Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: ποιο ss???

GSXR ρε....γιατί πλέον δεν αγοράζει κανείς και είναι σπάνιο..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    ναι οκ δικιο εχεις αλλα αλλου τπ πηγαινα εγω...το προβλημα του δημητρη ηταν στον τροπο αποδοσης του κινητηρα και οχι στο στησιμο και στον απολυτο χαρακτηρα.δηλαδη θελω να σου πω πως αν εγω απο το gt παω στο panigale που το βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια το πιθανοτερο ειναι να το δωσω στο μηνα γιατι δεν θα μπορω να το παω οπως οι τυποι στην αγγλια...αν το παρει ομως ο δημητρης στο μηνα θα το εχει μαθει και θα του πινει τι αιμα...καταλαβαινεις τι θελω να πω?
    R1 είχα... και μάλλιστα του 03 που είναι το πιο όμορφο κι όμως επειδή το είχα καβαλήσει αρκετά και το άλλο, από το να πας μία βόλτα μέχρι το να το κυνηγήσεις έχει μεγάλη διαφορά... Σαφώς είναι θέμα συνήθειας βέβαια...

τώρα περί 1299.... καληνύχτα Μαργαρίτα....
    (περιμένουμε το νέο προέδρα της Δημοκρατίας να ευνοηθούν οι αγορές και να κυλίσει η ανάπτυξη μέσα από το αυλάκι των μεταρρυθμίσεων...)

Μέλος Το avatar του/της Vagelis26b
    Για μενα f4rr σβηστα,με κριτηριο την εμφανιση...Δυστυχως το ντουκατι δε μ αρεσει δεν εχει αυτο το κατι των σειρων 916-1098/1198, εγινε πολυ εξωγηινο,ε αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα.τεσπα αφου ο φιλος εχει τη δυνατοτητα να παρει καποιο απο αυτα σιγουρα θα ειναι κορυφαιο ο,τι κ αν παρει.Αντε καλες βολτες!!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    αν εμενα δε με πειραζαν τα λεφτα τοτε το gsxr θα παιρνα, θα το κανα τουμπανο και τα υπολοιπα θα τα χαλαγα σε λαστιχα και πίστες.

αν ειχα λεφτα αλλα δε με νοιζαν τα μηχανακια και απλα ηθελα να ρηξω καμια γκομενα, θα παιρνα to desmo 1098.

μακραν οτι πιο ψαρωτικο και ομορφο εχω δει στο δρομο απο ss, ever. ειδικα αμα ειναι και το rr ...
    Τελευταία τροποποίηση από spyro; 21/12/2014 στις 19:43.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    αν εμενα δε με πειραζαν τα λεφτα τοτε το gsxr θα παιρνα, θα το κανα τουμπανο και τα υπολοιπα θα τα χαλαγα σε λαστιχα και πίστες.

αν ειχα λεφτα αλλα δε με νοιζαν τα μηχανακια και απλα ηθελα να ρηξω καμια γκομενα, θα παιρνα to desmo 1098.

μακραν οτι πιο ψαρωτικο και ομορφο εχω δει στο δρομο απο ss, ever. ειδικα αμα ειναι και το rr ...
    γιατί όχι κάποιο άλλο? cbr ας πούμε...από περιέργεια ρωτάω..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παλαιό μέλος
    τα MV Agusta ήταν πάντα με διαφορά τα πιο κακώς εργονομικά, πιο δυσκολόστριφτα και πιο αργά μηχανάκια σε όλα τα συγκριτικά που έχω διαβάσει για τα μεγάλα SS εξ απ' ανάκαθεν.
    Δε μπα να ναι οτι θελει και εγω αυτο θα επαιρνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    γιατί όχι κάποιο άλλο? cbr ας πούμε...από περιέργεια ρωτάω..
    τα τελευταία τα cbr μας βγηκαν αναξιοπιστα, αλλα και αξιοπιστα να ταν νομίζω οτι είναι τα πιο ασχημα απο ολα. απλά με απωθούν έτσι χάλια που είναι η μουρη τους.

και για το kawasaki εδω που τα λεμε πάντως τρεφω μια ιδαίτερη εκτιμηση.

Εξαρτάται για τι χρήση θα πάει...

Για πόλη και πέριξ, καμιά βόλτα σε δρόμο, ίσως παραλίες κλπ GSXR, διότι είναι από τα φιλικότερα και ευκολότερα ss για τον μέσο αναβάτη.
    Τα CBR όχι, λόγω αντιπροσώπου κυρίως + ακριβότερων ανταλλακτικών σε σχέση με suzuki, αλλά για πίστα είναι προτιμότερο λόγω καλύτερης συμπεριφοράς και κινητήρα στις μεσαίες.
    Για πίστα επίσης, το RSV4 ('12) είναι από τα καλύτερα εργαλεία όσον αφορά τον χειρισμό στις στροφές, έχει καλύτερα ηλεκτρονικά από τα περισσότερα και γενικώς είναι πολύ ισορροπημένο μηχανάκι με μικρό όγκο. Μειονέκτημα για τους μεγαλόσωμους είναι η μικρή ανεμοκάλυψη κι επίσης η εύκολη υπερθέρμανση του κινητήρα, ειδικά σε συνθήκες πόλης & καλοκαίρι. Επίσης πίνει αρκετά.
    Το S1000RR είναι από τα δυνατότερα μαζί με το ZX10R, αλλά δεν το λες ούτε τρομερά ευκολοδήγητο όπως το GSXR, ούτε "κυρία" στην συμπεριφορά, όπως το aprilia που είναι πολύ πιο ακριβές. Είναι μηχανάκι κανίβαλος και το αγαπούν εκτός των άλλων κι οι ευθειάκηδες

Τα παραπάνω είναι προσωπική εμπειρία, εκτός από το ZX10 και το CBR που δεν τα έχω οδηγήσει. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τα RSV4 του '15 που έχουν facelifting για μεγαλύτερη ανεμοκάλυψη και περισσότερα bhp.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    RSV4 FACTORY...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    τα τελευταία τα cbr μας βγηκαν αναξιοπιστα, ....
    Πόσα δλδ έχεις δει να σκορπάνε και βγαίνει αυτό το πόρισμα; Στα SBK, ο Sykes παραλιγο να γίνει φλαμπέ με το ΖΧ10
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πόσα δλδ έχεις δει να σκορπάνε και βγαίνει αυτό το πόρισμα; Στα SBK, ο Sykes παραλιγο να γίνει φλαμπέ με το ΖΧ10
    Απ'οσο εχω ακουσει ενα θεμα με λαδια υποτιθεται οτι υπαρχει στις τελευταιες φουρνιες cbr1000.
    Ασπροι καπνοι, Βατικανο, Παπας και τα ρεστα. Δεν ξερω αν αναφερεται σε αυτο ο σπυρος.
    Ουτε κατα ποσο ισχυει στο ακεραιο ξερω, ουτε αν (κλασικο φαινομενο) σε αυτον που συνηθιζει να ειναι αξιοπιστος μολις εμφανιστει κατι γιγαντωνεται και βουιζει ο τοπος.

Παντως απο τα οσα διαβαζω περι ασχημιας, παιζει να ειμαι και ο μονος που μου αρεσει το cbr (ειδικα το μουτρο).
    Ενα λευκο του '08 αν θυμαμαι καλα συγκεκριμενα με ειχε κανει να δακρυσω.

Ειπαμε αγριαδα και κακια και τα ρεστα λογω σουπερσπορτιλας αλλα μην το ακουμπας και τρυπιεσαι απο τις πολλες γωνιες λες και πιανεις γαιδουραγκαθο.

It has grown on me... Αυτό έπαθα με το cbr .. Στην αρχή δε μπορούσα να το βλέπω ώσπου έφτασε να μου αρέσει κιόλας ... Πάντως αυτή τη στιγμή δε θα έπαιρνα ss που δεν έχει IMU (inertial measurement unit) το οποίο είναι το next level όσο αναφορά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα .. R1 & 1299 Panigale '15 έχουν μόνο..προσδοκώ και το GSXR1000 '16 να έχει.. Κι όλα αυτά γιατί είμαι παΓΚόσμιο κουλάδι....

Εγω όσα έχω δει κι έχω παει "βολτες" μαζί τους, δεν ειδα ντουμάνι και ήμουν σε θέση να βλέπω (πίσω τους δλδ, αγκομαχουσα να τους φτάσω με τη χοντρή).. ότι καίνε, ναι, κάτι έχει ακουστεί αλλά δεν έχω ακούσει να σκάνε κινητήρες κι άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το αν ειναι ωραία ή όχι, είναι υποκειμενικό. Κι εμένα οπτικά δεν μου άρεσαν ποτέ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    δε θα σου επισυνάψω τα δεκάδες φόρα και thread στο εξωτερικό περι του θέματος. Instead θα σου θυμίσω οτι με έναρξη τα μοντέλα του 2008 και μετά μετά απο αμέτρητα παράπονα παγκοσμίως σε όλα τα φόρα για την υπερβολική κατανάλωση λαδιού λόγω κακής ποιότητας ελατηρίων στα πιστόνια, οι Αμερικάνοι (ποιοι άλλοι?) πήραν τη τύχη στά χέρια τους:

Class Action Lawsuit
    Honda CBR 1000 Oil Consumption Class Action | Norman Taylor & Associates - California Lemon Law

δυστηχώς δε είδα κάποιο αποτέλεσμα για τη δίκη αλλα δεν έχει σημασία καθόλου. απο 2008 έως 2011 πολλά απο τα cbr καταφέρναν να γίνουν έτσι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSCF1997.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	7,1 KB 
ID:	329002

και κάτι άλλο, η καραμέλα της κακής βενζίνης για τις ζημιές στα πιστόνια δεν ήταν επηνόηση της Triumph με το 1050. Επηνόηση της Honda UK ήταν με τα CBR 1000.

δε θα σου επισυνάψω τα δεκάδες φόρα και thread στο εξωτερικό περι του θέματος. Instead θα σου θυμίσω οτι με έναρξη τα μοντέλα του 2008 και μετά μετά απο αμέτρητα παράπονα παγκοσμίως σε όλα τα φόρα για την υπερβολική κατανάλωση λαδιού λόγω κακής ποιότητας ελατηρίων στα πιστόνια, οι Αμερικάνοι (ποιοι άλλοι?) πήραν τη τύχη στά χέρια τους:

Class Action Lawsuit
    Honda CBR 1000 Oil Consumption Class Action | Norman Taylor & Associates - California Lemon Law

δυστηχώς δε είδα κάποιο αποτέλεσμα για τη δίκη αλλα δεν έχει σημασία καθόλου. απο 2008 έως 2011 πολλά απο τα cbr καταφέρναν να γίνουν έτσι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSCF1997.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	7,1 KB 
ID:	329002

και κάτι άλλο, η καραμέλα της κακής βενζίνης για τις ζημιές στα πιστόνια δεν ήταν επηνόηση της Triumph με το 1050. Επηνόηση της Honda UK ήταν με τα CBR 1000.
    Αν δεν σπάσει ο κινητήρας, πρόβλημα δεν υπάρχει.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη κατηγοριας..ss ποιο και γιατι.
    από giannis21 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2015, 08:21
  2. Βαλε εδώ την ποιο βελτιωμένη -κ#λ#φτιαγμένη μηχανή!!
    από kostasfazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:32
  3. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  4. Ενσταση ....... στα ss
    από swtos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 13:32
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....