .....

απάνω σου θα ρίξω την ευθύνη ρε που μ' αφησες να φύγω ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σε έναν ιδανικό κόσμο, αυτό θα λειτουργούσε. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι δε σκέφτονται όλοι όπως εσύ κι εγώ.
    Αυτονόητο δεν είναι όμως αυτό; δεν τον γουστάρω ή δε γουστάρω το τι θέλει να κάνει στη βόλτα του, ε δεν πάω.

Η δημόσια πρόσκληση σε βόλτα σημαίνει πως εγώ θα πάω εκεί , τότε, με αυτόν τον τρόπο σε αυτή τη διαδρομή (και ότι άλλο θέλει να περιλάβει ο καθένας - τάπερ, σούβλες, καφέδες, εκκλησίες, μουσεία, ζωολογικούς κήπους, ξενύχτια, κωλόμπαρα κτλ) και όποιος γουστάρει αυτό που ανακοινώνω και θέλει να ακολουθήσει, ακολουθεί.

Σαφώς και είναι αυτονόητο. Αλλά, ξαναλέω, δημόσιο φόρουμ, άγνωστοι χρήστες. Εγώ δε θα πάω σε βόλτα με μ.ω.τ 70 χλμ. Ένας άλλος μπορεί να πάει και να μη δώσει δεκάρα για τους κανόνες. Δε μπορείς να τον κατηγορήσεις όταν κάλεσες κόσμο ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Αυτό δεν είναι αυτονόητο; ;P
    Life begins at 45°.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δεν νομιζω οτι ο Σπυρος θελει να το ''παιξει'' αυστηρος ή ο μπαμπας του καθενος μας. Ξερουμε ολοι οτι απο την στιγμη που καβαλαμε, ειμαστε εκτεθειμενοι σε κινδυνους.
    Απλα, το ατυχημα ηταν ενας λογος για να θυμηθουμε ποσο σημαντικο ρολο παιζει ο εξοπλισμος στον αναβατη...
    Δεν θα πω περισσοτερα, εξαλου μεγαλα παιδια ειμαστε και καταλαβαινουμε...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19