Ααααα είμαι και ανίδεος. Και λέω καλά δεν το λυπούνται??![]()
σφυροκατσάβιδο
μεταφέρει μεγαλύτερη δύναμη στη βίδα.
μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε μια επίμονη βίδα αλλά προφανώς θέλει την ανάλογη προσοχή στη χρήση
https://www.youtube.com/watch?v=Og0wilzMtXY
Παιδιά επειδή είμαι ολίγον τι ανίδεος. Όταν λέμε locktite εννοούμε το 243 ή το 248; Έψαξα στο νετ αλλά δεν κατάλαβα ποιο απ τα 2 είναι καλύερο για τη δουλειά που το θέλω. Επίσης διάβασα κάπου ότι αυτά είναι μέσης σκληρότητας και μετά δεν θα ξεβιδώνει με τπτ!!
Εσείς τί μου προτείνετε;;
Επίσης είδα οτι αυτά τα 2 είναι υγρά. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν περάσει υγρό μέσα απ τη βίδα;;;
Loctite 55, είναι η απάντηση... Νομίζω ότι αυτό είναι το κατάλληλο για την δουλειά που το χρειάζεσαι!
Βαλβιδες ποτε ρυθμισες τελευταια φορα;; Αν εισαι στα κοντα για ρυθμισμα περιμενε και βαλ'το μετα γιατι θα χρειαστει να βγει η βιδα αυτη.
Τσεκαρε ποιο λοκταιτ ανταπεξελχεται στην παραληλη παρουσια λαδιου. Δεν θυμαμαι ποιο ειναι.
Μπορω να ψαξω, αλλα πιο μετα, και να σου πω.
Παντως θα 'ναι λιγο ζορι να βγει η βιδα μετα.
Τεφλον μπορουμε να βαλουμε;; Ας απαντησει κανα μαστορι..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Εγώ πάντως όταν ρύθμισα βαλβίδες, άλλαξα τη χάλκινη ροδέλα της αντίστοιχης βίδας, την έσφιξα όσο έπαιρνε με το κατσαβίδι και δεν χάνει σταγόνα. Μήπως δεν την σφίγγεις καλά; Η βίδα αυτή αν δεν έχει χαλασμένο σπείρωμα δεν χάνει ποτέ. Κάτι κάνεις λάθος πάντως.
Η λύση του teflon δοκιμάστηκε; Εγω είχα μια μικρή διαρροή υγρών φρένων απο τον εξαερωτήρα του πίσω φρένου. Με λίγη εφαρμογή ταινίας teflon το πρόβλημα λύθηκε άπαξ δια παντός.
San Francisco Bay Area member......
Κοιτα, θερμοκρασιες αντεχει το τεφλον (οχι κατι τρελο). Τωρα πιο ειναι το οριο αντοχης του θα σε γελασω. Τους 90', 100' βαθμους τους εχει παντως ανετα. Το λαδι βεβαια του ΧΤ ανεβαινει κι αλλο.
MADE IN JAPAN 日本製
Η λύση να βάλω λίγη φλατζόκολλα ανάμεσα στη βίδα και τη ροδέλα για να καταλάβω αν φταίει τελικά το κεφάλι της βίδας τι σου λέει;;;
Οπότε άκυρο κι αυτό. Θα πάω να πάρω μια βίδα καινούρια και βλέπουμε. Σας αυχαριστώ όλους για τη βοήθεια