Παρόλο που έχω σπουδάσει μηχανολογία σε ΤΕΙ και έχω αναλάβει εδώ και μία οκταετία την οικογενειακή επιχείρηση, ποτέ δεν με φανταζόμουν τεχνίτη. Το όνειρο μου ήταν να γίνω αρχαιολόγος και να γνωρίζω διαφορετικούς πολιτισμούς, γι΄αυτό το έριξα στα Αραβικά, τα Τούρκικα και τα Εβραικά.
Ευτυχώς ήρθε η κρίση και τα τελευταία 4 χρόνια και όταν ζορίζομαι οικονομικά βγαίνω πρός τα "έξω" για κανά 6άμηνο σαν εξειδικευμένος τεχνικός. Αρχαία δεν ανακαλύπτω, αλλά τουλάχιστον εξασκούμαι στις γλώσσες που έμαθα και συνδιάζω τέχνη με απωθημένα.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Πιανιστας σε μπουρδελο.
Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 14/11/2014 στις 00:40.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σχεδιαστής αυτοκινήτων.
Από μικρός αυτό το όνειρο. Και οι ελπίδες μου ψαλιδίστηκαν όταν οι επαγγελματίες του χώρου δεν με εκτίμησαν.
Όταν ο επίτροπος του διαγωνισμού σχεδίου αμαξώματος της OPEL - GM Motor μου απάντησε πως δεν περνάω στην επόμενη φάση.
Από τότε το όνειρο παρέμεινε όνειρο και οι ρυθμοί της πραγματικότητας δεν μου έδωσαν περιθώρια για να πολεμήσω για αυτό.
![]()
εγω απο μικρος ηθελα να ασχοληθω με μια απο τις 3 μεγαλες μου αγαπες.. η τα αμαξια, η τα φορτηγα, η τα καραβια, ασχετα σε τι ποστο..
τελικα εγινα μηχανικος και ασχοληθηκα και με φορτηγα και με αμαξια... προβλημα σωματικης ακεραιοτητας ομως με ωθησε στο να αναζητησω κατι
πιο ελαφρυ και κατεληξα λαστιχας...
Εγω ηθελα, και εγινα:
1) Ηδονοβλεψιας.
2)Υποχθονιος χειριστης λαμπας-καλωδιων.
3)Υποβολεας,μαγειρας, και στην τελικη υπουλος συγκολλητης λουμπεν φαντασιωσεων ηλιθιων.
4)Πολυμιξερ-πολυεργαλειο.
5)Ταιμλαπσάς σε στοκατζιδικο (μονο ντολαρς αλλιως πουλο)
6)Περιστασιακα (αλλα εντελως περιστασιακα) τιποτα βαφτους και γαμησια να σπαει η καλοπεραση.
7)Πουτανα
8)Τσατσα
Ντριμς ντου καμ τρου μπιτσιζ!
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγω θα ηθελα να ημουν μπατσος!!!
στην τροχαια...
θα εγραφα τον γειιτονα μου...με το TDM..γιατι δεν εχει ποτε κρανος...και γιατι κανει...3 ωρεσ να βαλει την μηχανη μεσα...και μας εχει παρει τα αυτια...
(τωρα ηταν που ηρθε...)
ολους αυτους..που δεν βαζουν κρανος...δεν μπορω να καταλαβω..γιατι δεν βαζουν προστιμα..πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω!!περνανε διπλα η ΔΙΑΣ..και απλα περνανε....!!!!/???/
αυτο θα ηθελα να ημουν σημερα...
αυριο θα θελω κατι αλλο...
τι σε κοφτει εσενα τι κανει ο καθενας με την ζωη του και με το ποσο κίνδυνο θελει να βαλει σε αυτην? και θες να του παρεις τα λευτα?
ειναι ανθρωπινό δικαίωμα ή επιλογή ή οχι τις προστασιας (οπως και η ζωνη)
οπως και το αν θα παρω ηρωίνη η χλωρινη αυριο. γιατι καποιος απαγορευει το πρωτο και οχι το δευτερο?
καλητερα διοχέτευσε τον θυμο σου σε ολους τους μη καταληλους να οδηγουν κουτια και την ευκολια με την οποια μια γρια με ψυχολογικα προβληματα και χωρις οραση-ακοη- και αντανακλαστικα μπορει να οδηγει ενα οχημα ενως τονου και 1001 αλόγων
καταρχας να ευχηθω σε ολους τους φιλους εστω ερασιτεχνικα να κανουν αυτο που ονειρευονταν επαγγελματικα , ποτε δεν ειναι αργα ρε μαγκες
εγω λογιστης εγινα , αλλα ονειρο ειχα να γινω αρχαιολογος , ακαδημαικος ιστορικος και συγγραφεας ιστορικος , ποτε δεν ειναι αργα βεβαια εστω και ερασιτεχνικα να ασχοληθω με κατι απο λιγο![]()
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk