Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΧΟΜΠΙ

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαι σίγουρος για το νομικό πλαίσιο, όμως οι έντονες οσμές και ειδικά οι χημικές, πρέπει να είναι ικανός λόγος για να σε καταγγείλουν. Θεωρητικά νομίζω ότι μπορούν ακόμα κι αν βάζεις συχνά λουκάνικα στα κάρβουνα και τους έχεις ντουμανιάσει (σε κλειστούς χώρους λογικά πάλι πρέπει να έχεις προβλέψει για τον κατάλληλο εξαερισμό).

Δε στα λέω για να αντιπαρατεθώ, αλλά κι εγώ θέλω δοκιμάσω πολυεστέρα και να βάψω με πιστόλι και δεν το κάνω επειδή καταλαβαίνω ότι θα πηδήξω τους γείτονες.
    Μια φορά ξέχασα πιπεριές στην κατσαρόλα και δάκρυσε όλη η πολυκατοικία και τα σπίτια παραδίπλα (τρου στόρυ).
    Κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα στον τομέα πολυεστέρας, πρόκειται για ανοιχτό χώρο ή ιδιωτικό (σε μονοκατοικία που ήμουν εγώ τότε). Οπότε ούτε σύσταση δεν μπορούσαν να μου κάνουν.
    Ο πολυεστέρας ΔΕΝ βρωμοκοπάει όπως λανθασμένα ακούγεται. Θα μυρίσει όταν τον ψήνει ο ήλιος για να στεγνώσει και αυτό διαρκεί 10 λεπτά το πολύ ειδικά το καλοκαίρι όταν πολυεστερώνεις με 35 βαθμούς υπο σκιά.
    Γενικά έχω αλλάξει πολλά σπίτια και πάντα ήμουν low profile, σε σημείο να ενημερώνω πως πχ αυριο θα κάνω φασαρία με τον τροχό απο τις 10 μέχρι τις 1 το πρωί. ή θα βάψω ή θα πολυεστερώσω. Για οτιδήποτε καλέστε με στο τηλ. και ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ε κανείς όμως δεν βρέθηκε να μου κάνει έστω παρατήρηση πλήν απο μερικούς δικομανής που αν τους πείς καλημέρα πάνε και σου κάνουν μήνυση γιατί την βρήσκουν με τα δικαστήρια. Αλλά και αυτοί δεν κατάφεραν ούτε σύσταστη να μου κάνουν.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Αμα είναι :a31: ο γειτονας...ειχα έναν γνωστο που εμενε Παπαγου,μονοκατοικια με μεγαλο κηπο μπροστα.Φτιαχνει μπαρμεκιου,την επομενη πολεοδομια προστιμο και για το αμαξι που εβαζε μεσα συν κατι αλλα που βρηκαν εκει.
    Τι νομος ειναι αυτος που απαγορευει να βαλεις στον ιδιωτικο σου χωρο/κηπο,το αυτοκινητο σου.Σιγουρα εφαγε προστιμο γι'αυτο;

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Η λυση στην είπαν low profile .....και συνεννόηση αν τα έχεις καλα δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα

Και ναι γίνεται να φας πρόστιμο : p όσο παράλογο αν ακούγεται έτσι την έφαγε ο γειτονας μου που εβαλε ενα περγκολακι με καλαμιές για να βάζει το αμάξι ....Εγώ μετα απο αυτο και ξέροντας οτι μονο το δικο μου και του γειτονα ΔΕΝ ειναι ντόπιων (αλλιώς πρόβλημα δεν θα είχα) προτίμησα την λύση της κουκουλας
    Το ίδιο θεμα εχω και με το μηχανάκι που θελω να βαλω ενα προκάτ σπιτακι μικρο να την βάζω μέσα : p
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Η λυση στην είπαν low profile .....και συνεννόηση αν τα έχεις καλα δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα

Και ναι γίνεται να φας πρόστιμο : p όσο παράλογο αν ακούγεται έτσι την έφαγε ο γειτονας μου που εβαλε ενα περγκολακι με καλαμιές για να βάζει το αμάξι ....Εγώ μετα απο αυτο και ξέροντας οτι μονο το δικο μου και του γειτονα ΔΕΝ ειναι ντόπιων (αλλιώς πρόβλημα δεν θα είχα) προτίμησα την λύση της κουκουλας
    Το ίδιο θεμα εχω και με το μηχανάκι που θελω να βαλω ενα προκάτ σπιτακι μικρο να την βάζω μέσα : p
    Το προστιμο το εφαγε για το περγκολακι και οχι για το οτι εβαλε το αυτοκινητο μεσα σε ιδιωτικο χωρο.Αλλο αυτο λοιπον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Αμα είναι :a31: ο γειτονας...ειχα έναν γνωστο που εμενε Παπαγου,μονοκατοικια με μεγαλο κηπο μπροστα.Φτιαχνει μπαρμεκιου,την επομενη πολεοδομια προστιμο και για το αμαξι που εβαζε μεσα συν κατι αλλα που βρηκαν εκει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος

στα bold. αυτα εχουν σχεση με ΙΚΑ. εκανες μια κατασκευη και απασχολησες μαστορους. διαφυγη ΙΚΑ. καμια σχεση με την υποθεση του παιδιου εδω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Τι νομος ειναι αυτος που απαγορευει να βαλεις στον ιδιωτικο σου χωρο/κηπο,το αυτοκινητο σου.Σιγουρα εφαγε προστιμο γι'αυτο;
    το προστιμο αφορουσε το κομματι του IKA. κατασκευη ακινητου που εμπλεκετε και η πολεοδομια. και ναι περιλαμβανεται και το μπαρμεκιου στα ακινητα.

Παλαιό μέλος
    Στο θέμα του φίλου μας.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι , σε κάθε κλειστό γκαράζ θα βρεθούν εργαλεία και ο ιδιοκτήτης του θα κάνει κάποιες μικροδουλειές.

Τώρα αν πιάσουμε το γράμμα του νόμου , πάει τρελαθήκαμε ..

Είναι γνωστό το πρόβλημα του τόπου μας .. Πολυνομία , αλλά και δεκάδες (ή μήπως εκατοντάδες?) ερμηνευτικές διατάξεις για κάθε νόμο , που στο φινάλε τον καθιστούν ανενεργό ..

Άσχετο , αλλά διαβάζοντας τα περί του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα Παρκ της Αργυρούπολης , αυτό λειτουργούσε χωρίς άδεια του Δήμου , απέναντι από τον Δήμο γιατί οι προϋποθέσεις έκδοσης της , με καμιά δεκαριά εμπλεκόμενους Δημόσιους φορείς, είναι μια σκέτη τρέλα .

Το τραγικό είναι πως ακόμη κι αν υπήρχε άδεια δεν νομίζω πως (δυστυχώς) θα άλλαζε τίποτα..

Κι εμείς διυλίζουμε τον κώνωπα αν επιτρέπεται ν αλλάξει φίλτρα ο φίλος στο μηχανάκι του στον νόμιμο ιδιωτικό του χώρο..

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Βασικά οχι δεν ηταν για το ικα απλα απαγορεύεται λόγο οτι ειναι στα ορια του αιγιαλου
    Βρε ναι για το περκολακι την έφαγε απλα ρε γαμωτη στην περιοχή όλοι οι ντόπιοι εχουν κτηρια πανω στο κύμα αλλα εκεί πρόβλημα κανενα
    Και ξανα λέω ου μπλεξεις με παραλογους
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται εξουσιοδοτημενο συνεργείο YAMAHA!!!
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 15:31
  2. Συνεργείο για άφρικα στην Σαλονίκη;
    από Stergios69 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 23:50
  3. Συνεργειο...
    από noble στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 11:45
  4. Μηχανικός/Συνεργείο για R1 '03