NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Έτσι μαν, αυτό και το s1000r είναι τα τέλεια μοτά για συνεχίσει να ευχαριστιέται ο κλιπονάτος που είτε θέλει άλλη θέση οδήγησης, είτε άλλαξε διαδρομές. Μηχανάκια με πλαίσιο-στήσιμο που διαχειρίζεται στο έπακρο τις δυνατότητες του μοτέρ.
Άτιμη ζωή που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα Ιταλικά...![]()
Πέρα απ την πλάκα, το μηχανάκι είναι υπέροχο
(και το κυριότερο τσαγιάζει το Yamaha του Μικέ...)
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 11/12/2014 στις 21:56.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
για πες του και τον λογο που γινατε ομοσταυλοι, γιατι ντρεπεσαι??
η ασε θα τον πω εγω...
που λες λοιπον μπαμπη, ο μανος πηρε το τουονο γιατι εσπασε το κουλουρι στην απελπιδα προσπαθεια του να με τσαγιωσει και ειπε να παρει
κατι λιιιιιγο πιο γρηγορο μπας και δει χαϊρι...![]()
![]()
Για το tuono συμφωνω κ επαυξανω αλλα το s1000r πολυ αβολο κ χαλια θεση οδηγησης.(γνωμη μου)
Πολυ ωραια κουμπωσα στο gsx-s για γυμνο κ το speed triple. Aλλα για τους προφανεις λογους η επιλογη ειναι μια...
Οσο για ανακλησεις υπαρχουν στοιχεια κ ποιοι αλλαξανε κ τι. Εγω πλαισια που χαλασανε κ τα αλλαξανε σε αντιδιαστολη με τα πηνια σε απριλια δεν ακουσα. Αλλα καλο ειναι να γενικευουμε για να κρυψουμε τα προβληματα μας κ να λεμε ΟΛΑ σπανε...
Ride(s) the wind of change...
ε,ναι αλλα ετσι κοβονται τα ξετσουτσουνισμενα κεφαλακια και οι τιτλοι "τα απριλια γ@μανε τα σουζουκι"...
δεν ειναι ειπα ποτε οτι ειναι αργο (για γυμνο) το tuono...ισα ισα ειχα παραδεχτει αντρικια την π...τσα που ειχε φαει το παρταλι σου απ'του ζευκα...
θες να τα συγκρινουμε και με το αντιστοιχο απριλια που φοραει το μοτερ σου με φουλ φαιρινγκ που ειναι το mille? παλι ξυλο θα πεσει...
και που'σαι μικρουλη, οταν ανοιξαμε ημουν ενα δοντι κοντος μπροστα...δεν απλωνε το εργαλειο...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το s1000r (για τη χρήση που περιγράφεις πάντα) σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε όλα τα αγγλόφωνα περιοδικά μοτοσικλέτας, (γιατί το να έχω ιδία άποψη είναι πρακτικά αδύνατο) .. εκεί λοιπόν περιγράφουν το bmw ως ένα πολύ "εξημερωμένο" μηχανάκι σε σχέση με αυτό απ'το οποίο προήλθε.και εξυμνούν το στήσιμο και τη γενικότερη αίσθηση του tuono.όπως και του RSV4 από καταβολής του...(στην τελική, έκανες σωστή επιλογή ...αν και δεν είναι suzuki...)
Ρε Σταύρο δεν γίνεται να είσαι τόσο βλαμμένος ρε παλικάρι μου.
"Τα Aprilia γαμανε τα σουζουκι" το έγραψα για πλάκα.
Στέκει λογικά όλα τα μηχανάκια μιας εταιρείας να είναι καλύτερα από μιας άλλης;
Και πάς εσυ ο θιγόμενος και αρπάζεσαι λες και σου βρίσκανε το σόι.
Φυσικά το τζιξερ1000 είναι γρηγορότερο στην ευθεία από τα Aprilia v2!
Ίδια είναι τα 125 ιταλικά άλογα με τα 160 άλογα τα δικά σου;
Που δεν έχεις 160 μόνο. 170+ έχεις έτσι φορτωμένο που είναι.
Α και που είσαι Σταύρο, όταν ανοίγαμε και με το δικό σου και με του Μάνου ήμουν ένα δόντι κοντό μπροστά και δύο δόντια μακρύ πίσω. Και με φτωχο μίγμα γιατί είχα ανοιχτές εξατμίσεις χωρίς καμία άλλη ρύθμιση. Με τρύπα στις μεσαίες και ότι άλλο θες.
Φαντάσου με τι ψωφιμι τουονο ανοιγες.
Μιλαω για αντιστοιχα του ss1000rr.
R1 πηνια.
CBR 1000 rr 2008 μεχρι να αλλαξει το μοντελο. Φυσιολογικη καταναλωση λαδιου 1 λιτρο στα 1000χλμ, απο την επισημη honda. Ειχαν και θεμα με τον ανορθωτη
Suzuki κ5-κ6 μετα απο 5 χρονια αποφασισαν να βγαλουν ανακληση πλαισιου, ειτε αλλαζοντας το εαν ειχε ριγμα, ειτε βαζοντας τη λαπατσα με κολλες. Κ9 σιγουρα ειχαν θεμα με τρομπα φρενου (ανακληση) οπως και ο ανορθωτης (τον εβαζαβ σε αλλη βαση αλουμινιου για καλυτερη απαγωγη θερμοτητας). Και δεν βαζω καν στην εξισωση οτι κανενα δεν ειχε φρενα για πιστα.
Ε, μερικα ss1000rr εσπασαν, τους αλλαξαν μοτερ και ολα μια χαρα.
Τα v4 δεν εχουν βγαλει προβλημα περα απο την παρουσιαση τους.
Ολα χαλανε, ολα σπανε και ειδικα στην πιστα δεν γινεται να πω ΕΓΩ ενα μηχανακι αναξιοπιστο. Μην τρελαθουμε κιολας βεβαια για τα μηχανακια.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
bros400pgm
βαριέμαι να ξαναγράφω αναλυτικά πάλι την άποψή μου.
Συνοπτικά... ΔΕΝ έχουν όλα τα R1 θέμα με πηνία. Ενα έχει και τα πηνία δεν σπάνε από βάναυση χρήση, είναι σχεδιαστικό λάθος και οι καραγκιόζηδες δεν έβγαλαν επίσημα ανάκληση.
Με 1000rr έχω κάνει πααααρα πολλά χλμ σε πολλές πολεμικές. Το μηχανάκι απλά δεν καίει τόσο λάδι ούτε για αστείο. Το μπερδεύεις με τη γενική οδηγία πολλών εργοστασίων (όχι μόνο της Honda για το 1000rr) η οποία λέει πως μπορεί να κάψει έως 1 λίτρο στα 1000χλμ. Από εκεί και πάνω υπάρχει θέμα. Πρόκειται δηλαδή για μια γενικότητα την οποία τους δίνει ένα νομικό παράθυρο για να αποφύγουν έξοδα ανακατασκευής μοτέρ που βρίσκονται στην εγγύηση. Για την ιστορία, στα 2 αυτοκίνητα που έχω οι κατασκευαστές λένε επίσης πως μπορούν να καίνε έως 1 λίτρο στα 1000.
Τα s1000rr που έσπασαν δεν ήταν μερικά, ήταν πολλά παρότι οι Βαβαροί ανέντιμα απέκρυπταν τα στοιχεία για τις αλλαγές στα μοτέρ (οι οποίες συνεχιζόταν ακόμα και μετά το πέρας της εγγύησης). Αυτά που γνωρίζουμε είναι ανεπίσημες καταγγελίες από ιδιώτες και συνεργεία.
Το θέμα ξαναλέμε δεν είναι αν σπάνε γιατί τα πάντα υπό προϋποθέσεις σπάνε. Για ποσοστά μιλάμε. Εκεί οι Γιάπωνες δεν πιάνονται.
Α δεν δούλευε και σωστάΚαι πάνω που λεγα πως δεν γινόταν να μου γμσς την ψυχολογία κι άλλο...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 12/12/2014 στις 08:08.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ναι,ναι οκ..
Ποιά είναι η άποψη σου για τις ανακλήσεις;πρέπει να γίνονται ή όχι;η "λαπάτσα με την κόλλα" όπως τόσο απαξιωτικά αναφέρεις έψαξες να δεις τις είναι;βολικά όχι και δε σε αφορά κιόλας αλλά βγαίνεις και πετάς την εξυπνάδα σου. Η ανάκληση για τις αντλίες έπρεπε να γίνει ή όχι ; Σε ΟΛΑ τα GSXR που φοράνε ακτινικές.και η καραμέλα του "δεν έχουν φρένα" τελειώνει με σωληνάκια υψηλής αλλά και σ'αυτό βολικά εθελοτυφλούμε αφού θέλουμε να πετάμε εξυπνάδες στα φόρα...το 2008 και μόνο το cbr έκαιγε λάδια λόγω ελατηρίων ... Πολλά Yamaha βολάν -πηνία.. Μην εξισώνεις καταστάσεις . και μην ορκίζεσαι για τα v4.μιλάω για όσα ξέρω από πρώτο χέρι.
Εγω τοσα παιδια ξερω με κ5-κ6 αλλα κανενος δεν εκοψε πλαισιο η ραγισε.(ισως ξερεις εσυ)
Τωρα αν βαρεσανε κανα στουκο με 200 ναι οκ αυτο ελειπε...Οσο για τα φρενα οντως η μαμα τρομπα ολων των gsxr απο το 04 κ μετα ηταν για το "πεος" κ γι αυτο εχει μια απο τις μεγαλυτερες ανακλησεις. Cbr παλι εκτος απο ενα παιδι που ειχε οντως προβληματα με τα ελατηρια κ το πηρε στο χερι αλλους δεν ξερω που να δουλευουν διχρονιλα καιγοντας 1 λιτρο στα 1000.Κ πως γινεται ρπμ ολα αυτα τα κωλομηχανα να εχουν γαμηθει στις πωλησεις κ οι αλλοι να πουλανε μετρωντας τα δακτυλα του χεριου τους??
Ενα προβλημα που ειναι πιθανο να συμβει το κανετε σημαια σε τοσο μεγαλες πωλησεις, οι αλλοι τι πρεπει να λενε ποθ κ λιγο πουλανε κ πολυ χαλανε??
Επισης ο,τι λεω το λεω απο προσωπικη εμπειρια με αυτα τα μοτοσακα.
Το μονο που με απασχολει μετα 92k ειναι να αλλαξω η να ρυθμισω τεντωτηρα??
Εαν ειχα ενα s1000rr θα με απασχολουσε το ιδιο αραγε??Στο ιδιο μοτερ?? Λεω γω τωρα...![]()
Ride(s) the wind of change...